Hey boy, hey girl...

Läget?
Själv så mår jag väl bättre än jag förtjänar så att säga. Tentan gick käpprätt åt skogen, var hemma halv 11 redan, vilket inte är ett gott tecken. Fruktansvärt knivig och jag kunde inte ett skit, men vafan, det finns värre saker...
Härligt med helg iallafall, eller snart helg. Nu börjar semestern känns det som, och den vara så länge som just en helg. Men det kommer bli en bra helg tror jag. Kräftskiva hos Jenny med vänner kan ju inte bli annat än grymt kul. Om man bortser från kräftorna då, och allt skvättande hit och dit. Och då menar jag inte Mr. M som går och skvätter i buskarna utan kräftskvätt, if you know what I mean.

Ikväll är det bio med Mr. M & Jompa som gäller. Ska kolla på Arn, och det har jag verkligen längtat efter. Hatar när filmer slutar konstigt, eller ja, inte slutar alls utan att fortsättning följer liksom. Kommer väl bli likadant med denna antar jag, men wtf. Dagens I-landsproblem kanske?

Dags att fixa lite krubb nu, om bara Mr. M kunde komma hem från sin innebandyklubbashopping.

Bye for now!

Ångest.

Fuck, det här går inte bra. Har lite ångest inför imorgon om man säger så. Kommer inte gå bra alls känner jag. Men men, skitsamma. Vad är omtentor till för, om inte göras om?

Snart ska jag hämta mitt paket från ellos, ska bli roligt iallafall. Hoppas klänningen är bra och passar så att jag kan hya den till bröllopet, som är SNART.

Nä, nu kom Mike hem och satte sig och spela teve-spel och är jobbig, så orkar inte sitta här mer.


Hemma igen.

Jepp, det är vad man är. Hemma i vardagen och plugget igen. Sådär roligt, efter en jättemysig och rolig helg. Hittat på massa roliga saker, och haft jättefint väder. Helt perfekt! Ni kanske vill se lite pics?


En pajas utanför the royal palace.


Högvakten. Tänk när Mr. M satt där på hästryggen med störtkruka på huvudet... Stolt.


Söder. Himla fin stad.


Mysigt:)


Syskonen Möller bakar pizza...


Time to party.


Lite knivigt att få med allihopa, haha.


Mr. M dricker Cosmo. Het.


Pigga och glda som vi var dagen efter så var vi på skansen, jättefint väder och hur mysigt som helst.


Hälsade på Piff & Puff. Snabba rackare det dära, lite svårt att få dom att fastna på kort, haha.


Euwww.


Surikaterna. Så himla söta.


Hmm, undrar vad det här var för art?


Gulliga.


Bison. Asså fatta hur sjukt stora dom var eller, cheezez.


Sedan var vi på en jättemysig thai-restaurang, som snälla mamma möller bjöd oss på. Supergod mat och ja, allt var amazing.


Lite små-schletna.


Tur att vi hade en snygg och fräsh man med oss:)

Sådärjan, det var alles. Nu har allt för mycket tid av dagen gått åt att underhålla er, så nu måste jag plugga, tenta i övermorgon, fatta!?! Oh, fuck. Sedan är det Halmstad som gäller i helgen. Kräftskiva hos Jenny på lördag, och dessförinnan ska jag träffa Mamma, äntligen. Längtar efter min fina Mamma.

Frida snokade reda på en kanske inte jätterolig sak igår, nämligen att jag ska ha praktik i Hstd, 10 (!!!) veckor i Strawtown nästa vår då ja. Härligt med distansförhållande all over igen, mmm visst. Men men, så får det vara. Blir säkert kanon, bara man raggar upp någonstans att bo.

Over and Out.

Chillidilldax

Det är vad det är i den kungliga hufvudstaden. Idag har vi varit och kollat på högvakten, och Mr. M mindes goa tider. Sedan gick vi på stan och nu är vi här hemma och kollar vänner och vilar upp oss inför det som komma skall, nämligen fest:) Shoppingen går fortfarande lite trögt, men ändå är stålarna slut. Igår köpte jag ett par superfina converse i svart skinn, och idag en tröja och en tunika, som jag är lite osäker på...

Är astrött så orkar verkligen inte skriva mer, så det skiter jag i.


Yeah, man.

El Stockholmo.

Yes, vi är framme efter en låååång resa. Herregud vad det var långsamt att åka tåg ála 1887 i fem timmar. Vi hade laddat ner Ping Pong Kingen och började kolla på den, men den livade ju inte upp något nämvärt, stod ut i en halvtimme typ. Läste skvallertidningar och löste korsord med överstrykningspenna, men inte ens det var roligt. Men tillslut så var vi ju framme, och sprang runt i affärer hela eftermiddagen. Hittade inget speciellt, en svart kofta, två sjalar och en parfym. Äntligen, Challe, så har jag min egna rosa Lacoste:) Imorgon hoppas jag på bättre shoppingtur. Maria tipsade om det största och bästa H&M:et, hoppas hoppas hoppas. Men först imorgon tänkte vi hälsa på Kungen och Drottningen en sväng. Nu är man lagom trött efter en smarrig Taco & kantarell middag, och några glas rosé. Ska krypa ner på min luftmadrass och slumra in.

Orkar tyvärr inte lägga in några kort, inte för att vi tagit några roliga, så det är väl ingen förlust iochförsig.

Hörs&Ses!

Det är okej.




Tycker denna låten är så himla fin, mår alltid bättre när jag lyssnat på den, allt känns liksom okej.

Småskrot.

Imorgon är det äntligen Stockholmsdags, ska bli så mysigt och roligt förhoppningsvis. Kanske dags att börja packa ja, tycker det är stört tråkigt att packa, så skjuter gärna på det ett tag till. Ska ladda kortet nu med massa pengar tänkte jag, planerar att shoppa massa fina saker. Bara för det kommer man inte hitta ett skit säkert, men man kan ju hoppas...

Känner mig ganska hjärndöd, så vet inte alls vad jag ska skriva. Tänker ibland på det tråkiga, och blir lite ledsen. Inte så konstigt. Man ska vara så jävla tacksam att man är frisk och har det bra, allt annat är världsliga problem som alltid går att lösa, på ett eller annat sätt. Tror man behöver påminnas om det då och då, när man är mitt uppe i vardagen så tar man gärna allt och alla för givet, och tänker inte längre än näsan räcker. Ibland behöver man ta sig en funderare på vad som händer och sker, och vad som verkligen betyder något egentligen, och då upptäcker man allt som oftast att alla problem och allt trassel inte spelar någon roll, det är som småskrot i det stora hela.

Hejdå


.

Idag är en väldigt, väldigt ledsen dag.

Orättvist.

Fuck igen.

Bilden var ju pluttigt liten, typiskt.



Fuck.

Har precis upptäckt att vissa är jävla idioter. Ska det vara så jävla svårt?




-Vem blir lycklig i livet, Pappa?
-Iregel någon annan, lilla gumman.


Första dagen...

...på semestern, och som vi har semestrat då! Först var jag och klippte mig, kanske inte så semester-aktigt, men iallafall. Mr. M kom och plockade upp mej efter vissa om och men, han var ju tvungen att kolla på OS först, såklart. Sedan stack vi ner på stan och käkade riktigt smarrig lunch på Hard Rock Café, gick runt i stan och småshoppade, och till sist satte vi oss i en park och fikade. Är inte det semester så vetitusan vad det är. Var till och med inne på turistbyrån och hämtade lite broshyrer om Sthlm, så vi kan turista oss riktigt ordentligt när vi är där. Förresten blev klippningen bra, lite pinsamt att det var så slitet, men det är väl därför man går till frisören?

Nu tycker jag att vi ska ge Irene Huss en sista chans efter gårkvällens bottennapp, Mr. M däremot tycker att hon satt sin sista potatis i vår DVD, njae tycker jag.

Bye for now!

God morgon!

Sovit gott? Det har jag iallafall, men var ändå trött när jag vaknade, men nu börjar det ordna till sig. Idag ska Mr. M ut och springa, så frågade han mig nyss om jag ville följa med. Jag: Nä, jag är inte riktigt i form för att springa. Han: Det har du aldrig varit och kommer aldrig att bli. Den satt som en smäck. Kommer bli en bra dag det här känner jag. Tur att jag ska klippa mig idag, något roligt som händer iallafall. Förhoppningsvis. Ska bli skönt att få bort allt slitet, känns som man har stålull på skallen ibland.

Så att nu ska jag plugga en sväng och sen sticka till frsören då som sagt.

Later

Jag ska flytta.

Till Irland och hänga på puben, dricka öl och digga shyst musik.

Eller kanske inte. Men alltså jag blev helt förälskad i den filmen jag såg igår, P.S I Love You om ni kunnat missa det, och där är dom från Irland och det verkar så jäkla soft liksom. Så nu har jag & Mr. M rådiggat sån musik halva kvällen, det ni. Eller han har spelat tv-spel i typ 3 timmar i sträck nu. Tror jag snart får skicka honom på rehab, eller vad tror ni? tycker det är lite konstigt, vill man liksom inte göra något när man är ledig? Eller kanske jag som är knas, tv-spel kanske verkligen är att göra något, inte fan vet jag, men det varken verkar eller ser ut som det.


I don´t give a fuck.


Oh yes, nu minns jag...

Hur det är att plugga igen. Man glömmer väldigt fort kan jag ju säga, och när man jobbar och står i tänker man fan vad gött och plugga, men no shit. Fruktansvärt jobbigt är det. Sitta och läsa och läsa och alltid ha något i bakhuvudet som man måste göra. När man jobbar klart det kan vara stressigt och tufft när man är på just jobbet, men när man slutar och kommer hem kan man chilla och göra precis vad man vill. Slippa ha dåligt samvete över bristande disciplin och att alltid veta att man kan läsa mer, skriva mer eller whatever. Gäller att alltid tänka på att det leder någonstans, att det inte är för alltid. Längtar faktiskt tills man får ett riktigt och förhoppningsvis bra jobb, så man får lite lön för all den fucking möda man lägger ner. Sen är det inte lättare att plugga när Mr. M har semester, och sitter i vardagsrummet och spelar tv-spel, och oj vad han spelar. När det går bra är han glad och när det går dåligt är han sur och lättirriterad. Att säga att han spelar konstant är väl ingen överdrift kan jag väl tycka. Nu kommer han bli pissed, men det skiter jag i.

Igårkväll var det film som gällde för hela slanten, först den första Irene Huss-filmen. Jag älskar ju Beck & Wallander och tyckte denna var riktigt grym, fick kika mellan fingrarna ibland eftersom jag är en mes och filmen var läskig. Sedan kollade vi, till Mr. M:s förtjusning, på en romantisk film. Hmm, vad i tusan hette den... Jo, just det P.S. I Love You, riktigt bra den med ja, riktigt sorglig, kom en liten tår då och då. Jo, och då kanske ni kan gissa vad som står på schemat ikväll? Nähe, inte det nä. Jo, vi ska faktiskt kolla på en film tänkte vi. Nämligen den andra Irene Huss-filmen, hoppas den är lika bra som den vi såg igår. Fast jag blir faktiskt lite mörkrädd, och när man bor på bottenplan så är det faktiskt läskigt. Tur jag har en stor och stark karl som jag kan kura ner mig hos.

P.S. I Love You. Ni måste se den säger jag bara.


Så romantisk.


Inte roligt med semester.

Iallafall inte när man måste plugga, och fan vad segt det går. Sjukt tråkigt, jobbigt och framförallt svårt. Ville hellre åka på utflykt och hitta på massa grejer när vi äntligen är lediga tillsammans, men nejdå, jag måste plugga. Får väl i och för sig skylla mig själv, men det gör fan inte det lättare. Hade velat åka på diverse shoppingrundor, som t ex Ullared och Freeport. Men det går ju inte, dels för att jag inte har tid, och dels för att jag måste spara mina pengar till Sthlm så man kan shoppa lite där dårå. Ska bli helt underbart mysigt och roligt, så att det händer något liksom. För här är det jäkligt dött, både för mej och Mr.M. Fast han ska i och för sig till Maxi nu, och det är ju en spännande utflykt, right?

Jaha, det var den pausen det.

Yes!

Titta så roligt vi har det, jag & Mikael Möller:


Å vad det är roligt att bara vara tillsammans!

Jag vill kolla på P.S I love you, men det verkar inte gå hem, eftersom Han vill kolla på Ping Pong Kingen.

Ska jag ge med mej?



PS. Märker ni att jag är back on track?

Godmorgon...

...eller? Hihi, råkade somna på soffan lite. Sov i sisådär två timmar. Tror Mike uppskattade det väldigt mycket, eftersom när jag vaknade till då och då så var det antingen tv-spel eller OS på teven ja. Men det är väl så det är att ha semester, bara göra det som faller en in, tillexempel att sova;)
Ska boka klipptid på måndag, ska testa ett nytt ställe som en tjej tipsade om på jobbet. Hoppas jag får tid innan vi ska till Stockholm, för mitt hår är så stört jäkla slitet, tappar typ en miljard hårstrån varje dag. Blir väl skallig snart...

Kanske blir en liten utflykt till stranden ikväll, hade jag tyckt vart mysigt iallafall. Jättefint väder, så då får man passa på känns det som.

Ha en mysig lördagkväll!


Okej, here we go!

Semester. Sitter som en smäck det, ska ni veta. Semester is the shit säger jag bara. Inleddes med en väldigt rolig kväll hos Jompa & Linda igår. Vissa åt kräftor, jag åt kylling. Väldigt god mat, galet trevligt sällskap och massa vin. Precis så som livet ska vara. Spelade massa spel och Singstar. Alltså ja, sjunga är varken min eller Lindas starka sida kan vi väl erkänna;)? Om tillochmed Mike klår mig så är man fan illa ute alltså. Jompa var grym, men han hade det tydligen i generna, så det räknas inte kan jag tycka. Haha, riktigt härlig kväll:




Haha, lite senare framåt nattkröken åkte kräfthattarna fram. Vissa krashade ganska fort, och blev kineshattar istället, men vem har sagt att det är så illa?


Haha, satt inte många toner kan jag ju säga.


Andyman på tråden.


Linda :)

Känns som det var evigheter sedan man skrev här, och det ska det bannemej bli ändring på, från och med, tja ska vi säga nu? Har man semester så har man all tid i världen att göra sådana saker som man bara gillar liksom. Fast egentligen har jag inte semester, utan hur mycket som helst att plugga på, men det förtränger jag idag. Tycker jag att jag är värd. Mike hänger läpp och är bakis. Jag ville kolla ett normalt teveprogram för en gångs skull, men det är ju faktiskt OS, varför tänkte jag inte på det? Gaah, jag blir tossig.

Förra helgen var också en underbar en. Åkte till Halmstad och överraskade fina älsklings Frida och hennes Patrik, som hade en rejäl tillställning. Blev hur bra som, utom för Pat kanske, men det är en helt annan historia. Var så himla härligt att bara chilla dagen efter med mina favoriter. Var så länge sedan man bara var och snackade skit en hel dag på det sättet som bara Vi kan, händer alldeles för sällan om jag får bestämma. Sedan tog jag bussen hem till Gbg och Mike stannade i Halmstad, så jag var gräsänkling några dagar. Fan vad tråkigt det var, vad skulle man göra utan sin Mr. M? Ingen att bråka, busa och skratta med/åt;).

Nu ska jag gå och flirta lite med mannen min, så han kommer hit och sällskapar mig i soffan:)

See you later alligator, in a while crocodile


Long time no see.

Var ju ett tag sen nu ja. Har liksom inte haft någon vidare lust. Kanske kan bero på att jag mått lite kasst i veckan och somnat som en klubbad säl så fort jag kommit hem från jobbet. Och på tal om jobbet så har man ju bara en vecka kvar att jobba nu, så jävla härligt. Tänk om en vecka liksom! Tio veckors sådär roligt slit över, sitter som en smäck det. Trots att jag slutade tidigt idag så var det nog den längsta och värsta dagen på hela sommaren, tack vare en liten incident som iochförsig inte var mitt fel, men ändå pissigt. Det värsta med det stället är att man absolut inte på några villkor får göra ett misstag, och peppar, peppar har jag inte gjort det... än.

Så nu sitter man och jäser i soffan, och funderar på att plugga på den underbara läkemedelskemin, har inte kommit längre än att fundera på det. Helgen är dock jävligt uppbokad till just det, så att det ska ju bli roligt. Inte. I veckan har det inte blivit mycket gjort, familjen Möller var och hälsade på i tisdags, och i ondsdags var fröken Linné här. Väldigt mysigt, längesen man bara chillidillade med en polare liksom. Snacka skit och kolla på tv, me like.

Idag går min älskade Mike på semester, lyckost. Fast det är han grymt värd kan jag tycka. Ikväll spelar visst Looptroop på Way out West och jag vet att en viss kille väldigt gärna vill åka och tjuvlyssna, och är det inte jättedåligt väder så blir det nog en sväng till Slottis. Längtar som en galning tills vi ska till Sthlm, ska bli så härligt och mysigt, och det är ju bara två veckor kvar nu serru, så att det närmar sig med storsteg.

Javisst hörrö, nu ska jag plugga. Kul hjul.

Trevlig helg!

.

Hade tänkt blogga lite nu, men tyvärr så tappade jag helt lusten.

En annan dag kanske.

Fortfarande bored.

Sitter och väntar på att M ska vakna. Så jävla segt. Vill börja städa nu så man blir klar nån jävla gång, men det går ju inte för att Han sover. Själv vaknade man ju i vanlig ordning vid 7, och har legat och läst sedan dess. Mias systrar heter boken, och verkar helt okej, handlar om kvinnor som blir misshandlade av sina män. Tycker det är så hemskt och blir alltid lika illa berörd. Känner mig helt ur balans idag, gjorde det igårkväll också, vet inte varför. Känner mig helt olustig och hängig, inget känns kul eller bra. Kul att det är fint väder idag så man kan åka till stranden... NOT.

Om man skulle gå och gräva ner sig kanske?

Bored.

Är vad jag är, och inget roligt har jag att berätta heller. Skönt att det är fredag, äntligen liksom. Men ja, har inte gjort mycket i veckan nä, var ju på Batman igår, och den var väl helt okej. Över förväntan iallafall. Kunde nog inte ha varit sämre, eftersom jag inte hade vidare höga tankar om den. Nu har vi käkat smarrig laxlasange, och Mike kollar på ett kinesprgram på SVT (?!?). Jodå, så att det är så rolig min fredagkväll blir tror jag. Det suger verkligen att ha tråkigt, har längtat efter fredag hela veckan, och när den väl är här är den tråkig. Men en sak är jävligt bra, nämligen att jag bara har två veckor kvar till semestern. Wee!
Imorgon eller på söndag sätter tentaplugget igång hade jag tänkt, börjar närma sig nu, bajs-i-byxan-tråkigt. Med tentan alltså, skolan ska väl bli helt okej att börja i igen. Tragiskt med sista året, vetefan vart tiden tagit vägen, gått stört fort. Pluggat i tre år för det här, och nu går man på det sista, weird. Hoppas det är strandväder imorgon, känner mig stört blek och skabbig, behöver en make-over känner jag, men det kommer nog inte hända.
Imorgon är det städdag, ska bli gött, eftersom jag inte trivs när det är äckligt hemma. Mike bara: men det är ju fräsht här. Mmm, in my ass. Ska hämta ut paket med höst/vinter jacka, hoppas den är perfa. Sen imorgon kväll kommer Linda & Jompa hit och ska förhoppningsvis käka lite Tacos och spela spel. Då ska fan killarna få på käften, mohaha.

Ha en trevlig kväll, mina vänner!

RSS 2.0