Fredagkväll :)

Måste vara den bästa kvällen på hela veckan. Två lediga dagar framför sig och man är sådär skönt trött, kommer somna tidigt. Haft besök idag av världens bästa Wille och hans mamma & pappa. Väldigt mysigt. Han knatar på ganska bra nu, några steg sådär är ju en lätt match! Känns lite tråkigt att man inte kommer ses på ett tag nu. Åker väl inte til Halmstad förrän tidigast i slutet av juli. Men ska samtidigt bli gött, få njuta lite av sommaren häruppe. Ska in till stan imorgon en sväng. Hur längesen som helst jag var inne, jäkligt B känns det som. Kanske även blir en tur till IKEA i helgen, ska köpa en byrå/sideboard till vardagsrummet. Plus att vi behöver en hatthylla sjukt mycket.
Jobbet kändes mycket bättre idag än igår, men nedräkningen har börjat, sju veckor kvar nu, haha. Tragiskt. Rätt som det är kommer sommaren vara över och man undrar vart den tog vägen.
I vilket fall som ska jag kolla tv nu och chillidilla. Just nu går all min energi åt till att inte bli för irriterad på Mike som sitter och käkar chips sjukt högljutt bredvid mig, sjukt jobbigt. Men vafasen.

Trevlig kväll!


Tjugofjärde juni tjugohundraett

Blev jag och Mike ihop, alltså 7 år sedan idag. Herregöstanes vad längesedan tänker ni kanske. Och ja, det är ju ett tag sedan, men samtidigt känns det inte som det. Kanske inte som igår, men inte som för sju år sedan heller. Känns helt fantastiskt, och jag älskar honom så sjukt mycket den där mannen. Klart man har sina ups and downs, men känns fruktansvärt rätt.
Kärlekstrams tänker ni kanske, men ville bara skriva det. Som tillexempel idag när jag kom hem från jobbet väntade det en supergod middag på bordet, inte illa pinkat tycker jag;) Han är sjukt omtänksam och galet rolig, kan man ha det bättre? Kort och gott så är han den bästa för mig, och jag skulle inte vara jag utan honom.


Kärlek.

Idag bokade jag tid för sminkning på make up-store den lördagen då vi ska ha inflyttningsfest, så tjusig jag kommer bli. Även det är Mikes verk, eftersom jag fick den av honom när jag fyllde år. Har alltid önskat mig det och äntligen så fick jag det. Ska bli sjukt roligt! Längtar så till den helgen, kommer bli underbart att träffa alla igen. Känns som det var en evighet sen, även om det kanske inte var det...

Så får det vara.

Hemma igen...

Efter en härlig, men ganska jobbig helg i Halmstad. Eller jobbig och jobbig, men man är lite sleten idag så det känns skönt att vara hemma igen. Mindre skönt att det är måndag imorgon, men äsh.
Varit lite dålig på att uppdatera här ja, så får ta igen det nu:)
I torsdags slutade jag tidigt, så jag passade på att shoppa lite nya skor, superfina. Sen åkte vi då ner till Halmstad och gick på 1-årskalas. Väldigt trevligt och mysigt. Men cheezez vad mycket grejer lillkillen fick alltså, helt galet.

Födelsedagsbarnet och hans morfar.


Grabbaran leker med Willes nya tågbana, undrar vem som tyckte det var roligast;)

I fredags var det ju midsommarafton, och då var jag hemma hos Mamma och åt god lunch, sedan var årets hittills roligaste fest hos Jenny:) Helt galet var det, den ena blev mer dragen än den andra. Hihi. Käkade först lite gott, och sedan festades och dansades det hela natten. Riktigt kul att hela det gamla gänget var där och allt var på topp!

Pillis grundar med ett glas vatten.


Skål!


Denna bilden visar en del av det som hände på kvällen. Patrik, vodka och kamera (som tyvärr gick sönder)


Äntligen har Frida fått sin nya tand, mohaha.


Kul att vi lyckades pricka in att ha våra likadana skjortor samtidigt, haha.


Den dära Minttun gjorde susen:)


Haha, gulligt Challe;)


Johan, Challe & Pillis dansar loss, fullt ös, medvetslös.


Trubaduren, som tyvärr var tvungen att gå och lägga sig, hihi.


Andy ser lite konfundersam ut...


Matilda and Charlotte are dancing, yes they are. Mohahaha, engelskasnack halva kvällen.


Mys i soffan.


Hoppla Pålle!


Sen blev det sådära sömnigt...


Så var det dax att gå hem, Gonatt:)

Har 1000 bilder till, men nu vet ni ungefär vad som hände... Jag vet nu iallafall...
Igår så var vi hos Jenny en sväng och sedan kollade jag, Mr. M, Andy & Dymne på fotboll, riktigt roligt... NOT! Som tur var kom Challe & Martina hem och räddade mig ungefär när matchen var slut. Seg som man var så hängde inte jag & Mike med ut, men däremot skjutsade vi Andy & Dymne in till stan, då såg det ut såhär:

Så jävla roligt, haha. Dymne helt oberörd: Tvungen att öppna taket för att få plats med skallen. Andy: Helt galen. Haha. 

Idag var vi på god middag hos Mamma & Krille, och självklart var lilla Wille där med:

Mysigt.


Busfrö! Så sjukt underbart gullig. 

Jäkla massa bilder det blev här ja, men det är väl roligt? ;)
Imorgon är det jobb som gäller ja, och på onsdag kommer Mikes föräldrar på besök, och på torsdag kommer Sara, Martin & Wille upp till Göteborg på semester, så det är fullt upp denna veckan med:) Härligt!

Nu ska jag chilla en sväng innan det är sovdax!
NattiNatti!

Gulliga.



Grabbarna är laddade. Tillochmed Zlatan är med. Läste dock nyss att det inte gick så bra för Sverige, hade man ju kunnat räkna ut med röven. Så det är nog en härlig stämmning på Avenyn där Grabbsen är.

Fixat musik nu, hoppas det duger;) Nu ska ja dusha, sen nana. Imorgon ska jag köpa nya converse:) Roligt!

NattiNatti!

Snart helg!

Härligt! Jobbar bara till klockan halv 1 imorgon, perfekt! Sen bär det av till metropolen Sisjön, haha. Ska till banken, köpa nya skor och handla lite på K. Lindqvist tänkte jag. Hört att dom har mycket fräsha prylar där, haha. Bland annat en man som heter Mr. Möller. Han får det nog bli ja.
Iallafall så är jag galet trött, kanske ni märkler på min grymma humor? Haft en ganska bra dag på jobbet, haft riktigt trevligt iallafall, sen om jobbet är så jävla trevligt ska jag kanske inte snacka om här...
Fick förresten mina kläder från H&M idag. Ja, jo, kanske. Klänningen var helt okej, inte så flådig som jag trodde kanske, men en helt okej vardagsklänning. Eller kanske duger till midsommar... Vem vet. Den dära skjortan var himla snygg, men sen om man kan andas när man har den knäppt spelar väl ingen roll? Äsh skitsamma, jag behåller det. Tror jag.
Nu ska jag bränna lite midsommar musik, har ingen fantasi at all, så vetetusan vad det blir. Är inte så uppdaterad på den fronten. Blir väl små grodorna osv. Blir det bra tror ni?
Snart kommer Andy Pandy hit, galna fotbollsgrabbar ska in till stan och kolla. Jag bangar fett kan jag ju säga. ORKA!

Nä nu måste jag ta tag i mitt liv. En kort uppdatering fick ni iallafall.

ÅRETS VIKTIGASTE DAG IMORGON: WILLE FYLLER 1 ÅR! WEHOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! (Kan tyvärr inte skriva vad vi köpt iafall han läser, fyfan vad rolig jag är)

Vart tar dagen vägen?

Tiden går sjukt snabbt när man jobbar, både när man är på jobbet och när man är hemma. Hinner inte med att göra så mycket. Kommer hem, käkar och slappar. Tvättar gör vi idag också... För den som är intresserad. Fick nya bäddset av Mamma & Krille som är i torktumlaren nu, och som det ska bäddas rent med snart. Mysigt!
Alltså grejen är att det inte hänt så mycket. Blev ganska tomt när la familia åkte hem igår, slötittade på Karlsson på taket och 27 dresses. Jag gillade den senare mer, och Mike älskar Karlsson på taket. Så gullig är han, Mike alltså, inte Karlsson;), sitter och småfnittrar genom hela filmen.

Har tyvärr inte så mycket mer att förtälja, snurrar mest runt massa pillernamn och andra jobbgrejer i skallen. Men så glad jag är att jag har ett jobb, jäkligt skönt och välbehövligt break från skolan. Längtar till vår inflyttningsfest, måste sätta fart med lite inbjudningar tror jag.

Slutskitsnackat.

Idag är ingen vanlig dag...

FÖR IDAG ÄR PILLIS FÖDELSEDAG! Hurra Hurra Hurra!

Inte för att det känns som om det är födelsedag, men iallafall så har man blivit sjungen för imorse. Mycket mysigt. Fick paket och grejer. Nu väntar jag mest på att Mr. M ska komma hem. Saknar honom. Han har ju som sagt vsrit i Halmstad hos Andy.


Wille kan snart gå :) Superduktig!


Snutteplutten i pjamas.

Nu ska jag hjälpa mamma och laga lite tacos. Smarrigt. Det bästa med fössedagen är att man får välja käk, mohaha.

Hej hej hallå...

Fuck vad man är busy och trött när man jobbar, haha. Skönt att denna arbetsveckan är över, har ju faktiskt jobbat två hela dagar, hehe. Men jodå, det har väl gått an. Första dagen var bättre än den andra. Jävligt segt idag, och ganska knivigt emellanåt. Numera får jag klara mig helt på egen hand i den sk påskollen, haha. Knasiga namn dom har på det stället. Någon kallas för yaya och en annan för dada, trodde först det var smeknamn på personer, men nej, det var namn på två olika tjänster. Haha, typ: ja, jag jobbar som dada. Lite komiskt kan jag tycka. Men det kanske bara är jag som tycker det, hrrm. Är grymt trött som sagt ja, ganska jobbigt när man ska pränta in allt i lilla skallen, blir överhettning ibland. Lite jobbigt att det är så mycket folk som jobbar där, man kommer inte ihåg vem man hälsat på, så det blir dubbelt ibland;) Har grymt snygga arbetskläder för den delen med. Mörkblåa mysbyxor, ljusblå helknäppt skjorta, foppatofflor, handskar och hårskydd, haha. Ser ut som en liten smurf, jäkla hett. 
Imorgon åker Mr. M till Halmstad för att kolla fotboll, fattar inte varför man inte gör det här, grymt drag på Avenyn nu ju. Går inte riktigt att jämföra med Lilla torg i strawtown. Haha tänk er LILLA torg i Halmstad, då är det jävla inte stort. Iallafall missar han ju min stora födelsedag på söndag då, sjukt dålig stil tycker jag. Eller nja, kanske inte sjukt, men ganska så dålig stil. hur många gånger fyller man 24 liksom? Behöver ju stöd i min ålderskris. Som tur är kommer hela familjen Knutsson/Andersson/Thuresson upp imorgon, dvs Mamma & Krille, Pappa, Sara, Martin & Wille. Alla utom Pappa ska sova över, haha fullt ös. Tur man har stor lya;) Så imorgon ska vi ut och käka, och på söndag blir det att fira för hela slanten. Jag är ju som ni flesta vet väldigt noga med min födelsedag, den dagen är min och bara min. Kanske barnsligt, men så är det, bara att acceptera. Alltså det handlar inte om presenter och shit, utan om uppmärksamhet tror jag. Har jag kommit fram till efter många djupa analyser, mohaha.
Igår var Calle & Becca här på besök, väldigt trevligt. Käkade lite och skulle kolla på Greklands-bilder, men det funkade inte så värst bra, haha. Fick Calle sig en rejäl känga för. Får ta igen det en annan dag. Ska förhoppningsvis få låna deras luftmadrass imorgon, behövs ju fixas lite sängplatser liksom...

Tänkte pigga upp det här långa inlägget med lite bilder, kanske inte skitroliga, haha. Men iallafall så:


Käkade grymt god Flying Jacob idag. Lite fredagsmys...


...som inte var jättemysigt. Såhär irriterad var Mike, haha, man ser verkligen på bilden precis hur han var.


Zlatan har blivit som en i familjen hos oss. Har platsen i bokhyllan mellan Wille, Sara & Pillis, haha.

Nu ska jag chillidilla som vanligt, min favoritsyssla tror jag bestämt.

Kram på er:)

I'waiting...

På att Mister Möller ska komma och plocka upp mig.
Är aningens seg eftersom jag råkade somna på soffan, shit vad den är skön att sova i, haha.
Beställde lite kläder från H&M innan, fast jag kanske inte borde. Men har inte handlat något på skitlänge, och hade varit kul att ha en ny klänning på midsommar. så att så får det bli. Hoppas det blir bra:)
Fuck jag ska jobba imorrn, nervös jag är. Skitjobbigt. Är sjukt skönt att jag har en känsla av att det kommer bli jättebra. Får se om den stämmer, hoppas verkligen det.

Oops nu ska jag gå.

Vårt hem:)

Frajd ville se lite bilder, så varsågoda:

(Alltså vi har ju inte fått upp alla grejer riktigt, så ni vet;))

Vårt mysiga sovrum med vår nya big bauta säng:)


Köket då, som vi har målat om.


Köket del 2.


Vårt lovely badrum i rosa... ;)


Datarummet.


Vardagsrummet, med vår nya maffiga soffa.


Vardagsrummet, del 2.

Sådärjan, då vet ni det;)
Nu har jag städat och putsat fönstrena, härligt. Snart ska ja gå/åka till Maxi och möta Mike. Måste först hitta nåt bra käk som vi ska laga imorgon.

See you later!



God morgon!

Härlig dag idag, lite trött bara. Sista semesterdagen då ja, lite nervös är jag allt. Tycker det är ganska jobbigt att börja på nytt jobb, men man brukar ju komma in i det ganska fort. Nu kollar jag på sommarlovsmorgon, haha. Tycker det är sådär, kanske börjar bli för gammal för det nu.
Igår var det ju fotboll för hela slanten. Grymt mycket folk på avenyn ja, helt galet. Tog en öl på Hard Rock innan vi gick till bion, och eftersom Mr. M har tappat bort sitt visakort, så blev det lite strul med att hämta ut biljetterna, eftersom dom hämtas ut med kortet liksom. Så jävla puckat att det inte räcker med körkort kan jag tycka. Men iallafall så var vi tvungna att gå och skriva ut bokningsbekräftelsen, så det löste sej tillslut, men ja. Innan matchen började var det tävlingar och grejer, och gissa vem som fick gå ner och tävla? Javisst, Mr. M och två andra. Käka tre mariekex och sen vissla, och MIKE VANN:) Haha. Grym han är! Vann två biobiljetter, inte illa pinkat. Riktigt trevligt och kolla fotboll igår, trodde jag inte att jag skulle tycka. Kanske berodde på att det för en gångs skull var en bra match. Sen gick vi en sväng på avenyn och åkte hem till Pundargången.
Idag så ska jag städa av lite, igen. Fönstrena ser ut som skit, men orkar jag? Calle & Becca kommer hit imorgonkväll, ska bli trevligt. Kolla på kort från deras Greklandsresa.

Chilldax:)

Lunch



Kyckling och pastasallad med chilidressing, och bönsallad vid sidan. Riktigt smaskigt blev det. Men vad ska man göra nu? Vila middag kanske? Gör man det på semestern? Haha fan vad jag tjatar, men fatta att jag njuter:)
Shajse bajse vilken storm det är här utanför. Nästan lite scary, men bara nästan.

Diska är vad jag ska göra nu. Någon som antecknar;)?

Semester!

Så underbart härligt och ha semester. Hela två dagar kvar, önskar man hade lite längre... Men vad ska man egentligen göra när man har semester? Jag har ingen aning, så nu gör jag ingenting. Tänkte åka och handla lite grejer, men såg att Mr. M hade både busskort, bil och mitt visakort med sej till jobbet. När han tappar sitt kort tar han mitt istället, så är det jag som blir utan, är det shyst? Så det enda alternativet för mig hade varit att GÅ till Maxi, tar kanske 1 timme, orkar jag inte, och handla på ICA kortet. Shoppingrunda på Maxi, haha, hade vart nåt det ja. Får ta det imorgon istället, eftersom jag måste köpa ett par skor tills på torsdag när jag börjar jobba. Som vanligt är jag nervös inför nytt jobb, men inte så skraj som jag brukar vara, är det ett gott tecken? Tycker dessutom att det ska bli, hör och häpna, roligt. Kanske inte så konstigt iochförsig, när man är på god väg till ett riktigt jobb. Eller alltså om ett år är jag färdigutbildad och ska jobba i samma bransh som jag ska jobba denna sommaren, så kanske en liten försmak på vad som väntar mig resten av livet. Gaah, tänker jag så kommer jag få panik. Men äsh, kommer bli skitbra och jag kommer att vara grym på det jag gör. Måste peppa upp mig lite, hehe.
Nu ska jag luska ut vad vi ska käka ikväll. Har inte skitmycket grejer i kylen, så det blir inget fancy, men förhoppningsvis smarrigt. 

Bye for now! 

Pjuh!

Är helt slut efter en tuff dag som hemmafru, haha. Har städat, sytt och fixat en massa, så nu är här så himla mysigt. Gillar verkligen den här lägenheten, absolut över förväntan. Nu sitter jag och chillidillar i soffan med stort S. Så jäkla gött. Fick vår box till tv:n idag, så nu har vi typ en miljard kanaler. Tur att jag är ledig i två dagar nu så jag kan göra mig hemmastadd, haha. Dagens I-landsproblem, eller vad tror ni?
Imorgonkväll är det fotboll som står på schemat, ska bli fantastiskt kul. Eller njae, kanske inte, men iallafall så är det så. Iochförsig ska det bli mysigt att hitta på något med Mr. M som han tycker är fantastiskt kul. Så det gör jag så gärna så. Nu bytades det visst kanal på tv:n, till fotboll såklart. Blir tossig. Får spasmer i hela kroppen av fotboll, och det är inte ens Sverige som spelar. Hade kunnat skriva en hel roman om hur tråkigt jag tycker det är med fotboll, men det skiter jag i nu.
Har fått en vagel i ögat, gör så in i helvetes jävla ont. Får nog ta och fråga Frida the Tekniker om vad jag ska göra åt det, för det har jag glömt, haha. Bra man är.

Nu ska jag fortsätta irritera mig på fucking fotboll;)
Ha en trevlig kväll!

I'm back!

Efter några dagars uppehåll som ni kanske märkt. Har varit hos bästa mamma & Krille på lite semester. Skrev tenta i torsdags, som gick riktigt bra hoppas jag, och direkt efter det så drog vi ner till Halmstad. Min lilla och grymma lillebror tog ju studenten, och cheezez vad stolt jag är över honom. Han fick stipendier och grejer, grymt duktig alltså. Riktigt bra betyg hade han också, så han är trots allt inte så dum som han ser ut;). Sen var jag hemma hos mami tills i lördags. Varit så skönt att bara ta det lugnt, inga måsten, bara mysa på landet och ligga och ha det gött i solen. I lördadgs var det studentfest hos Möllers, firade Mikes kusin Malin.
Åkte tillbaka till Göteborg igårkväll, och idag har vi målat klart det sista, storhandlat på Maxi och tömt alla kartonger. Så nu känns det som om det finns hopp för denna lyan, kommer bli jättebra och jättemysigt. Imorgon ska jag skrubba och hänga upp gardiner och grejer. Njuta av min semester helt enkelt, och det gör jag nog bäst när jag städar, haha. Tycker det är en fantastisk känsla när det är fräsht och iordning, alla bitar faller liksom på plats. Låter väl lite psycho, men så är det. Mike klagade på att jag var en pedant till mormor, men hon sa att det måste man vara, haha. Kunde inte sagt det bättre själv. Vet vart jag har ärvt det ifrån iallafall, fast jag är inte värst i vår familj, eller bäst kanske? Jag tycker det är positivt att vara ordningsam och att man vill ha snyggt runtomkring sig hör väl till sunt förnuft?

Tänkte bjussa på lite kort från helgen:


Annie posar när vi målade hela natten, haha. Blev sjukt bra, tur att vi kallade in experten;)

 
Vaddå KAOS?


Haha, hundtricket i nya soffan. Hade ju för fasen målarfärg på brallorna...


Wille på studentfest:)


Syskon:)


Har ni sett nåt så gulligt?


Mike är lite styv i korken tror jag allt.


En schleten lillebror dagen efter, haha.


Jag röjde bland mina gamla grejer hos mamma och hittade mina gamla brillor. Vad tycks?


Bernie var seg som en råtta i värmen.


Mikes moster hade sin urgulliga valp, Ellen, med sig. Så himla gullig och busig;)


Bjöds på sjukt god mat hos Möllers. Grillade fiskspett, helt fantastiskt!

Det var den uppdateringen, nu är det dax för kvällschill i vår STORA soffa:)

Kaos.

Fortfarande kaos här ja, big time. Vaknade kvart i 9 imorse, och sekunden efter ringer det på dörren. Jaha, tänker jag, det skiter jag i. Så ringer mobilen, det är Mr. M: dom kommer med soffan nu, dom står utanför. Gaah, jävla idioter. Vi hade bestämt imorgon, men så kommer dem idag. Alltså det flretaget som kör hem möbler från Chilli suger fet balle. Sjukt dålig service på alla sätt. Ett jävla backslick var det också, gör inte saken bättre. Ännu en dag i kaosets tecken ja. Igås var vi och hämtade färg, och sen åkte vi till ikea och köpte nya fina knoppar till köksluckorna. Men fuck vad det ser ut om ett rövhål här. Började spackla och slipa igår, och idag ska M måla när han kommer hem från jobbet. Jag pallar inte bo i ett sånt här råttbo, blir så stressad av allt som måste göras så jag får huvudvärk.
Nu ska jag plugga.

Härliga flyttdag...


Mike förbereder sig på en tuff dag.


Fortfarande på Flatås då ja. Väntar och väntar. Tur att det var fotboll på tv:n, underbart ;)


Jag & Frida underhöll oss så gott vi kunde, med tejp ja. Mike behövde dessutom vaxa benen, två flugor i en smäll.


Äntligen har vi fått in alla grejer på pundargången. Tog dem genom fönstret, skitsmidigt.


Vår mysiga utsikt. Tycker faktiskt det, inte alltid man har röda stugor utanför fönstret. Dessutom är det sjukt nära till bussen, som ni kanske ser. Bara att skutta ut genom fönstret...


...precis vad Frida gjorde. Mike trissade upp henne, så hon var tvungen att visa att hon också kune klättra in genom fönstret. Vi märkte dock att de där extra 30 centrimetrarna Mike har spelade ganska stor roll ja, så det hela slutade med att vi fick tillkalla bärgningshjälp àla Mike.


Mysigt:) Finns en orsak till att inte jag är med på några kort. Fyfan vad jag var skabbig, var tvungen att klippa bort mig, haha.

Nu är det nästan stress här ja...

Måla om :)

Idag har jag fixat så att vi kan åka och hämta färg i eftermiddag. Ska bli kul och framförallt skönt att komma igång, och förhoppningsvis få det färdigt snart! I köket ska vi då ha en gråaktig färg. Ganska ljus, men ändå lite grått i sig liksom. I hallen däremot vet jag inte. Väldigt ljus iallafall, eftersom hallen är ganska mörk i sig. Men asså fatta hur bra det kommer bli här när vi är färdiga? Kommer trivas som fisken i vattnet så att säga. Känns sådär kul att åka till Halmstad i helgen, hade hellre varit här och fixat och donat. Men förhoppningsvis kommer vi hem igen på lördag kväll/natt. Sen är jag ledig i hela tre dagar innan jobbet drar igång. Så att det ska nog bli bra. Bara man får den förbsakade tentan färdig och framförallt godkänd, det största problemet just nu känns det som. Pluggat halva dagen, och det känns som man kan det mesta rätt bra, det borde ju kännas bra, men blir orolig för jag pluggar på fel saker och sånt tjafs. Men äsh, kommer gå galant! 
Nu ska jag göra mig redo för att gå och möta Mike. Ska gå till Axel Dahlströms Torg, hur i helskotta ska jag hitta dit? Haha, alltid lika jobbigt när man flyttar och lära sig att hitta. Tar väl sisådär ett år innan jag känner till hoodsen, och för M tar det kanske sisådär en vecka, max. Jävligt avis på det, men vafan, får väl skaffa en gps eller nåt. Undrar om ja orkar sminka mig och fixa? Har inte gjort det sedan i fredags, börjar man gå ner sig nu eller vad? När det är såhär varmt rinner det ju för tusan bara av, så nä, jag tror jag skiter i det.

Skulle kanske hinna lägga in något kort från vår inte så trevliga flytt...  

Godmorgon!

Ny dag och nya friska tag. Idag ska jag satsa allt krut på att plugga. Ska bli skitskoj... inte. Men herregud, tenta i övermorgon ju...
Tror att Mr. M har blivit utbränd, sjukt förvirrad är han iallafall. Igår kväll så satt han och käkade chips framför tv:n, så stoppar han i handen i påsen och säger: vad är det här? Tar upp sin mobil ur påsen, haha. Då har han stoppat i mobilen i CHIPSPÅSEN. Haha, så jävla roligt. Och innan han skulle gå till jobbet imorse så väckte han mig och sa att han inte kunde hitta sina nycklar. Jag irrar upp och hjälper honom att leta, men vi ger upp och han sticker till jobbet utan nycklar. Men oj, vad satt kvar i dörren, på UTSIDAN? Jovisst, Herr Möllers nycklar. Haha, tror ni det här är ett varningstecken eller vad? Måste nog sköta min roll som flickvän lite bättre, och pyssla om min älskling. Såhär kan han inte hålla på, undrar vad nästa grej blir då? Sjukt roligt dock.
Idag ska dom byta lås på vår dörr, eftersom idioten som bodde här innan bara lämnat ifrån sig 2 st nycklar, när det ska finnas 3. Känns ju tryggt. Det får han betala 2000 spänn för. Så jävla gött. Ni vet väl att den enda sanna glädjen är skadeglädjen?

Nu ska jag somna om i vår nya, grymt mysiga säng!

På väg upp...

...ur helvetet;) Känns bättre nu, har fixat som fan idag. Men ändå är det låååångt kvar. Men äsh. En jävligt dålig sak är att vi inte får vår soffa förrän på torsdag. Hur jäkla dålig service är inte det? Vi har ju ändå betalat många pengar för att FÅ den hemkörd. Kan dom inte anpassa sig lite då? Idioter.

Nu sitter jag och väntar på att Mikey Mike ska komma hem. Han är på Maxi och handlar lite. Är så sjukt hungrig, har knappt ätit idag, eftersom vi inte haft något hemma, och kläderna legat i lådan. Haha inte för att jag gått runt nude, men inga representabla kläder hittade jag. Fast sedan en timme ungefär hänger dom i vår garderob, prydlig uppradade i en inte så prydlig garderob. Men vem fan bryr sig? Märker bara mer och mer skabb desto mer jag städar, men lite slit har väl ingen dött av. Kommer bli sjukt bra när vi är färdiga, när det nu blir. Ska måla hallen och köket i veckan. Innan torsdag vill säga, hur i helskotta ska vi hinna det? Veckan är för kort.

That´s it.

Trodde inte det kunde bli värre...

Men det kunde det visst, big time. Jag ramlar snart ihop känner jag, har aldrig varit så här slut, både fysiskt och psykiskt. Bäst jag inte går ut, för kommer det en vindpust faller jag ihop och kommer nog aldrig upp igen.
Visade sig att lägenheten inte är besiktigad, jag dör. Alltså jag hade lätt kunnat banka skiten ur den idioten som hade den innan. Hur man kan vara så jävla dum i fucking huvudet. Det här kommer sluta i katastrof, I'm sure. Mike kommer hem snart och håller mig uppe, uppskattas sjukt mycket. 
Orkar inte säga nåt mer om denna skiten nu, tänker jag inte på det försvinner det kanske? 

Är fortfarande i helvetet.

Igår var den värsta dagen på jävligt länge. Känner på mig att dagen idag inte blir så mycket bättre. Saker överallt, och det värsta är att här är så jävla skitigt. Gick upp tidigt, och har putsat fönstrena nu. Skura toaletten som gäller nu. Alltså jag orkar verkligen inte. Verkligen inte. Inte sovit ordentligt på jag vet inte hur länge. Mår illa konstant och känner mig som 100 år gammal, MINST. Detta kommer verkligen inte gå bra. Känns så just nu, men det kommer bli bra, det vet jag. Men jävligt svårt att se positivt just nu, Mike kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.

Nu ska jag leta upp medicinlådan och försöka bli kvitt min äckliga halsbränna. Ska tillägga att jag är jävligt ofräsh. Har inte borstat tänderna eftersom jag inte hittar min tandborste. Jag vet att jag låter sjukt negativ, men det har jag fan rätt till. Punkt slut.

RSS 2.0