Lysande Sickan!

Idag har vi varit på IKEA och Väla. Hittade en del fint, men det viktigaste är en ny lampa att ha över matsalsbordet. Aningens knivig att montera då den kom i ett paket med över 200 delar, men vad förväntar man sig egentligen när det är IKEA?


Sören gjorde sitt bästa för att hjälpa till, även om det innebar att försöka käka en del eller två.


Knappt halvfärdig. Inte så svårt faktiskt, men vi låter Mike tro att han är en handyman, right?


Oh yes!


Blev sjukt nöjd. Så jäkla mysigt nu när det är mörkt och ruggigt ute.

Strax kommer Jenny & Bosboy över och tar ett glas vin eller två. Måste ju tömma boxen från förra helgen, såhär kan vi ju inte ha det.

Hoppas att ni får en mysig lördagkväll mina vänner:)

Vet inte.


Glasögonorm

Ätnligen har jag fått hem mina glasögon, H E L A och fina. Ni får tyvärr inte se någon bild idag eftersom jag mer eller mindre liknar ett rövhål idag. Ett rövhål med glasögon vill säga. Har varit nere på stan och ätit lunch med Mammis & Krillis, var inne en sväng på nya GinaTricot men shajse jag pallade inte, hur mycket folk som helst. Lite synd eftersom jag hittade lite guldkorn, men får ta det en annan dag. Imorgon ska vi till IKEA i Helsingborg så då kanske det blir en liten tur in på Väla. Om pajken tillåter vill säga. Men eftersom jag ska offra halva min fredagkväll på att skjutsa dem hit och dit så tycker jag att jag har rätt att kräva det. Tycker ni inte det tjejer? Emellan hämtning och lämning av pack så sticker jag hem till Mamma en sväng och käkar tacos, mycket fint. Kanske hinner se en glimt av Idol iallafall.

Var inom jobbet på Nyhem och det är alltid lika härligt att komma dit. Möts av kramar och trevligt snack, underbart. Synd att jag bara har en dag inplanerad där nu framöver, hoppas att det blir fler.

Nu ska jag försöka fräsha till mej lite. Eftersom det inte kan bli sämre har jag ganska bra utgångsläge, right?


God morgon!

Fredag! Yes!

Har haft världens konstigaste natt så känner mej helt bakochfram. Mikey gick och la sej tidigt igår, men jag stannade uppe och kollade på tv. Rätt som det är vaknar jag på soffan och kollar på klockan: 04:19! Herregöstanes liksom! Så det var bara och knalla in och borsta tänderna och gå och lägga sej. Det knasigaste med detta är att Mikey skulle gå upp 05:00, så när jag gick och la mej var det morgon för hans del. 

Dessutom drömde jag en skitjobbig dröm precis innan jag vaknade. Ni vet sådär så att man har en konstig magkänsla som inte vill försvinna, trots att jag vet att det inte är sant. Jag är liksom ledsen på riktigt fastän det var en dröm. Skitjobbigt.

Så det var nattens händelser. Nu ska jag snart göra mej iordning lite och pysa över till jobbet och lämna lönelapp så man får lite kosing. Gå på stan en sväng och ikväll funderar jag på att hänga med pajkarna på hockey. Har inte riktigt bestämt mej, Idol lockar ju l i t e också.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Vi.

Myskvällen gled över i en rosa kväll framför Rosa Bandet-galan. Jag blir alltid så himla berörd och tårarna rann mest hela tiden. (Vilket iochförsig var bra eftersom det resulterade i att familjen Knutler skänkte en slant eller två). Varenda kotte jag känner vet någon eller några som drabbats av någon slags cancer (ganska logiskt kanske?). Dock är det så überjävligt att det inte slutar lyckligt alla gånger. För visst slutar det jävligt lyckligt om vi klarar det, trots om det är en omänsklig behandling som oftast påverkar resten av våra liv. Även om minnena är alldeles för färska för vår egna del så vet jag att det inte spelar någon roll hur längesen det än var. Det kommer alltid att vara en del av våra liv, och vissa stunder tänker man mer på det än andra. Jag är så jävla glad över att vi är friska, och jag vet att vi alla behöver påminnas om det då och då. Det är verkligen sant att så länge vi är friska finns alla möjligheter. Självklart går vi inte alltid runt och tänker så, ibland känns vardagen inte skitkul men vad gör det egentligen? Egentligen. Jämfört med vad många går igenom just nu känns det ganska otacksamt att klaga över en förkylning eller att hon sa si eller att han gjorde så. Men jag antar att det är så det är och alltid kommer att vara. Alla har vi våra små egenheter och grubblerier, men vi kan iallafall göra ett gott försök att för en stund stanna upp och tänka efter före. Måste vi få det uppkört i våra ansikten för att vi ska förstå? Kanske. Mycket möjligt. Jag är fruktansvärt ledsen samtidigt som jag ändå vill tro att det var en mening med att vi fick det. Vi. Du och Jag. Jag. Jag tror verkligen att det gör oss mer ödmjuka, och alla som jag älskar allra mest och som betyder världen för mej har fått det. Ödmjuka.

  


Torsdagsmys.



Tända ljus i vår öppna spis och god mat. Plus en liten Sören som självklart ska vara med på varenda bild. Kändiskåt som han är.



Nu är det 2 1/2 män som gäller. Ska försöka kurera min stackars onda arm så att jag kan njuta av min lediga dag imorgon. Förhoppningsvis vara inte denna ofrivilliga ledigheten så länge till. Nästa vecka är det fullt upp iallafall, härligt. Ska ut på landet och apoteka, spännande. Tycker att det är så mysigt med småapotek, blir en helt annan känsla än med stora hej-hejdå apotek. Det var dagens fundering. 

Nu tillbaka till kvällsmyset.

I´m done.

Vaccinerad och klar. Redo att möta svinen så att säga. Sitter i soffan och känner efter. Har jag ont i armen? Fryser jag? Huvudvärk? Tar en promenad då och då för att kontrollera att jag fortfarande kan gå framlänges. Än sålänge känner jag ingenting. Tur att man är en härdad kvinna som fått en och annan spruta i sina dar.

Vet inte vad jag ska göra idag. Lite tråkigt. En promenad och sen då? Ingen som vill underhålla mej? Herr Knutler gled precis till jobbet men som tur är leker Sören med mej då och då. Det räcker att gömma sej bakom en kudde för att hans jaktinstinker ska vakna, lite roligt. Och puckat, men det säger vi inte högt. Läste precis på Aftonbladet att djur har känslor. Hoppsan det var något nytt? Aftonbladet i ett nötskal känns det som.

Jaja, får väl kolla vidare på Knight Rider och se om det dyker upp något roligt att göra. Troligtvis inte, sann optimist som jag är.  


Fint.

Säger som Al Bundy: redan onsdag, hur skönt som helst. Snart helg, undrar vad som händer då? En tripp till IKEA hade inte suttit helt fel. Lycka till med att få med pajken på det, Pillis.

Strax ska vi iväg till Frida & Joy på onsdagsmys. Käka lite gött och kolla någon bra film. Annars händer det inte särskilt mycket. Hälsade på Wille igår som inte tillät mej att ens pilla på hans leksaker, och inte för den delen vara på hans rum ens. Vad har jag gjort? Världens snällaste moster liksom? Jag fattar ingenting, måste vara det där konstiga Knutssons-humöret som börjar komma upp till ytan.

Förresten tycker jag att kommentarerna angående helgens asroliga bilder har lyst med sin frånvaro. Jag ser att ni är där men ändå inte liksom. Men jag säger som Linda: tycker man inte att dom är roliga har man ingen humor. Eller lust att kommentera kanske. Vad vet jag.

Imorgon är det dagen V. Vaccinationsdagen alltså. Om det finns en liten dos sparad till mej vill säga. Men det ger sej. Dessutom ska jag hämta mina glasögon hos FuckSavers imorgon, fyfan.

Vad hittar ni på ikväll mina vänner?

Förresten:

Jag tänkte egentligen gå och vaccinera mej idag. Men jag känner att jag inte orkar och skjuter på det till imorgon. För egentligen om jag bara håller mej inomhus idag borde jag inte kunna sniffa upp nåt svin som smittar mej? Skulle möjligtvis vara herr Möller. Fast han är troligtvis ganska bra desificerad efter helgen. Men å andra sidan borde det finnas en hel del svin i Bondstorp. Cheezez, det är nog redan försent. Hur ska det här sluta månntro?


Back to business.

Nu får det vara slutflamsat. Nu ska jag städa litegranna, och nu till tonerna av ännu en julskiva. Då och då när jag skruttar runt i min våning bubblar ett fniss upp och jag kan inte hejda mej. Helgen som varit kan jag leva på i tio år. Minst. Ändå blir det kanske ett samtal till Uffe snart för en rematch? Jag bangar inte.

Jag tänker att jag vill förklara Boxa mej, men jag vetefan om det går. Uttrycket gör sej liksom inte så bra i text utan mer i bild. Men tänk er en 25-årig Möller som ligger i soffan likt en bäbis och skriker "boxa mej". Då ska första bästa person grabba tag i första bästa box och hälla i honom det som är i boxen. Boxa honom liksom. Hänger ni med?

Hoppas att ni får en härlig måndag mina kära vänner.


Knivigt.

Andyman med en box eller två innanför västen försöker sätta fast gallret framför elden. Skitsvårt. Lägg märke till stödstegen bakåt som är nödvändiga för balansen.



Mohaha.


Sjösättningen.

Funderar på om jag och Linda möjligtvis kan begära någon slags ersättning i form av underhåll från kommunen för att vi tog hand om killarna denna helgen? Vad tror ni?


Tjugosjätteoktobertjugohundranio.

Mindre än två månader till jul. Kan det bli bättre? Dammade av julskivorna imorse och nu mumlar Magnus Carlsson något om mirakel. Ljuvligt. Hej hej hallå psycho.

Är tillbaka efter en fantastisk helg ute i de djupaste (?) småländska skogarna. Närmare bestämt Bondstorp, hur fantastiskt låter inte det då? Då snackar vi landet liksom. Vi har slappat i mysbyxor hela helgen, varit ute i den friska luften, eldat i öppna spisen, druckit ett glas vin (eller var det en box?) och skrattat som jag aldrig gjort förr. Ni vet så att det gör ont i varenda skrattmuskel till slut och man kvider jag ooooorkar inte mer alternativt att yoggin sprutar ur munnen rakt över bordet på stackars Andy. Grabbarna har försökt fiska men fick nada napp och konstaterade att Rasjön är död. Jag tror mer att det berodde på att dom var fullt upptagna med att försöka få igång motorn och när dom väl lyckats med det, glömma ankaret i femtioelva gånger eller så berodde det helt enkelt på att flytvästremmen var alldeles för hårt spänd på det allra heligaste och därför fungerade inte den övre hjärnaktiviteten. Vad tror ni?

Hade kunnat berätta hur många roliga saker som helst men jag tror jag visar lite bilder istället, och kanske en film eller två. Var beredda på lite plufsiga ansikten och kanske inte superfräsha polare. Men vafan.



Jag tror att anledningen till att Andy (och vi andra?) klarade oss så bra i vildmarken var att han hade med sej all sin hitech utrustning som i och för sej inte funkade helt hundra efter en skvätt drink eller två, men ändå.




Grabbarna kastade in handduken ganska tidigt, vid 3-snåret.


Sjukt viktigt med flytväst.


Viktigast är att spänna remmen (lemmen?) extra hårt.


Å HEJ... Krabbigt ibland.


Linda försöker putta iväg två mongos. HAHA.


HEJDÅ! (Jag undrade stilla för mej själv om jag någonsin skulle återse mongosarna igen.)


Alltså... Inga ord kan beskriva denna syn.


Jag och Linda gick på promenad. Kändes säkrast så. Vi gick in till stan. Bondstorp alltså.


Men vafan, åror?


Myshög.


Älsk gjorde ett sista tappert försök innan vi rullade hem, men inte då heller blev det någon firre. Lite senare kom dom på varför. Sjön var inte tillräckligt vass.

Snipp snapp snut så var sagan slut. Men herregud som jag har garvat när jag kollade igenom bilderna, helt sinnessjukt.

BOXA MEJ.


Måndag.

Härligt. Eftersom det betyder att det snart är helg igen. Vilket i sin tur betyder utflykt med Linda, Mike & Andy. Ska bli så mysigt.

I lördags var det Mårten som gällde. Helt okej, kanske inte den bästa kvällen men helt klart inte den sämsta. Vi var ett gäng som förfestade (jag, Mike & Andy) haha, och tro det eller ej så var det riktigt kul. Om man bortser från allt Café World snack killarna emellan. Hrrm geeks.

Vad händer annars i veckan?
Strax kommer Sandra hit på lite fika. Ikväll är det simning. Sedan är det jobb alla dagar, hela dagar. Grymt gott. Mer än så händer det nog inte vad jag vet än sålänge.

Hoppas ni har en mysig måndag mina vänner:)


Hittade en gammal bild på Sören. Vilket jäkla mysmonster han är.

Lördag.

Sådärjan, då är man parkerad i soffan igen. Dock inte ensam eftersom cirkus Möller sitter bredvid, men han räknas knappt eftersom han är lite schleten efter igår. Känns fortfarande inte skönt med helg, eftersom jag inte vet vad som händer ikväll. Vafan är detta liksom? Värsta pensionärslivet. Kanske blir så nu när man passerat 25? Tur att jag har en ung man som håller igång. Höhö.
Köpte faktiskt en ny vinterjacka idag. Är lite osäker fortfarande, men jag tror det blir bra. Vanlig svart vinterjacka liksom till ett överkomligt pris. Det får man väl nöja sej med kanske.

Nähe om man skaulle dra några tag med dammsugaren. Så att Sören slipper äta upp sina hårbollar, vilket han brukar göra. Hans sätt att bidra till ett fint hem kanske? Dock blir det lite bakvänt när han spyr upp dom sen, men en god tanke iallafall.

Kom igen nu!

Tack och Godnatt.

Nu ska jag nana. Känner mej lite seg i bollen efter en stenhård tevekväll. Jävligt surt att Camilla fick lämna. Jag menar Niklas liksom? Kryper ner och väntar på att cirkus Möller ska komma hem. Imorgon blir det som sagt stenhård jakt efter jacka och sen fika hos mormor Möller. Ska bli trevligt. På kvällen vet jag inte vad som händer?
Big brother på teven nu. Fattar inte hur man kunde följa det programmet, herregud så himla nittio. H A H A. (För jag är så jävla nutid liksom?) Okej det här blir inget bra.

GODNATT!

(Ligg för mej med.)

My mistake.

Det är ju inte alls cirkus Möller i pausen. Thank God for that. Får lyssna lite Spotify i pausen. Så nu vet ni det. Känns bra.

So far...

...so good. Och när Rabih firade av ett superframträdande fällde till och med jag en tår. Eller vafan till och med jag? Vem lurar jag? Hittills tycker jag att Tove & Nicklas inte håller måttet riktigt, eller vad tycker ni?

En sjukt jobbig sak är att alla goda godisar i skålen är slut. Jobbigt eftersom då måste man ju äta dom som man egentligen inte gillar. Förresten borde äckliga godisar också heta god-isar? Eller blir det äcklisar? Hmm tåls att fundera på. Sjukt aktiv kväll har jag.

I´ll be back.

Förresten kommer jag inte att kolla på cirkus Möller i pausen. Det får jag nog av härhemma. Hoho.

Mätt.

Med en grek i magen känner jag mej lite bättre till mods. Dessutom är det alldeles strax Idol. Kom igen Eddie! Men varför känns det alltid som att det är jag som inte har nåt liv tro? Vafan liksom.

Imorgon MÅSTE jag hitta en vinterjacka!! Och det är bäst för dej Mr. M att du inte är trött eftersom du måste haka på och pröjsa. Bra deal tycker jag, eller hur? Nåt ska man väl ha han till.

Nu: Idol!

Tyst och ensamt.

Har precis kommit hem från jobbet, underbara jobb. Har varit hemma på MITT apotek idag känns det som iallafall. Och det är så underbart härligt. Ville verkligen inte att tiden skulle gå (faktiskt). Alla är så himla mysiga och snälla, till skillnad från andra ställen. Gillar det som fan. Dessutom hade jag mysig lunchdejt med Frida A. Mycket bra dag helt enkelt. Som tur är ska jag dit nästa vecka igen, lovely. Trodde aldrig jag skulle gilla ett jobb så mycket som jag gillar det. Synd att dom är överbefolkade typ.

Annars händer inte så mycket. Sitter i soffan med bara datorn på och tycker lite synd om mej. Jag menar ensam hemma en fredagkväll är väl fan inget man önskar sej. Som tur är har jag Sören, annars skulle jag nog ligga i en pöl på golvet just nu. Kvällen till ära ska jag köpa hem pizza och godis. Kul.

Det känns inte ens skönt att det är helg.

Var är boxen? Där är boxen...

Jävla box.
Pratade med mamma nyss och hon berättade att lillebror sagt att han pratade med mej i lördagsnatt.
Jag: Nej det gjorde jag inte.
Mamma: Nähe.
Jag: Elleeeer det kaaaanske jag gjorde. Minns inte.
Mamma: Nej, man vet ju inte vem man ska tro av er två.
Jag: (Kollar mobilen, och jovisst. 00:28 var det ett samtal till lillen. Fan om minnesluckorna börjar redan 00:28 hur illa var det inte då? Skönt att jag inte minns. Kroppens sätt att överleva.)

Jag och lillebror har ungefär liknande alkoholvanor. Typ drick tills boxen är slut. Och man har tagit ut påsen ur pappersfodralet och tömt varenda droppe. Skönt att man är ett gott föredöme. Skönt att jag lärt honom något.

Nu hade jag gärna velat kolla på Bonde söker fru och Grey's. Men eftersom min man spelar tevespel blir det nog inget med det. Kul.

Att jag aldrig lär mej?

Nyss hemkommen från frisören. Jag hade övat in ett mantra jag skulle upprepa. Lång, tjock och rak lugg. Lång, tjock och rak lugg. Lång, tjock och ja ni förstår hoppas jag. Vad kommer jag hem med? Lite tunnare, sned och inte lång lugg. Vad fan hände? Okej det är väl kanske bra det med men inte vad jag egentligen ville ha. När man väl sitter där i den förbannade stolen (hatar att gåt till frisören, förresten) så blir man en nickedocka och säger javisst det blir bra. Man tror ju liksom att dom kan sin sak. Och det kan dom väl egentligen, bara jag som är l i t e vek. Äsh det blev väl bra. Ville egentligen bara bli av med det slitna, och det blev jag ju eftersom det är typ 10 cm kortare. Längesen jag var såhär korthårig.



Fatta vilket sjå jag har haft att få till en bild som är publicerbar? Så klaga inte. Har inte min bästa dag idag känner jag.

Buhu.


Fredag... igen.

Här i bloggen verkar det nästan som att det är fredag hela tiden. Men det är ju bara jag som är slö på att uppdatera er mina kära. Men nu så.

Härlig fredag idag ja. Har varit nere på stan och lunchat med Frida A. Underbart. Hämtat mina nya glasögon och hämtat nya träningskläder. Nu jävlar känner jag att det är dags. Bra. Ikväll kommer Annie De Luxe hit och tar en bira eller två framför Idol. Bra. Imorgon är det stor 25x2-årsfest för Jenny & Johan, och då kommer Becca hit. Underbart. Bokat stuga om två veckor för lite friluftsliv med mina kära vänner. Och vin såklart. Inget friluftsliv utan vin som jag brukar säga. Fan det känns bra just nu. Älskar mina fina, fina vänner över allt annat och njuter så himla mycket varje gång vi ses. Även om allt känns likt ett rövhål vissa dagar så har jag er och det är det som räknas. Känner mej så himla lyckligt lottad som har er.

Som grädde på moset är jag så himla glad för din skull idag. Du är fantastiskt stark och nu jävlar ger ju allting med sej. Du förtjänar så himla mycket alla bra saker som sker just nu, på riktigt.  

Nu ska jag kolla lite Criminal Minds, kan inte hålla mej till nästa vecka, eller veckan efter det heller för den delen.

Vad ska ni hitta på i helgen mina favoriter?

Yeey!

Är redan hemma efter en bra tjejkväll på Bond. Sjukt grym dragshow med galet snygga killar/tjejer. Underbart med personer som bjuder så himla mycket på sig själva och som dessutom är riktigt bra på det. Tyvärr vann jag inte den überfina tipsvinsten, men äsh fick ju iallafall tio gratisbiljetter, så kom igen nu tjejer!

Har två småsvettiga och lite sunkiga pajkar som spelar tevespel bredvid mej i soffan och jag ska kolla lite Idol såhär i efterhand tänkte jag. Imorgon är en lugn dag, men känner verkligen för att göra något. Lite fest hade suttit fint, men det känns som om jag är ganska ensam om att tycka det?

Vad hittar ni på ikväll mina kära vänner?

Nu Idol.

RSS 2.0