Helt misslyckat.

Min romantiska iddag blev inte så romantisk. Tacopaj var inte så populärt, med tanke på att tacos var det sista som M åt innan han blev äckelpäckelsjuk i lördags. Och det tänkte såklart inte jag på... Dumma mej. Så det blev en romantisk middag för en istället. Jaja, det får väl duga.

Nu ska jag göra mig fin för ikväll, eller ja, så fin som det går med mina tråkkläder. Inte många rätt idag nä.

Over and out.

Pjuh.

Nu är här städat och fint. Handlat är det också, bara maten som ska lagas inför min romantiska (hosthost) middag. Höhö. Skämt o sido så behöver man lite mys ibland.

Blir slottsskogen ikväll med Annie & Emma. Skickar M o köpa öl så är man redo sen! Får nog dock fräsha till mig lite först, den dära dammsugningen gick inte av för hackor, trots att jag bara har 28 kvadrat, haha. Så nu är det slutskitsnackat.

Då var det gjort.

Jaha, då var den tentan gjord, och inte gick det så värst bra heller... Jag brukar känna att när man väl sitter där och kollar på första frågan, känns den okej så brukar hela tentan gå ganska bra, men idag så tyckte jag att första frågan var helknasig och det är ju ingen bra start. Och mycket riktigt så gick det inget vidare på resten av tentan. Så typiskt och så tråkigt, måste ju klara den här typ. Men jaja, skitsamma, spelar ingen roll om man ältar det nu.

Nu ska jag istället städa lite härhemma, sen gå och handla. Jag tänkte nämligen bjuda min, för det mesta snälla och underbara, M på mysig middag nu när han repat sej efter sin äckelpäckel sjuka. Det är väl snällt av mig;)? Haha. Sen så är det Annie-tajm, men vad som händer vet ja inte riktigt, men det brukar bli roligt hur som!

Dax att ta tag i sitt liv, ja.  


PS

Drömsoffan

Spritt språngandes...

...galen blir jag på en viss Mr M. Gaah, shit. Märks att han har legat hemma några dagar nu och inte kunnat göra ett skit (eller ja... haha). Han får värsta utbrottet bara för att han MÅSTE kolla på fotboll just idag klockan 21. Som alla vet är det då veckans TV-höjdpunkt är, nämligen Desperate Housewives. Nuförtiden följer jag inte många serier, men detta är den absolut nödvändigaste. Och ja, jag vet, sjukt nödigt att bråka om tv-program, men blir sjukt sur när han påstår att han ALDRIG får kolla, men han får för fan ALLTID kolla, utom just tisdagar kl 21. Hallå är det för mycket begärt. Gaah, jävla surpuppa. Morr. Fan vad jag längtar efter en större lägenhet, hade kunnat ge (nästan) vad som helst för att ha en just nu. Kunna slänga igen en dörr HÅRT, istället för att sätta sig vid dator och slänga på sig hörlurarna. Inte riktigt samma sak i min värld, man syns ju fortfarande liksom, och stör gör det inte heller. Med tanke på att man måste gå upp tidigt imorgon och skriva en fucking jävla tenta gör det inte bättre. Som vanligt önskar man att man pluggat mer, så dax nu ja.

Pillis i ett nötskal:


Testing testing 123

Mina bilder

haha här är det avancerat värre.

Yeey!

Jag mår bra! Weehooo. Härligt. Trodde verkligen att jag skulle bli sjuk igår, men idag mår jag bättre än vad jag någonsin gjort, eller ja typ iaf... M mår äntligen bättre, höll på att bli galen på honom: tycker du inte synd om mej, jag är sjuuuuuuk *blinkblink*. Gaaah...

Idag så är det plugg som gäller hela dagen, tenta imorgon. Men det känns faktiskt ganska okej, läget är under kontroll liksom. För en gångs skull, verkligen!

Härligt väder idag, vill bara vara ute i solen. Pluggar jag lite nu på förmiddagen så kilar jag ut en sväng sen! Mår så sjukt bra, är så jävla glad att jag inte blev sjuk, haha, helt till mig i trasorna här ja!

Ha en underbar dag!


Home, sweet home...

Äntligen hemma igen. M mår bättre och jag mår sämre. Eller asså jag mår inte illa och sånt utan bara sjukt, sjukt trött. Var tvungen och åka o handla på maxi också. Inte kul, inte kul alls. Nästan lika tråkigt som det här inlägget, men bara nästan.

Nu ska jag chilla som fan, och hoppas jag inte blir sjuk. VILL INTE.

Shajse bajse

Vad stora bilderna blev, ups. Men så får det vara. Allt eller inget vettu.

Pics

Här kommer några bilder från igår, både från dagen och kvällen. Sjukt seg dator här så orkar inte lägga upp alla, gör det en annan dag :)

Fina Wille på bushumör
image12

Fina mamma på tapetserarhumör... Scary. Höhö.
image13

Fina Max.
image14

Haha, M väntar på bussen i sina gamla hoods. Som vanligt ska han köra sina hiphop signs. Jag: Är det west-side? M: Ehh, ja eller... East. Eller... Mohahahaha noll koll.
image15

Födelsedagsbarnet Patrik & hans bror.
image16

Festens minsta gäst, Mika. 1 månad gammal och pytteliten. Jättesöt :)
image17

Calle & Becca
image18

Fina Frida med bagen
image19

Pillis, Jenny & Charlotte
image20

Haha, galsögonbyte i bregott fabriken.
image21

Nästa byte. Haha.
image22

Läggdax snart kanske?
image23`

Hrrm, missade nog något igår...
image24

Stackars, stackars fina älskling.
image25

Nu ska jag plugga. Punkt slut.

Jävlar massa luck, tack!

Jaha, vart ska man börja då...
Festen igår hos Patrik var supertrevlig. Eller ja, om man bortser från en liten incident på hemvägen...
Men iaf: väldigt god mat, tacos, det gillar vi:) Och väldigt kul och träffa alla polare, det gillar vi det också! Full fart fram till kl 2 typ, då det var dax att tänka på refrängen. Jag & M åkte taxi hem, men stackars M blev akut magsjuk (INTE fyllesjuk) på väg hem, och då menar jag AKUT... Så han har kräkts hela natten och hela dagen idag, tycker sjukt synd om honom. Så jag har agerat sjuksyster idag då, passat upp och varit på ICA och handlat blåbärssoppa och grejer. Och jadå jag kan vara en bra flickvän om jag bara vill. Hehe.

Så det blir ingen Göteborgs-resa idag inte, stannar väl minst till imorgon. Inte så käckt och ha en kräksjuk M i bilen kanske. Lite dumt eftersom vi ska skriva på kontraktet för nya lägenheten imorgon var det tänkt. Men så blir det nog inte då nä. Jag har som tur är ingen skola imorgon eller på tisdag, men tenta på onsdag så jag VILL INTE bli sjuk. Då dör jag, det är katastrof. Verkligen alltså. Shit och fukk vill inte tänka på det. Men hypokondriker som man är så känner man efter hela tiden: mår jag lite illa nu? har jag feber? OSV big time. Haha.

Skulle egentligen träffat mami, Sara & Wille idag, men konstigt nog vill ingen träffa mig, Sara fick panik när jag sa att M blivit sjuk eftersom dom precis varit sjuka, och M var och busade med Wille igår så att... Men jadi jadi, nog om den skiten.  

Sjukt tråkigt har jag här, borde verkligen plugga men känner mig helt seg. Ingen  som vill träffa mig heller nä. Buhuu. Ska nog fördriva tiden lite med att försöka lägga upp lite bilder från igår. Inte många, det orkar ja fan inte. Jobbigt när man inte sitter vid sin egna dator, denna här är ju gammal som gatan, haha.

Wish me luck. Wish me jävlar massa luck! (Så att jag inte blir sjuk)

Yupp.

Jaha, då var man ensam hemma hos Möllers. M är hos Sara & Martin och kör grävmaskin *asg*
Själv borde jag verkligen plugga, och har faktiskt gjort det ett tag nu, men som vanligt tröttnar ja fortare än fort på tråkiga saker. Snart dax att hoppa in i dushen och göra sig festredo. Kul att det är kallt ute när man ska ha klänning på sig... Tur att man är så hårdhudad. Höhö.

Förresten var det väldigt mysigt att vara hemma hos mami & Krille inatt. Mamma började tapetsera deras hall idag, och vi alla i familjen Knutsson vet ju vad det betyder, nämligen irriterad mamma. Och EN irriterad mamma = EN irriterad familj = inte bra. Så vi åkte därifrån i rättan tid tror jag. Haha.

Wille kom ju på besök igår, men aningens trött och kinkig kan jag väl säga. Det roligaste han vet just nu är att dra i alla sladdar, och det gjorde han igår också. Problemet var bara att sladden tillhörde en stor radio som lillkillen fick på benet, gjorde ju jätteont, fick blåmärke och allt. Stackars Wille.

Nog skitsnackat. Dushen nästa!

PS. Ohoh ska bli grymt kul ikväll!

btw

Fest imorgon :)


Speedy Gonzales

Mötet gick så bra så bra *stolt*, underbar känsla nu!

Nu ska ja packa fortare än Speedy Gonzales, det ni!



Me like, me like.

That's it.

Nu ger jag upp. För idag iallall... Eller för sekunden iallafall. Haha. Fastnar verkligen här. Får säga till mig på skarpen att nu stänger du av , morr.
Nu ska jag in till stan då, och gå på mitt lilla möte. Inte sugen alls, men måste verkligen. Hoppas hoppas hoppas det går bra.
Sedan drar vi till Halmstad, kul hjul. Eller ja det ska ju bli kul att träffa la Familia och polarna, men staden saknar man ju inte mycket av kan jag ju säga. Ha! Härligt att lämnat det bakom sig nu, händer så mycket roligt och spännande här nu, ny lägenhet och nytt jobb i sommar. Grymt nervöst dock inför jobbet, men så brukar det ju vara, man har ju en viss vana av att börja på nya jobb, hrrm, både på gott och ont.

image11

Längesedan man var i Slottskogen nu, får ta med M någon dag så han kan hälsa på sin polare ;) Mohaha. Fredagshumorn är på TOPP!

Over and Out.

Under construction...

Ser ut som skit ja vet, hinner inte nu. Ska ringa fastighetsbolag och greja...

Förresten...

Så längtar jag till imorgon då det är...

image2

... Älsklings Wille dax! Weeeeeeeeeeee!
Som förresten hade sagt "mamma" för första gången idag. Då dröjer det nog inte länge förrän det ploppar ut ett litet "moster" om jag har nåt att säga till om! Pratade med det lilla busfröet i telefon innan, och såklart började han storgråta. Måste vara fruktansvärt tomt utan sina underbara gudföräldrar ;) Mohaha, eller var det av skräck "inte hon igeeeen" bööööl... Nä vad vet jag, får nog ta ett snack om det med min lilla love imorgon.

Sen på lördag är det fett partaj på G. Patrik fyller 25 år och det ska firas med husfest. Grymt kul när polarna börjar köpa hus och grejer, perfekt för fest! När man var ung (för jag är ju så gammal nu), så brukade man vara på husfest, och det var alltid lika grymt, haha. Sjukt många galna minnen kan jag ju säga...
Så jag hoppas verkligen det blir en dunderfest, men känner jag oss rätt så blir det klackarna i taket hela natten! Och med det säger jag godnatt!

Chick Flick :)

Då var det dax, första inlägget såhär. Känns lite Scary, men What the Fuck :)

Äntligen, tycker jag, har vi fått en större lägenhet. Man känner sig smått trött på att fajtas i detta pyttelilla krypinet nu, snart bott här ett halvår ihop ju. Trodde jag verkligen inte när M flyttade hit, eller hoppades inte rättare sagt. Tycker vi har klarat det ganska bra, över förväntan iallafall, men kanske inte med bravur, eller vad sägs? Därför ska det bli så underbart att ha ett riktigt kök, ett SOVRUM, fatta!?! och dessutom en fet walkin-closet. Den du! Även om det inte ligger i drömkvarteret så är det iallafall en större lägenhet, och det är ju inte direkt så att vi kommer att bo där forever and ever, inte om jag har något att säga till om iallfall. Punkt slut.

I skolan idag var det dax för projektredovisning, och det gick bra, eller så bra det brukar gå så att säga, haha. Man är ju ingen stjärna på det där med att prata inför en folksamling direkt, men om jag säger som så att man var ju inte sämst iaf;) Sedan tog jag o F en liten promenad ner till stan o lunchade i det fina vädret, mysigt! Dock säger jag inte var, blivit lite mycket av den varan denna veckan kanske, ellö? Höhö.

Nu ska jag kolla på en ChickFlick, man får ju passa på när M är och kollar fotboll med sina pajsarpolare, den ena knasigare än den andra, men sålänge jag slipper är jag sjukt glad!


Me and Farty, FavoritBit!


me like


RSS 2.0