Söndag. Igen. Som vanligt.

Trött jag är. Varit på stan halva dagn, och nu har mina fina gäster åkt hem. Vill bara att Mike ska komma hem så vi kan mysa. Behöver vi tror jag. Jo, så världens sötaste unge har åkt hem nu ja. Så rolig han är nu, tur att vi ses på lördag igen. Orkar inte tänka på det jobbiga för jag är stört trött. Den där antibiotikan tar ut sin rätt känner jag. Gött, då kanske dom elaka bakterierna ger med sig också. För imorgon och på tisdag är det hårt arbete med hemtentan, och nej det är inte riktigt vad jag är sugen på just nu, men vem bryr sig om det?

Det här blev inte bra, så därför får det va.

Grattis på födelsedagen, Challe :) HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!


Mysigt.


Hallå hallå, anybody hooome?

Har besök av Wille som härjar och röjer;) Nu har han dock somnat, men jag kan ju säga att det varit fullt ös. Just nu har jag en prao här, väldigt spännande. Men svårt att skriva när man är övervakad, så vi hörs imorgon:)

Godnatt!

Världen bak och fram.

Ibland förstår jag mig inte på vad som händer egentligen.

Telefonen ringde tidigt imorse, och för andra gången på alldeles för kort tid var det ett fruktansvärt besked. Fan. Fan. Fan. Tycker det är så jävla orättvist. Räcker det inte med det som varit? Varför en gång till nu? Gör så ont i hjärtat när jag tänker på det. Det är inte rätt.

En helg som jag trodde skulle bli mysig med Wille-besök, gå på IKEA och Liseberg blev bara konstig på alla vis. Började dagen på akuten och jovisst, är det inte min goda vän urinvägsinfektionen som är tillbaka? Sedan åkte min finaste Mikael till Halmstad för att ta hand om sina nära och kära. Jag bestämde mig för att stanna här och få besök av finaste William med sin mamma & pappa. Efter lite fika åkte dem till Liseberg, men jag stannar hemma och ska försöka vila lite. Kunde inte somna om imorse, och att vara ledsen blir man väldigt trött av. Fan. Fan. Fan.

Men det är skönt att slippa sitta ensam iallafall, även om jag gör det just nu, så räcker det.

Min fina älskling.


Hrrm.

Egentligen vet jag inte vad det här var bra för. Men iallafall har jag suttit vid datorn sen jag kom hem nu och knappt kollat upp. Så plötsligt märkte jag att det började bli mörkt, och kollade ut. Då såg jag denna fina himmel, solnedgång på Göteborgs Riviera, nämligen Pundargången. Tänkte att herregud, detta måste jag ju dela med mig av till er stackare som inte bor lika exotiskt som mig, okej? Så det var väl anledningen till detta. Inte svårare än så.



Nej nu är det dags för Sören-bus, innan vi sticker till Backaplan och köper massa överraskningar till vårt hjärtegull. Har ju inte varit hemma jättemycket idag så då gäller det att aktivera rejält. Såg att hans halvsyster låg ute på blocket nu, ingen som är intresserad? Är hon som Sören har hon världens bästa temperament, precis som en katt ska vara, lite busig, väldigt tillgiven, herregud aldrig träffat en mer social och trevlig katt, och dessutom väldigt väluppfostrad. Ja det var dagens dos av Sören, håll till godo.

Byr for now!

Onsdag.

Fick riktigt tänka efter där. Blir lite dagblind såhär mitt i veckan. Trött är man idag också, efter en hård dag som skådespelerska. Herregud, det där rollspelet blev ju sådär bra kan jag ju säga. Men ja, nu är det gjort iallafall, och förhoppningsvis kan man vara lite ledig imorgon. Tänkte göra adventsmysigt härhemma och på kvällen kommer Frida hit. Äntligen ska hon hälsa på Sören.

Känner mig jävligt tråkig och torr här nu, så jag ger upp och gör något annat.

Over and out.


Mamma Mia!

Yes, nu ligger jag & Sören i soffan, som vanligt, och kollar Mamma Mia för fulla muggar. Så jävla grym är den, blir på sjukt gott humör av att kolla på den. Annars så är det löning idag ju, så vi har varit på Maxi och handlat. Herregud vad vi handlade. Handlade som vi aldrig handlat förr. Eh ja, ni förstår nog...


Skål säger Sören.

Imorgon är det skola igen. Rollspel står på schemat, och det låter väl okej. Grejen är väl bara den att det ska filmas... Herregud, kul att se sig själv på film, kommer ju inte våga gå ut på flera veckor. Sen ska jag och my beloved ones, alltså Mr. M & Frida, till Backaplan och världens bästa djuraffär. Hittade den i söndags, och shajse vad grym den var. Fanns verkligen allt, så det blir att shoppa presenter till Sören. Eller käk iallafall...

Nu har jag missat nog av filmen.

Herreguuud!

Tårarna forsar, haha. Så jävla gulligt och lyckligt slut det blev på Ensam mamma söker. Jag & Sören har legat och myst och kollat. Dessutom kom Mr. M hem nu från sin match. Resultatet? Som vanligt. Så nu ska jag mysa med mina favoritkillar:)

Kram!

HALLÅ!

Skojar ni eller?
Svart bild på trean nu, kan det bli värre?

Fuck it.

Helgen slut... igen!

Hallå, vart tar tiden vägen. Söndag och slappedax i soffan igen! Känns som det var nyss det var söndag, men jaja släpp det nu Pillis Pensionär.

Har varit en supermysighelg med Jenny & Johan-besök. I lördags gick vi på stan, och sen var det guitar hero som gällde hela kvällen. Idag så var det shopping på Backaplan, hittade världens grymmaste djuraffär med massor av roliga saker. Synd att man är så förbaskat pank bara. Trots en dålig start på helgen, så blev det bra. Känts som på gamla goda tiden med Johan & Mr. M och Jenny & jag. Då börjar man fundera lite på en flytt till Halmstad, men jag vetetusan.

Nu börjar det bli lite brådis här, eftersom nu är det ju final på Ensam mamma söker, herreguuuud så spännande hörrni!

See you later alligator, in a while crocodile.

Härligt.

Ibland så önskar man bara att man kunde trolla sig bort till någonannanstans. Isåfall hade jag gjort det nu, men vetetusan vart. Vill inte vara någonstans.
Kul känsla på en fruktansvärt kul fredagkväll.

Fuck.

Bra jobbat!

Sådärjan, då har jag slöat bort halva eftermiddagen i soffan, bra jobbat va? Fast det var inte bara jag, Sören sov också, så det är så.

Så nu blir det till att röja lite härhemma, dammsuga lite så det är fint tills våra gäster kommer imorgon. Annars så har det som sagt inte hänt ett skit.


Isn´t he lovely?

-Idol ikväll, GO Kevin!

Äntligen helg!

Veckorna går så sjukt snabbt så jag fattar inte riktigt. Bara softar med liksom. Men ja, jag klagar inte;)
Varit en sväng i skolan idag, hade föreläsning i svenska om sådant som man lärde sig i grundskolan. Nog för att det säkert finns väldigt många i min klass som inte är så haj på det där så behöver man väl för fasen inte överdriva. T.ex. när säger man egen och egna? Weaky peaky Åke påke.
Både Sören och jag är lite sega idag, så nu ligger vi i soffan och chillar. Jompa & Linda var här igår och spelade Buzz. Väldigt trevligt, men herreguuud vad jag inte var på hugget. Måste ta en rematch!
Imorgon är det äntligen lördag, och då kommer Jenny & Johan. Ska bli fett nice förstår ni.

Väldigt osammanhängande här, men det skiter jag väl i.

YEEEEEES! Där satt den!

Yeey! Jag klarade tentan! Herreguuuud vad jag är glad, shalala! Varit så säker på att jag inte skulle klara den, och så visar det sig att det var ju lugnt!

Nu ska det firas:)


Jaha.

Då har man hunnit städa i garderoben, äta lunch, kamma Sören och kollat teve. Vad i tusan ska man göra nu då? Hade gärna velat kolla på Mamma Mia, men vi har tydligen inga skivor hemma, dumt och typiskt. Så jag får väl kolla lite på våra bästa år som börjar typ nu, städa lite till och tja, jag vet inte... Nästan lite tråkigt. Fast inte riktigt lika tråkigt som det här inlägget blev, attans.

Kryss i taket!

Herregud. Vad har hänt med mig? Nu är alla inlämnigsuppgifter färdiga, vad hände liksom? Var ju riktigt roligt. Iallafall den sista där vi ska göra en poster till vår egenvårdsmässa. Hatar att skriva vetenskapligt, men att skriva mer kommersiellt, om man nu kan säga så, är verkligen mycket roligare. Har nog saknat det där lite tror jag. Sitta och pilla med en text tills man får den precis som man vill ha den är inte så dumt det liksom. Bra att man kommer på det nu, lagom tills man tar examen, att det där med vetenskapliga saker är nog inte min shit. Haha, ganska typiskt mig.

Det enda som fattas för att jag ska kunna slappna av är att tentaresultatet kommer upp, kom igen för fan!

Får nog städa lite för att hålla mina nerver under kontroll.

Ny dag...

...nya bekymmer.
Som vanligt trippade jag upp ur sängen vid 7-snåret. Det har jag gjort de sensaste två vekorna, vare sig jag varit ledig eller ej. Lite småtråkigt att man inte kan sova på morgnarna, men gött att komma igång så man får lite gjort. Så nu ska jag sätta igång med plugget igen, hoppas jag blir färdig idag så man slipper tänka på det i helgen. Resultatet för kiinetiktentan borde verkligen komma upp idag tycker jag, lite nervöst, men man ska väl inte hoppas på något. Men äsh, struntsamma. Inte hela världen.

Okej.

Jag kan ju inte bestämma mig!

Grey´s eller Micke P eller Grey´s eller Micke P eller Grey´s eller Micke P eller Grey´s eller Micke P?

Hallå någon?
Hjälp mig!



Running out of time...


Hur i helskotta kunde det bli så fel?

Dagen började hur bra som, sen sa det bara BOOM så var allt åt helvete. Jag är arg, sur, ledsen och typ 1000 negativa adjektiv till. Den jäkla vetenskapliga uppgiften som pajade min dag, men nu är den så gott som klar iallafall, så förhoppningsvis blir det bättre imorgon:) Dessutom kommer Linda & Jompa på pizza-och-Buzz-kväll imorgon, så då händer det något roligt iallafall, inte bara den gamla vanliga, något tråkiga, vardagslunken liksom. 

Så för att slippa tänka, ska jag bara ligga i soffan och kolla på teve ikväll. Iallafall mellan nio och tio, eftersom då är det ju Grey´s. Tycker att det tappat stinget lite, så överväger liiite att kolla på Oskyldigt dömd med Micke P istället. Det programmet däremot är verkligen grymt, men har missat några avsnitt på mitten, så kanske lite meningslöst, hmm...

 
VS



Ja, jag vet ju vem som är hetast iallafall;)

God morgon mina vänner!

Hoppas att ni mår alldeles utmärkt idag, för det gör nämligen jag. Ska sätta mig och börja plugga nu, så man får det gjort. Sören sitter bredvid mig och jagar muspekaren på skärmen, kanske inte alla bestick i lådan men herregud vad jag gillar den killen, så fruktansvärt härlig.


Tydligen inte bara jag som är närsynt i denna familjen...


Världens finaste lillkille. Efter Mr. M då såklart, mohaha.

För övrigt så testar jag nya linser idag, och det går väl sådär kan jag säga. Svajar åt alla håll och ser dubbelt, ska det vara så tro? Men äsh, det ger sig väl. Försvinn Neggo.

Bye for now.

Rubrik.



Sådärjan, sprillans nya glasisar och linser hämtade hos Becca. Vad tycks? Själv är jag ganska nöjd, men ganska ovant, eftersom jag dels inte haft glasögon på länge, och dels inte haft såhär mörka på ett tag.

Annars har det inte hänt särskilt mycket idag, haft en ganska tråkig föreläsning om svenska språket med bultande huvud, låter gött va? Så nu är det plugg som gäller för hela slanten. Busa lite med med Sören först bara, han verkar aningens rastlös nu när han varit ensam ganska länge, stackarn.

Längtar till helgen, men det är snart väl? Visst kommer veckan gå fort? Får nämligen besök av Jenny & Johan på lördag, och det ska bli väldigt roligt och mysigt.

Hörs&Ses!


Naaw.



Så stolt jag blir när mitt hjärtegull leker alldeles själv.

Sööööören!

Mike kryper omkring på alla fyra och letar efter Sören mus och busar, jag vet en som tycker det är mysigt med att ha en småtting i huset;) Det var ju precis det jag sa hela tiden.
För övrigt så är huvudvärksstatusen stabil och konstant, det vill säga det gör asont. Så nu ska jag gå och dusha och kolla på något bra på teven, kanske färjan? Haha, som om det skulle vara bra.

Förresten kanske mina nya glajjor kommer imorgon, hoppas det:)

God natt!

Skallebank.

Nice. Precis vad jag behöver med veckans alla måsten, sån jävla elak huvudvärk. Inte bra. Legat och vilat hela eftermiddagen med Sören, men det hjälpte fan inte ett skit. Borde pluggat istället eftersom vi har maffiga och många inlämningsuppgifter denna veckan, men det gick inte. Får väl ta det ikväll istället. I början av denna kursen var det så jäkla gött att slippa kinetik och salstenta, men nu är det inte så jävla gött längre. Nu måste man ju prestera något, göra något på riktigt, skriva ner något på ett papper, inte bara gå på föreläsningar i fyra veckor och sen råplugga i en inför tenta. Å andra sidan, när uppgiften är inlämnad så finns det inget mer man kan göra, behöver inte tänka på det mer...

Over and out innan Sören deletar allt.

Söndag.

Shajse vilken härlig helg det varit, inte gjort något viktigt, utan bara chillat, hängt i soffan och kollat one tree hill och tagit dagen som den kommer liksom. Behövs sådana helger ibland tror jag, ibland glömmer man liksom bort det där som egentligen spelar roll, och bara skyndar igenom helgen. Inte bra, hörrni. Det har liksom varit en bra paus från allt, funderat lite och kommit fram till vissa saker. Känner mig ganska besviken/trött ibland, men så är det väl antar jag. Tur att jag har min fina lilla familj Knutsson-Möller som plockar upp mig. Ibland blir jag dock väldigt trött på att känna känslor och att helt enkelt bry sig. Varför ska jag egentligen, när inte Dom?

Äsh, bara att lägga ner, tjänar inget till. Lika bra att stanna inne idag och kolla lite mer OTH.

Heja Mr. M!


Lördagskväll.

Har precis kommit hem från Liseberg. Så mysigt det var, käkade lite och gick runt och var romantiska, haha.

Käkade på den där restaurangen som ser ut som ett tåg, fräsigt.


Mys.


Vi åt belgiska våfflor, supergott.


Vi två.

När vi kom hem upptäckte vi dock att toadörren varit stängd, oops. Men än sålänge har jag inte upptäckt någon hög i ett hörn, och det klart, Sören som är så försigkommen skulle aldrig göra något sånt. Han är inte som alla andra kattungar förstår ni. Nu ligger vi och diggar dansbandskampen, Mr. M, jag & Sören såklart. Scotts är riktigt svängiga måste jag säga.
Nu ska jag busa lite, och ta ett glas pepsi, festa till det lite såhär på lördagkvällen;)

Puss&Hej!


Dagens

Humorn är på topp i familjen Knutsson-Möller, som består av:
friSÖREN
masSÖREN
SÖREN



Nu söker vi kasSÖREN. Intresserad?

Vi skrattar hela vägen till Liseberg.

Härmed...

...döper vi dig till Sören Knutsson Möller.



Hur jäkla bra är inte det? Grymt nöjd, men får väl erkänna att det varit ganska mycket beslutsångest hit och dit. Tyvärr gick inte Otto igenom, men Sören blir grymt det med.

Okej Sören, då kör vi! Är ni med?

Familjemys

Äntligen fredag, känns lika härligt som vanligt. Kanske lite härligare eftersom vi har vår lilla bäbis här nu, och ikväll ska vi ha familjemys, haha. Men faktiskt känns det lite som en familj, Mr. M kommer hem från jobbet, jag & Lex möter honom i dörren med puss & bus, och allt känns tiptop. Imorgon är det Liseberg som står på schemat, lite tidigt kanske, men eftersom vi har lisebergskort och inget annat att göra så kan man ju passa på. Inget vinterväder dock, ösregn hela dagen och ganska många plusgrader, men som jag brukar säga så finns det ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Haha.
Var ju som sagt hos optikern igår, hittade ett par urtjusiga bågar som jag beställde, svarta plastisar med en silverdetalj. Kommer man se lite intelligent ut igen då kanske. Självklart kom jag inte ihåg vad jag hade för linser när jag var där, men eftersom jag har en egen liten optiktjej gick det att lösa, så nu är dom också beställda. Kommer ju se glasklart om nåra veckor;)

Så då ska vi laga lite lassa lasange nu då, och sen mysa ner oss i soffan och kolla idol. Ut med Johan P säger jag bara.

Trevlig kväll!

I grevens tid.

Shajse vad jag blir tokig av att ha mina glasögon en hel dag. Ser helknasigt och dom är förtusan bara i vägen. Antingen sitter dom uppe vid brynen eller nere på nästippen ála läsglas. Verkligen på tiden att jag skaffar nya. Synd att det svider som fan i plånkan, men jaja, vad ska man annars ha Mr. M till? Bäst att säga att jag bara ska LÅNA, eftersom jag har för mig att det blev ett jävla liv här förra gången jag skrev något liknande.



Lex/Otto har softat hela dagen. Eller superspeedat bus 10 minuter, sen sova en timme osv. Jamar inte så mycket längre heller, innan var det illvrål så fort vi var ur sikte, men nu har han nog tröttnat på mig lite för han ratar soffan där jag sitter. Så härligt det är med lite sällskap. Yadiyadi, ska inte tjata mer.


Mitt hjärtegull.



Ganska svårt att ta kort på en busig och svart liten bäbis, så detta får duga:)
Men herregud så söt han är, Lex/Otto. Så himla tillgiven, mysig och lite busig såklart. Känns helt fantastiskt faktiskt. Ligger här bredvid mig nu och nanar sött.
Var ju tvungen att ta kattledigt idag, kan ju inte lämna knytet hemma ensam första dagen. I eftermiddag ska jag dock till optikern, men då har Mr. M hunnit hem. Skaffa nya glajjor vettu. Spännande.

Tillbaka till One Tree Hill.

Puss&Hej!

Förresten

Så hade vi fest i lördags, det såg typ ut såhär:


Handgnuggande är the shit nuförtiden.

Nu ska jag ringa kattmamman,
Förresten vad tycker ni om Lex? Allan? Muhammed Ali?

Skäms på er.

Som ni kanske märkt är jag väldigt frånvarande, inte bara här kanske, utan lite överallt. Är inte alls på hugget när det gäller bloggning, så då kan jag likaväl strunta i det så ni inte behöver läsa massa blaj, men jag kommer tillbaka vill jag lova.
Måste bara berätta att imorgon ska jag & Älskling hämta hem vårt lilla hjärtegull. En 12-veckors pojkbäbis, blandning mellan norsk skogkatt och birma. Äntligen säger jag. Älskling säger redan. Nej, skämt och sido, det kommer bli helt fantastiskt, och det tycker vi båda. Vi är väldigt nervösa eftersom vi vill att vårt hjärtegull ska trivas som fisken hos oss, och att det förhoppningsvis ska bli en mysig och ståtlig katt så småningom. Det är inte helt fantastiskt hela tiden, eftersom två väldigt nära personer tycker väldigt olikt med mig, och det visar dom inte på rätt sätt någonstans, och det gör mig både väldigt, väldigt ledsen och jävligt förbannad. Idioter tänker jag, är dem inte mer rädda om mig? Men fine, då vet jag det. Ibland är jag fruktansvärt trött på att vara lillasyster, växer man aldrig ur den rollen tro? Är snart 25 år och jag tycker mig vara vuxen på alla vis. Klarat mig bra hittills och inte gjort så många idiotiska val, även om dom finns så var det ganska längesen kan jag ju säga. Fan. Ledset igen.

Förresten är det väldigt välkommet med namnförslag till en tuff svart långhårig krabat.

Ses snart.

Halmstadhelg.

Så, då är det söndag igen och som vanligt när man varit i Halmstad så har helgen gått sjukt fort. Den har varit supermysig på alla vis, och halloweenfesten igår var grym. Så vad har man annars gjort då? I fredags var jag hos Frida och käkade tacos och hade det mys utan grabbarna. I lördags så var det full rulle hela dagen, först middag hos Möllers med farmor, mormor & morfar Möller. På eftermiddagen var det äntligen dags att träffa Wille, så fantastiskt gullig och busig han är nu, superroligt. Mr. M firades med pompa och ståt typ, och sen var det att åka hem, göra sig flådig inför kvällen´och in i dimman. Ganska tät dimma inatt tror jag. Idag har det varit ganska slappt. Lånade One Tree Hill boxar av snälla Challe, så nu vet jag vad jag ska göra i veckan, hehe. Just nu sitter jag och väntar på att tvättiden ska börja, och på att Mr. M ska komma hem. Tycker vi ska käka pizza sen, men det blir vi nog två om...


Haha, "kör lite fortare pappa"


Tuffa traktor boken is the shit!


Busfrö.


Matchar varandra ganska bra ser jag nu... INTE planerat.


Scary Mike.


Fina.


Andy.


Buddies.


PK


Challis & Martina


Mike dissade masken och tog bajskorvsmössan istället.


Mr. M & Challe shakar asset på scenen.

Sådärjan, det var vad som var värt att veta om vad som hände i Halmstad i helgen. Nu är det tvättdags, kul hjul.

Puss&Hej

RSS 2.0