Full fart mot helgen så att säga.

Eller inte, här är det inte full fart någonstans. Varit den trögaste och tråkigaste veckan på länge. Inte känt mej motiverad till något, och det är inte bra. Men så är det ju ibland, iallafall för mej. Man vill bara ligga hemma i soffan och kolla på chickflicks hela dagarna. Synd att man inte har något hem just nu, eller tur kanske, då kan man ju likaväl göra det som måste göras även om det inte är med någon större glädje. Kan det inte bara bli juni? Praktiken slutar, jag tar examen, fyller år och har semester. Kommer sitta fint. Behöver ta några djupa andetag inför en fullspäckad sommar med jobb på riktigt och flytt på riktigt. Antagligen en renovering eller två dessutom, men det kommer nog bara bli roligt, förhoppningsvis kommer i bo där längre än vad jag gjort i mina senaste fem (!) hem. Rekordet är på Flatås där jag bodde i ett och ett halvt år. Härliga gamla Faltås. Kollade tillbaka i bloggen och blev lite nostalgisk. Fan jag gillar ju Göteborg som fan, och Pennygången har varit ett utmärkt ställe att bo på. Fan. Jag orkar inte sakna och hålla på, men det är så typiskt mej. Längtar framåt och sen tillbaka. Just nu är det tillbaka, jag blir till och med nostalgisk när jag tänker tillbaka på vår überjävliga flyttdag till Pundargången (Read it!). Men visst kommer vi få det bra på vårt nya ställe, men det känns faktiskt ganska jobbigt att varken jag eller herr Möller har fast jobb, även om jag vet att det alltid löser sej i slutändan.


Hur ska vi klara oss utan Slottis?

Annie De Luxe?


Lisset?


Spåris?


Pundis + Fridis?


Sommarmys?


Fan vad härligt.


Pundarfest?


Mike på G?


Såhär snedvriden kan man bara bli i goa Göteborg.


Jävligt stolt Pillis med sjukt liten Sörre, kan inte fatta att han varit en sån liten skit. Naaw.

Okej, fattar ni att jag kommer att sakna och längta? Ge mej något så att det blir lättare, please.

Over and out.

God Morgon!

Inte så värst god morgon faktiskt. Är tröttare än tröttast, och dessutom ska det vara Barnens Dag på Apo idag. Gissa vem som ska sitta i teckningshörnan? Jovisst jajemän det är jag det. Fuck vill inte. Hoppas Wille darling kommer och styr upp min dag.

Annars är det så jävla bra förstår ni. Den 1:a juli flyttar jag & min Mr. M till vår nya lägenhet på storgatan, sitter fint som snus det.

Nu är det snart dags att gå till bussen, wish me luck!

Kram på er kära vänner:)

Det är...

...vår tur nu, vinden har vänt, aiiiiight Mike?

Torsdag = Fredag imorgon!

Göttans då. Ska sitta fint med lite helg efter en ganska seg och jobbig vecka. Sovit lite sådär, och drömt konstiga drömmar, eller hur Linda? Vill så himla mycket ha den där lägenheten så jag mår dåligt eftersom jag typ vet att den inte kommer bli vår. Har haft lite väl mycket flyt på sistone, så varför skulle det fortsätta? Fan, betyder detta att min nya friss på lördag kommer bli felfelfel? Men om den blir fel kanske lägenheten blir vår? Vad väljer man? Ful i håret eller ha ett hem? Jag tror jag vet vad jag hade valt. Har ju gått med tofs i typ ett år nu så vafan, då kan jag likaväl fortsätta med det.

Är alldeles ensam hemma, det händer inte alltför ofta nuförtiden kan jag ju säga. Tycker det kan vara skönt då och då, men jag saknar min lilla fruga lite. Har köpt en liten överraskning till henne idag, så hon ser flådig ut på jobbet i helgen. En annan ska inte göra ett skit i helgen. Förutom att gå till dyra frisören dårå. Grilla lite kanske, någon?

Jaha nähe mycket mer än så händer det inte. Ska slötitta lite på teven tills mitt favoritprogram börjar, nämligen Criminal Minds:) Imorgon är det jobb till kl 12, så jag klagar inte. Sen kommer mina favoritpajkar M & S. Sitter fint så att säga.

Trevlig helg mina vänner!

Fucked up.

Är så jävla frustrerad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kan det inte bara bli vår tur snart? Lite flyt hade varit fint att ha någon jävla gång. Fan fan fan.

Göteborg.

Jepp, min helg i Götet är snart slut. Inte roligt alls. Vill inte alls flytta härifrån nu, gillar ju Götet. Men nu är det så, ingen idé att spilla energi på det. Har packat ner en massa idag, och ännu mer har vi. Badar i ljusstakar och vasar, så då är det bara att hoppas att vi får en stor lägenhet. En trea på storgatan till exempel. Hoppas hoppas hoppas.


Annie Pennyhänger.


Sörre är packad... igen.

Orkar inte skriva så mycket mer. Mr. M är rastlös så det är bäst att jag aktiverar honom innan han går bananas.

Jaha.

Då sitter man här alldeles ensam i stora huset. Har ganska tråkigt. Har varit en bra dag på praktiken, men just nu känner jag mig ganska tom. Längtar inte till något särskilt, ovanligt för att vara mig eftersom jag ofta måste ha morötter för att vilja. Självklart ser jag framemot helgen, men vet att den bara kommer svisha förbi, och vips är det måndag igen. Kanske inte världens mest positiva tanke, men så är det. Inte för att det är så illa med måndag, men helgen är ändå det bästa enligt mig. Ska vara ledig lite i sommar, kommer sitta fint som en smäck. Särskilt på den stora dagen (15/6 för den som glömt), och framförallt dagen efter.

Tänker lite hit och dit, framtiden känns inte jätteljus, men samtidigt är jag glad för det jag har. Känns som om det stormar lite här och var runtomkring. Längtar verkligen tills vårt liv är som vanligt, och det börjar liksom. Inte för att det inte har börjat än, men det blir ett nytt liv, för mig iallafall. (Yes en morot, avlägsen men det fanns en!)

I helgen blir det massa mys, träffa nära och kära i Göteborg. Saknade och älskade Linda & Annie, Becca & Calle.

Bye bye.

Tisdagstrött.

Hur fasen kan man vara trött efter en långledig helg? Har blivit för lite sömn och för mycket annat mys och skoj. Haft häcken full så att säga, men bäst av allt var att träffa älskade Mr. M & Sörre. Men herregud vad vi inte är gjorda för distansförhållande. Tur som fan att det är väldigt tidsbegränsat denna SISTA gång. Två veckor till ska vi nog klara.



Har blivit lite fattigt med bilder här på sistone känner jag. Kameran ligger i Götet och mobilen är sönder. Men så är det. Känner inte att det här med bloggande är något jättepositivt just nu. Finns en speciell del i mitt liv som ibland går mej på nerverna och allt jag gör känns som om det tas emot, stampas på och kastas tillbaka som en äcklig fyllespya. Försöker verkligen att vara positiv, men det känns som om det varit mycket sånt här på sistone. Hur länge ska man fortsätta att ge av sej själv till ingen nytta? Förstår att delen troligtvis inte mår bra, annars håller man inte på såhär. Har en del erfarenhet inom det området, men ändå blir jag trött och frusterad av en ganska stor egoism, vilket jag inte borde bli eftersom det förhoppningsvis är en del av det må-dåliga. Man mår inte bättre av att få andra att må sämre, nedvärdera och vara nonchalant. Tror jag inte iallafall, hoppas att jag aldrig kommer att få veta heller. Delen är precis motsatsen till vad den säger sig vara. Trist. Tror jag ska försöka att strunta i det och fokusera på det som JAG tycker är bra i mitt liv, inte vad delen tycker är dåligt. Tycker ni inte att det är en bra plan?

Har ni haft en mysig påsk mina hjärtegull?

Glad.

Sitter på altanen och chillar medans min älskade fruga lagar mat. Bättre kan man inte ha det, eller hur?

Har varit en fantastisk dag på jobbet. Vi har firat riktigt ordentligt. Fick tårta på morgonen och en bukett blommor dessutom, bara för att fira att min utbildning är så gott som fixad. Har verkligen hamnat på världens bästa ställe, känner mig väldigt välkommen och blir väl omhändertagen.

Nu ska jag njuta av min långledighet, hoppas ni får en fantastisk påsk mina vänner!



JAAAAAA!

Life is good. Så jävla sjukt bra. Jag med för den delen.

Nu ska ni få höra varför detta är den bästa dagen på år och dar, iallafall när det gäller min karriär, haha. (Ironi för er som inte hajar).

1. Jag klarade läkemedelskemi-tentan. Kan ni fatta? Jag klarade den! Jag som låg och grät efter att den var gjord i tron om att jag inte klarat den, men det var helt fel. Fel fel FEL. Jag klarade den!!!!! Jag är så glad så jag till och med använder massa utropstecken efter varandra trots att jag hatar det, fattar ni då hur glad jag är? Damn vad jag är bra.

2. Mitt examensarbete är inte bara godkänt, utan väldigt snart VÄL GODKÄNT!!!!!! Helt sjukt, är så stolt. Fick en examinator som jag verkligen inte ville ha, nämligen Mr Ashton, men herregud vad bra det gick. Det hade jag aldrig kunnat drömma om. "Ett utomordentligt välpresenterat arbete som andas ett moget och professionellt förhållningssätt till uppgiften".

Ursäkta min kaskadspya av självupptaget babbel, men jag är så glad. Känner mig på riktigt så jävla stolt över mig själv, en inte så bekant känsla i min värld. Just därför tycker jag verkligen att jag är värd att vara nöjd med mej själv idag.

Som pricken över i är det torsdag imorgon, och min favoritbit kommer äntligen hem till mej. Ska bli underbart med långhelg, och massa tid att bara umgås och mysa. Ska hem till mamma lite, festa lite och förhoppningsvis vara ute i solen en massa. Och fira utav bara helvete. Examen om mindre än två månader, fan vad härligt!

Puss&Kram!

Lovely.

Äntligen hemma från min enormt långa dag, eller inte. Skönt att sluta tidigt på fredagar, och idag bjöds det till och med på lunch, smarrigt. Sitter och väntar på Mr. M som förhoppningsvis kommer ganska snart. Ska bli mysigt att ses, och ikväll blir det grille med Frida & Pat. Så härligt sommarväder, och här sitter jag inomhus och glor. Inte bra. Har fått stränga order om att inte gå ut när tvättmaskinen är igång;) Och det är helt okej, har jag något att skylla på, haha.

Igår var det säsongsstart för mej på Bulls uteservering. Jag, Frida & Joy var ute och käkade gött och drack lite öl. Supertrevligt att träffas igen efter alltför lång tid. Har varit en väldigt fullspäckad vecka, men det har varit skönt att rivstarta mitt nya Halmstadliv. Misstänker att det är lite av nyhetens behag att jag trivs så bra, men det skiter jag i.

Nu kör vi, right Halmstad?


Heeeeeeeeej!

Det var minnsann längesen. Haft häcken full om man säger så. Men tänker inte tråka ut er med massa praktiksnack. Tänker bara säga att jag trivs väldigt bra och det känns verkligen rätt. Alla är jättegulliga och hjälper mej på alla sätt. Har fått prova på allt, både egenvård och recepturen. Lite nervöst att ta emot kunder, men med någon tätt intill så är det riktigt roligt. Ikväll har vi varit ute och ätit och bowlat med några apotek, väldigt trevligt och självklart vann Svalan;) Roligt att träffa på apotekar-praktikanter också. Imorgon tänkte jag smyga mej in på deras seminarie och tjuvlyssna lite, alltid bra att fräsha upp skallen.

NOG OM DET.

Tiden går så himla fort, snart är denna veckan slut och tur är väl det. Saknar den bästa och det är väldigt frusterande att bara ses två dagar i veckan. Hatar distansförhållande, tycker att har haft nog av den varan vid det här laget. Men så är det. Har det så himla bra hos Fridis & Pat. Ni skulle bara veta hur mycket hon skämmer bort mej, kommer nog aldrig flytta härifrån;)

Igår var det sminkparty hos mamma med tjejerna och Wille, haha. Imorgon är det dejt med Frida A. Ska bli supermys, var alldeles för längesen. Kommer nog trivas bra i H-staden, älskar att ha nära och kära inom armlängds avstånd. Mår så himla bra, alla mörka tankar och annat skit som skräpat under vintern är så gott som bortblåst. Är väldigt glad för allting!
Men nu till den stora frågan: Hur mår ni mina älskade?

God natt!

RSS 2.0