Heeeeeeeeej!

Det var minnsann längesen. Haft häcken full om man säger så. Men tänker inte tråka ut er med massa praktiksnack. Tänker bara säga att jag trivs väldigt bra och det känns verkligen rätt. Alla är jättegulliga och hjälper mej på alla sätt. Har fått prova på allt, både egenvård och recepturen. Lite nervöst att ta emot kunder, men med någon tätt intill så är det riktigt roligt. Ikväll har vi varit ute och ätit och bowlat med några apotek, väldigt trevligt och självklart vann Svalan;) Roligt att träffa på apotekar-praktikanter också. Imorgon tänkte jag smyga mej in på deras seminarie och tjuvlyssna lite, alltid bra att fräsha upp skallen.

NOG OM DET.

Tiden går så himla fort, snart är denna veckan slut och tur är väl det. Saknar den bästa och det är väldigt frusterande att bara ses två dagar i veckan. Hatar distansförhållande, tycker att har haft nog av den varan vid det här laget. Men så är det. Har det så himla bra hos Fridis & Pat. Ni skulle bara veta hur mycket hon skämmer bort mej, kommer nog aldrig flytta härifrån;)

Igår var det sminkparty hos mamma med tjejerna och Wille, haha. Imorgon är det dejt med Frida A. Ska bli supermys, var alldeles för längesen. Kommer nog trivas bra i H-staden, älskar att ha nära och kära inom armlängds avstånd. Mår så himla bra, alla mörka tankar och annat skit som skräpat under vintern är så gott som bortblåst. Är väldigt glad för allting!
Men nu till den stora frågan: Hur mår ni mina älskade?

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0