Mycket bra.

Sitter i soffan och myser framför Idol, har klämt i mej en stadig skål med fruktsallad och kesella jordgubb/lime. Mycket bra.



Har varit en sjukt produktiv dag. Har fått massor med saker gjorda och det känns så himla skönt. Har varit på specsavers och hämtat hem lite provbågar, eftersom de gamla tydligen inte gick att laga så får jag välja ett par nya. Mycket bra. Frida kommer hit imorgon och ska vara smakråd, känns tryggt eftersom hon har en grymt bra smak när det gäller det mesta. Eller allt kan man väl säga. Mycket bra.

Annars är veckan fullbokad med jobb och roliga saker, t ex så ska jag & Jenny på tjejkväll på Bond på fredag.

Mycket bra.

Avslagen.

Sitter i soffan och har precis kommit hem från jobbet. Känner mig så jävla avslagen så det finns inte. Kanske kan bero på att jag precis ätit lunch, blev lite sent idag eftersom jag inte hade någon break på jobbet. Men den var faktiskt värd att vänta på:


Rester från igår som smakade bättre idag.

På sistone har jag blivit så sjukt torr i ögonen, efter halva dagen ser jag inte mycket. Och det kan man ju tycka kan vara lite jobbigt, särskilt eftersom fucking specsavers i HALMSTAD (viktigt) brände sönder mina glajjor men fortfarande inte har lagat dom. Jag blir så jävla trött, har ringt och påmint men icke. Blir faktiskt riktigt sur nu när jag tänker på det. Riktigt jävla sur. Åskar och blixtrar gör det också. Å vad vi är sura.

Morr.

Flickan som brände sej.

Nu har vi ätit en väldigt smarrig middag med lax och sallad, och nu är det dags att hoppa in i dushen och fräsha till mej lite. Ska snart iväg på bio, ska kolla på "'Flickan som lekte med elden" som alla andra i det avlånga landet falukorv gör typ. Den senaste tiden har jag varit på bio varje vecka nästan, och jag tycker det är himla mysigt. Okej, det är ju ingen bergakung vi har här i stan direkt men vafan, trångt är ju gott sägs det. Och det är ju ingen nackdel att det tar ungefär 2 minuter att traska dit.


Bild.


Söndag

Förra veckan var en paus ifrån allt. En liten parentes kan man säga. Låg mestadels på soffan och var sjuk, troligtvis pga en hård lördagkväll/natt som förintade mitt immunförsvar. Men nu jäklar känner jag att det är dags att rycka upp mej även om jag fortfarande inte har alla rätt (kommer jag någonsin ha det kan man undra). Laddar för en ny och förhoppningsvis bra vecka. Har jobb hela veckan utom tisdag och det känns bra. Fick många tråkiga saker gjorda förra veckan, samtal som måste ringas, papper som måste skickas och hej och hå. Lämnade in mina kära stövlar på omklackning som jag fått för mej att jag slängt (?), oh no crazy thought.

Gick på stan med Wille en stund när hans mamma & pappa var och tittade på bebisen i magen, som jag också fick se sen, helt fantastiskt.

Det gick till ungefär såhär:
W: Mammaaaa, Pappaaaaa?
P: De kommer snart...
W: Mammaaaaa...
P: Kom så köper vi en nyyy fiiiin traktor! Jaaaa!
(Oh yes det gick hem! Wille somnar gott i vagnen och jag går och går och går. Nöjd som fan att det gick bra. Tvivlar inte en sekund på att jag kommer bli en bra mamma någon gång i framtiden, eller? Hoho)

Sitter och lyssnar på låtar som påminner mej om sommaren 2001. Elin var i England och jag fick låna hennes Dido skiva, som sen gick på repeat resten av sommaren. Sommaren då jag träffade mitt livs kärlek, en midsommarafton på Tylösand. Det var en fantastisk sommar med fullt ös. Vi var unga och man hade energi som få. Jobbade som en gnu i kjollen samtidigt som det så gott som alltid var fest. Men herregud, nemas problemas. Hade det varit idag hade jag legat plakat efter en vecka kan jag ju säga. Samtidigt som jag minns den tiden som fantastisk är jag ganska glad att jag inte är sjutton år längre. Förhoppningsvis. Det är ju ändå ÅTTA (!) år sedan och jag har typ lärt mig allt jag kan efter den tiden känns det som, förutom möjligtvis hur man dricker whiskey utan att spy, tjuvröker bäst eller hur man struntar i det mesta som är viktigt men tråkigt. Men annars så.

Okej, det var dagens funderingar som jag inte blev det minsta klokare av.

Hell yeah!

Ikväll är det fest på Storgatan, känner på mej att det kommer att bli brabrabra. Först ska jag fördriva tiden lite bara, har skickat iväg pajkarna på fotboll och känner på mej att kommer bli två bittra herrar och en nöjd skåning som kommer tillbaka. Men vad vet jag. Ska laga lite lasange och fixa till mej, men sen då? Fuck.

Veckan som kommer är jävligt oplanerad, har två saker på schemat och självklart krockar dom vilket betyder att jag bara kan göra den ena. Möte på fucking förmedlingen eller passa Wille? Ge mej ett liv, please.

Förresten har jag fått en släng förkylning (ganska rejäl) men berättar jag inte det för någon finns den kanske inte? Inget som inte ett gäng ibumetin kan mota bort. Hett tips.

Vad ska ni, kära vänner, hitta på en blöt lördagkväll som denna?

Väntar...

...på att gå och möta Frida vid tåget. Ska bli så mysigt att ses igen, alldeles för längesen. Har varit uppe med tuppen (Mike) klockan sju och har hunnit med både det ena (promenad) och andra. Gött.
Men eftersom tågstationen ligger så jävla off i denna stad så är det hög tid att klä på sej.

Vad ska ni hitta på en mulen torsdag som denna?


Förresten

Jag köpte en ny monsterfön hos Ulla, och damn vad den är bra. Ingen mer lufttorkning (á femtioelva timmar) här inte. Nu är det bara en klippning som fattas, och hade verkligen behövt lägga lite slingor, men eftersom mitt hår är förstört efter diverse experimenterande så får det vara. Lite störigt, men wtf. Råttfärgat är väl fräsht?


God morgon!

Hur mår ni idag?

Här är det stabilt. Har en lugn och skön morgon. Varit ute på morgonpromenad längs kanalen och nu ätit lite frulle. Börjar jobba klockan 13 så då får man passa på att ha det gött. Pajken hade för sej att han började bli sjuk, inte bra. I helgen är det fest och då går det inte att ha en snorig man vid sidan. Troligtvis är det den vanliga "tyck synd om mej"-sjukan och inte någon influensa.

Nu ska jag borsta gaddarna och softa vidare.

I'm a slave for you.

Jaha, då var det tisdag och dagens arbete är avklarat. Bra bra. Ligger i soffan och gör ingenting, som vanligt. Funderar om man ska göra någt, men har en känsla av att innan jag kommer på ett svar på den frågan är det för sent. Känner mej ganska trögtänkt idag (!). Kan bero på att jag numera är en slav utan egen vilja. Iallafall på jobbpunkten. De ringde tidigt imorse och undrade om jag kunde jobba på ett annat ställe till kl 18. Javisst kunde jag det, kanon. Lite senare när jag var iväg på jobbet ringde dom igen och sa att det behövdes inte. Nehej. Skit i det då. Vid det laget hade jag redan tagit bilen till jobbet för att kunna förflytta mej snabbt mellan ställena och dessutom fixat matlåda och hela paketet. Känns lite surt. Så därför har jag inga storslagna planer för denna kvällen heller, som vanligt i och för sig.

Som ni märker är jag inte så positiv just nu, men det bjuder jag på.


Bored.

Cheezez vad tråkigt jag kan ha om jag inte anstränger mej till att göra något. Helt fantastiskt. Tråkigt. Ingen bra dag det här. Känner mej helt ur balans, kan det ha något med morgonens aktivitet att göra månntro? Känner mej ensammast i hela världen och Sören fattar ingenting, han bara sover. Stackars stackars lilla P. På riktigt. Någon?

Är sjukt sugen på att göra något roligt ikväll, eller iallafall något, jag har inte höga krav. Vill träffa fröken F, men eftersom hon är en galet upptagen kvinna får jag nog nöja mej med Pajken ikväll.

Okej hej.


Arbetslös?

Idag är min första "lediga" dag (vill inte kalla det arbetslös dag, har liksom inte en så positiv klang i mina öron). Har varit duktig och skrivit in mig på lovely arbetsförmedlingen och ringt runt till arbetsgivare från de senaste 5 åren. Känner man sig inte nedstämd när man går dit så gör man med all säkerhet det när man går därifrån. Kanske det som är meningen. Känns på nytt som om jag är 18 år och precis tagit studenten. Och inte har ett fast jobb. Men imorgon är jag back on track på sjukhusapoteket och på onsdag är det andra sidan stan som gäller. Så helt värdelös kan jag ju inte vara. Eller? Äsh, värre saker har hänt och det är väl inte hela världen att hanka sig runt på femtioelva timanställningar?

Annars har jag inte så särskilt storslagna planer för dagen. Dammsuga, diska och bädda sängen typ.

Hur mår ni idag mina vänner?

Saknad.

Fick ett samtal nyss som gjorde mej så himla glad, men samtidigt lite ledsen eftersom jag saknar dej ännu mer nu och dels eftersom det du tror inte är sant. Inte alls. Men som du konstaterade är vi inte så kärleksfulla av oss, och jag har ofta svårt att säga hur mycket jag bryr mej om dej och gillar dej. Jag hoppas att du vet om det innerst inne och att jag alltid finns här för dej. Du betyder så himla mycket för mej, fina du. Som Mikey Boy sa way back för sisådär åtta år sedan: "när man är full säger man sanningen, och jag älskar dej". (Han har haft sina stunder den där Pajken.)

Annars är jag nyss hemkommen från en nattlig cykeltur från Furet, och vi klarade oss helskinnade trots att det ligger på fel sida av Nissan. Pajken drog ner på stan som vanligt för att träffa en packad Al Bundy och jag sitter och filosoferar i soffan med Sören bredvid. Tur att jag har en kille vid min sida som inte sviker mej iallafall. Äsh, det där lät lite bittert vilket jag inte är. Tycker det är rätt gött att krypa ner själv och läsa lite bok. Pensionär som jag känner mej som. Hängde på biblioteket en stund innan och suckade tungt över att vi var för gamla för att gå på invigningen av ungdomarnas tillhåll där Petter skulle vara.

God natt.


God Morgon!

Idag är en bra dag! Ska jobba på mitt gamla ställe, och det känns så himla skönt. Lite som om att komma hem igen. Ikväll är det mys hos Frida som gäller, skönt att ha något roligt att se framemot när man gör mindre roliga saker (dock inte tråkiga).

Snart helg igen, gott folk. Vad händer?

Nu ska jag kolla vidare på Vakna och försöka vakna;)


Oh my God!

Jag glömde det viktigaste:



Jag har fått mitt badrum pärlifierat av min fina Pärla. Numera är spegeln en trygg plats, och jag känner mej speciell. Fick ett säkert inte så smickrande men ack så äkta leende när jag upptäckte det fina.

Tack! Du är fantastisk.


Dårhus.

Jag känner mig sjukt stark denna kväll. Har (nästan) lyckats hålla mig på gott humör hela kvällen trots att det sitter en galen man (?) bredvid mig i soffan och tittar på fotboll med volym på cirka 70 000 decibel. Både på teven och på honom själv. Detta är en sjukt stor kraftansträngning från min sida, och ändå känner jag mig fortfarande stark. Hade idag varit en dålig och mörk dag hade jag legat och skrikit på golvet likt ett barn som inte får bamse-tuggummin på apoteket. Istället känner jag mig till freds och tänker på hur himla bra jag har det. Jag är medlem i en fin, ännu liten, familj på två personer och en Sören, och jag har än så länge lyckats med det jag tagit mig för. Känns bra. (Ville skriva fint som snus egentligen, men eftersom Mike har sagt att han tycker det är töntigt låter jag bli. Toffel?)



Idag var första dagen på jobbet efter min lilla minisemester på två dagar. Vi har varit i det saknade Göteborg och varit ganska effektiva må jag säga. Åkte norrut i måndags, stannade till på freeport och gick sen på stan hela dagen. Vidare ut och äta med Becca & Jompa. Mycket trevligt och galet god grekisk mat, men kommer inte ihåg vad restaurangen hette. (Hjälp mej Becca!) Tisdagen började som jag önskar att varje dag började, nämligen med mysig frukost i Haga med Annie De Luxe. Vidare till Ulla (aka gekås) och fyndade lite. För en gångs skull köpte vi inget onödigt, mycket bra. En minisemeter helt i min style. Behöver inte åka så långt för att ändå komma bort. (Fast ändå hem. Hänger ni med?)

Nu: Idol

(Många parenteser idag, och jag funderar ofta en sak som jag missat på svenskalektionen, men fröken A hjälp mej: ska jag ha punkt i parentesen eller utanför? Ska jag ha punkt alls eller är slutet på parentesen som en punkt i sig?)


RSS 2.0