Jag är i helvetet.

Alltså på riktigt. Det är jävligt varmt, jobbigt och stört på alla sätt. Vi packar och städar och packar och städar. Det är väl under kontroll just nu. Men den idioten som har vår nya lgh har varken börjat sätda eller måla. Jävla idiot. Blir så trött. Varenda jävla gång man flyttar är det likadant. Jag vill inte. Skiter i det här nu, flyttar ut på gatan eller nåt. Behöver man inte måla om och städa iallafall.
Igår var vi på BWO, förutom musiken var det väldigt trevligt.


Jag & Tessi.


Micke Möller :)


Linda & Jompa.


Och Frida såklart!


Jodå, han var också där...


Så snygg som jag är idag var det fan längesen jag var.

Dessutom är det en jävla kukfågel som skitit på mitt fönster, jag som nyss putsat dom. Skulle kunna skjuta den jäveln. Nu ska jag gå och lägga mig och gråta eller nåt. Jag VILL inte mer nu.

I'm waiting...

Fördriver tiden lite här ja. Tar så jäkla lång tid för M att bli färdig. Det ska dushas, rakas, fönas och plattas. Blir tossig. Sen är det Lisebergsdax. Vi skulle träffa Jompa vid den gröna kaninen. Haha så jävla roligt. Tycker jag iallafall.
Nu har vi käkat biffar med kebabsmak och en sjukt god somrig sallad med allt möjligt, till det hade vi då guacamole och tsatsiki. God andedräkt man har nu. Om det är någon som bryr sig... Fuck vad jag har tråkigt.

Whatever. Nu ska jag packa handväskan.

Tankar...

Äntligen fredag känner jag som vanligt. I övermorgon gäller det gott folk. Hoppas Frida är så stark som hon påstår, haha, för my gosh vad mycket grejer vi har. Helt sjukt, trodde jag inte. Kolla bara, och då har vi inte på långa vägar packat ner allt. Eller jo, rätt mycket, men en hel del kvar:



Inte jättehärligt att bo i vår lägenhet just nu, kan jag säga. Som sagt 2 days to go, HÅLL UT :).

Idag har jag redan hunnit vara inne i stan, och besökt min klubb, haha. Resultatet var väl inte så jättebra, hade inte hänt någonting. Men det känns helt okej faktiskt, för en gångs skull. Man kan ju inte alltid vara på topp. Som om jag är det någon gång, haha. 
Ikväll ska jag, Mr. M, Frida, Jonathan & Linda till Liseberg, och titta på, hör och häpna, BWO. Haha, kanske inte mina favoriter, men mysigt och gå på Liseberg iallafall när det är så fint väder. Passa på att busa med Frida innan hon överger lovely Götet och oss. Fattar inte att hon kan, kommer bli tomt i sommar utan henne kan jag ju säga. Men tiden går fort intalar jag mig. Samtidigt vill jag inte att tiden ska gå fort. Till hösten börjar vi vårt sista läsår, och om ett år tar vi examen. Sjukt så in i helvete. Då ska man vara vuxen, börja jobba och kanske så småningom bestämma sig för vart man vill bo i framtiden och börja odla en familj. Både längtar och inte. Jag har alltid varit så äker på att jag vill bo i Halmstad när det är dags för det liksom, men nu är jag inte alls säker längre. Halmstad är en håla, verkligen, har lite svårt att tänka mig att byta ner mig till det från en så härlig stad som jag bor i nu. Har också svårt att kunna tänka mig att trivas där efter att ha bott någonannanstans. Förr visste man ju inte bättre, men shit vad jag är glad att jag flyttade därifrån. Jag vet bara hur jag vantrivdes förra sommaren, och det var bara två månader ungefär. Hur fasen skulle man kunna stå ut där i ett helt liv? Samtidigt längtar jag efter min familj väldigt mycket, idag är en längta-efter-mamma-dag. Kanske man är för gammal för egentligen, men vafasen, mamma är ju den bästa, klart man längtar efter henne. Tycker också det är jättetråkigt att inte kunna träffa William så ofta som man vill. Lär inte känna honom på samma sätt som om man hade bott i Halmstad. Om man får barn någongång så vill iallafall jag att min familj ska vara nära mig. Men det kanske inte är staden som gör att man trivs, utan människorna som bor i staden? Ah, jag vet inte. Det var det jag hade på hjärtat just nu.

Nu ska jag vara duktig och plugga.

Hörs och ses:)

Ibland...

...kan man tycka att det är lite jobbigt att behöva ta sig över en hinderbana när man ska på toa. Men bara ibland.


Jag börjar bli gammal ju...

Jaha ja, då har halva dagen gått och det känns inte som man gjort så mycket. Har tvättat, pluggat och städat ur frysen. Men denna veckan känns så jävla fucking lång, man bara går och väntar och väntar tills på söndag. Känns väldigt overkligt just nu, men det kommer bli så skönt och ha en större lya. Känner mig fortfarande så stressad bara, vill ju få den fin och ommålad direkt. Målningen kommer vi nog fixa dom första dagarna, men sen får det ta den tid det tar. Känns faktiskt ganska sjukt nu när jag tänker efter. Bott i ett litet råtthål i två år snart, längre tid än vad jag bott på ett ställe på väldigt länge. Inte sen jag flyttade hemifrån när jag tänker efter. Sedan dess har det ju varit ett antal turer och flyttningar. Denna lägenheten är det sjätte stället jag bor på, snart inne på mitt sjunde då ja. Jag har ganska lätt för att göra mig hemmastadd och trivas, och tur är väl det.

Nu var det studentparad här utanför tror jag, såg inte men hörde en massa. Så härligt. Fatta FEM år sedan vi tog studenten! Sjukt! Och nu är del lillemans tur, känns ännu sjukare det. Han börjar bli en stor grabb nu ja, fast han kommer alltid att vara lilla lillebror:)



Lilla Pillis på studenten, härliga minnen.


Shajse bajse.

Jag är så oförskämt jäkla trött idag, klockan ringde, hör och häpna; 07:40. Shit, det var längesen jag var uppe så tidigt. Har nämligen tvättid så var tvungen. Det blir ju ännu jobbigare att gå upp tidigt när man ska göra något så tråkigt som att tvätta. Mycket tvätt hade vi också, inte många rätt än så länge idag, kan jag ju berätta.
Det som står på schemat idag är: tvätta färdigt, plugga, åka till frölunda torg, maxi, soptippen, packa och städa. Lovely dag med andra ord...
Snart dags att kila iväg igen!

Bye for now!

Han den dära...

Mr. M är gullig, just nu sitter han på dass och jag hörde att han fnittrade till. Antingen tycker han det är jäkligt skoj och skita eller så läser han dassboken. Själv tror jag det sistnämnda, men man vet ju aldrig med den karln ;).
Tränat har man gjort idag ja, riktigt duktigt faktiskt. Blev spinning för hela slanten, jätteskoj var det, har verkligen saknat det nu märkte jag. Vi var bara tio stycken på passet, lite tråkigt men samtidigt ganska skönt, blir inte så varmt då förstår ni. Fridisen gav tyvärr inte med sig, så jag fick gå själv. Innan tyckte jag det var jättejobbigt att gå på pass ensam, men nu känner man sig ganska hemma där så nu tycker jag det är fina fisken. Så nu har man en sådan härlig känsla i kroppen, underbart. Hoppas man kan sova gott inatt när man är nytränad, till skillnad från alla andra nätter. Eftersom Zlatan åkte ner i kartongen igår kan det inte bero på honom, som jag ett tag trodde fungerade som en fullmåne ungefär, men så var det inte då.
Nu har vi käkat makaroner och köttfärssås med kikärtor ála Mr. M. Riktigt gott eftersom jag var hungrig som en varg. Mike sitter bredvid mig nu och kränger popcorn, smaskar och har sig. Känner mig lite lättirriterad. Dessutom tog han över fjärrkontrollen, inget smart drag kan jag lova.
Senaste nytt är att Mr. M inte kommer vara hemma på min födelsedag, har ni hört så dumt?! Som tur är kommer troligtvis min snälla mamma & Krille och hälsar på mig, men ändå. Hallå!? Anybody home?

Nu ska jag chilla, i väntan på att Grey´s ska börja. Får nog roffa åt mig popcornskålen också tror jag, annars blir det nog bara dom brända och opoppade kvar till mig, och det är ingen hit kan jag ju då tycka.

Ha en mysig kväll, mina vänner!

Oh my god...

Vad jag är duktig på att plugga. Haha nästan lite förvånad, visste inte att jag hade det i mig. Nu har jag gått igenom alla föreläsningskompendier. Bara att trycka in i skallen nu, och det vet jag att jag kan, så detta blir en lätt match. Haha säger jag nu, vänta bara en vecka, då kommer det låta annorlunda. Jaja, skönt att det känns bra en sekund eller två iallafall.

Ikväll ska jag & Frida träna. Jag tycker vi ska gå på spinning. Frida tycker vi ska gå på skivstång/spinning. Jag tycker det är kul med skivstång/spinning, men jag älskar spinning, tycker det är så sjukt kul. Jag tyckte vi skulle slåss om det, men det bangade hon, betyder inte det att jag vann? I vilket fall som blir det nog ett spinningpass för min del, är så jäkla taggad för det idag känner jag.

Punkt slut.

Hål i huvudet.

Jaha, då har man precis vaknat nästan, och känner att i huvudet är det vakum. Dagen börjar ju bra, haha.
Kanske kan bero på att det har varit ännu en natt som jag inte kunnat sova ordentligt. Bara tänker och tänker och tänker, tänker snart hål i skallen tror jag. Skitjobbigt är det faktiskt. Så fort jag lägger huvudet på kudden så börjar jag tänka på vår flytt då. Kommer bli tokig på den, om jag inte redan är det... Jag vet ju en som kommer att vara snuskigt trött på söndag iallafall. Tycker det är lite jobbigt att det är så mycket som ska fixas på söndag, inte bara flytt, utan även IKEA och hit och dit. Det kommer säkert gå bra, men eftersom jag måste ha kontroll över allt, enligt mig själv då, är det lite uppochner här.
Haha, Mr. M blev lite förbaskad över förra inlägget. "Men du gör inte alls allt, jag gör ju också saker", javisst det har jag inte sagt, han skiter ju tillexempel, alltid något. Haha, nä nu var jag taskig igen. Du gör jättemycket, M, bara skojar med dej. Men att han försörjer mig är nog något ni fått om bakfoten. Skulle inte jag beskriva det som, varför har jag annars stdielån på hur många pengar som helst? Men visst är han jättegullig och pröjsar för soffan och sängen, uppskattar jag verkligen. Men jag har liksom ingen chans att köpa något så dyrt, är en FATTIG student utan rika föräldrar, och som har fått ett skitbra sommarjobb med sugig lön. Men jag tycker väl själv då att pengar inte är allt, kanske beror på att jag inte har några, haha. Men min tid den kommer, vänta bara.
Sedärjan, var inte så tomt i huvudet som jag trodde. Härligt att upptäcka det, då är det nog dags att börja plugga samhällsfarmaci, känner att det kommer bli så roligt. Med en positiv inställning kommer man långt. Har jag hört.

Ha en härlig dag!

Jajjemän

Hallå, heter det så? Jajjemän? Konstigt det ser ut... Fick nog en släng av dyslexi såhär på eftermiddagskvisten.
Iallafall, vad jag tänkte säga var att jajjemän (?) nu har jag varit ute på promenad, riktigt svettig, men ack så härligt, haha. Lunch har jag också hunnit med:


Tomatsoppa med vitlök, basilika och pasta. En klick fraiche på det sitter som en smäck.

Jodåsåattehh nu ska jag diska och SEN ska jag plugga. Känns som denna dagen bara smugit sig förbi liksom, har inte blivit många barn gjorda här inte kan jag ju säga. Budfirman som ska skjutsa hem vår soffa ringde en minut innan jag kom innanför dörren, typiskt när man för en gångs skull inte har med mobilen. När man väl har med den så är det inte en jäkel som ringer. Iallafall hade dom ringt till Mr. M också, men han satt och sket så han kunde inte heller svara. Vaddå kan man inte svara om man sitter på toa? Det borde ju vara ett av de säkraste ställena att svara i mobilen när man är på jobbet tycker man, men icke. Blir nästan irriterad, han antar alltid att jag kan fixa med alla sådana grejer, ringa hit och dit, säga upp det och flytta det andra. Jag tror jag ska strejka. Denna grejen får fan du ta hand om, min älskade. Vare sig du vill eller inte. Och nej det spelar ingen roll att du är mannen med lovorna, och pröjsade soffan, det spelar ingen som helst roll i denna kampen.

Haha.

Shit...

Vad långsamt det går här. Har inte kommit ut på promenad än, men snaaaart. Har iallafall borstat manen och gaddarna. Dock inte med samma borste.
Nä, nu ska jag.
Ge mig en fet spark i röven, tack!

God morgon mina vänner!

Idag är en bra dag, känner det på mig. Bara jag kommer upp ur sängen, haha. Ska ut och promenera tänkte jag, och sedan är det samhällsfarmaci som gäller för hela slanten. Inget packande eller städande förrän Mr. Mike kommer hem.
Igår så var vi på shoppingrunda med den här filuren:



Mycket trevligt, var på Em och spanade efter den dära soffan, men den var inget och hänga i granen. Så vi åkte till Chilli och köpte Mikes favorit-soffa istället, blir skitbra ska ni se. Nästa stopp var IKEA då, köpte lite smått och gott som lakan och diskställ (!). Fattar inte, vi har haft hur många diskställ som helst genom tiderna, men inget finns kvar, knasigt. Romantisk middag för tre blev det sen på självaste IKEA då, väldigt mysigt. Haha. Stress hem sen, eftersom det var ju FOTBOLL på tv:n. Mike fick lite ångest för att han inte var på plats och kollade, lite dåligt kan jag tycka när det var på Ullevi, hur nära som ju...

Nu är det frulle-dax på Flatås. See you later!

Fortfarande...

...sjukt trött. Denna helgen tog verkligen musten ur mig. Jäkligt jobbigt när man har en galet hektisk vecka framför sig. Inte nog med att vi ska packa ner alla våra grejer, jag har en inte så rolig tenta att plugga på också. Idag ska jag dessutom till mitt nya jobb på introduktion, känner mig inte alls taggad, vill inte. Men vafasen ska man göra, bara att gilla läget. Nu har jag varit lite duktig iallafall och packat ner lite i köket och städat ur lite skåp och sådär.
Ikväll ska vi till EM igen och titta på en soffa som jag hoppas är perfekt:) Men det får vi se sen, blir nog en runda till vårt kära IKEA också, behöver köpa lite smått och gott.
Nu ska jag käka lite lunch, och sen göra mig fräsh. Sjukt svettigt idag, så det blir bilen till jobbet kan jag ju säga. Vägrar att komma in där svettig första dagen, hehe.
Förresten har M täckt över mitt foto på Max med den här:

Så numera sover jag med Zlatan över huvudet, inte konstigt man sover kasst. Mohaha.

Nu så är det dax att ta tag i sitt liv. Bye bye!

Trött, trött, trött, trött, trött...

Jag är så trött, har aldrig varit såhär trött. Cheezez vad jobbigt det är. Orkar egentligen inte skriva, men... Har precis kommit hem nu, och jävlar vad jag är trött. Var hos Andy & Challe igår på Schlagerfest. Riktigt skoj hade jag. Sen bar det av till Bond med Jenny, Mike & Helena. Riktigt kul där också, kanske berodde på att ja var aningens packad, men skoj hade jag. Idag ringde klockan 11, och bara att hoppa upp och bege sig till Sara och laga morsdags middag. Alltså cheezez vad Wille har blivit stor, helt fantastiskt gullig är han. Man blir nästan lite sugen, men den tiden kommer väl för oss också antar jag. Fick med oss en miljard flyttkartonger, satan i gatan vad jag kan packa grejer nu, känns bra.
Imorgon har jag intro på mitt nya jobb, orkar inte, vill inte och dessutom är jag lite nervös ja.

Nu orkar jag inte mer. Batteriet i kameran tog slut igår så har inga roliga kort att lägga upp tror jag. Eller orkar inte titta efter men... Nu ska vi spela Bowling på PS3, kommer ramla av banan, haha.

Bye bye!

Jäklans vad duktig jag varit nu, städat spisen & putsat fönstrena. Svettigt som tusan så nu har ja dushat. Och upptäckte att shit vad det är bråttom. Därför sätter jag mig här och slappar, haha. Fuck måste betala räkningar också, eller räcker det på måndag kanske? Fast gött och ha det gjort, men fuck vad jag är fattig. Och det INNAN jag betalat räkningar. Tur jag har en rik man;) 

Också tänkte jag lägga in dagens bästa låt som har gått på högsta volym här, men det vill inte funka. Grr. Men jaja, det är Linkin & Busta Rhymes nya då. Grym! Har bränt en ny bilskiva så jag kan lyssna på den hela vägen:) Mike lär ju jubla, haha. As if I care.

Hoppas ni får en trevlig helg:)
 


Härligt =)

Idag är en bra dag! Har varit på min hemliga klubb, som Frida säger hihi, och det gick ju så bra, så bra. Är så glad! Känns så skönt och vara på G, även om man har långt kvar. Ett steg i taget tänker jag, men samtidigt är man rädd för att tappa motivationen. Men än sålänge är den på topp, och nu är det gasen i botten till nästa mål!

Idag ska vi till lovely Halmstad. Mycket som händer i helgen, ikväll ska vi till Frida & Patrik och käka lite. Längesen vi träffades, så det ska bli super:) Imorgon ska jag hjälpa pappsen med en grej, och sedan är det Schlagerfest hos Andreas & Charlotte. Asskoj kommer det bli om jag får bestämma;) På söndag är det ju morsdag så då ska jag & sis laga en god middag (hoppas jag;)) till mammsis. Då inträffar även helgens höjdpunkt: Träffa Wille bille bus! Weeee!

Nu ska jag däremot göra nåt mindre roligt, men eftersom jag är sjukt glad idag så gör det inget, gör det så gärna så. Ska städa ugnen och bakom spisen, inför flytten dårå. Men vad gör det? :)

Förresten åt jag ern grymt god lunch idag, bakad potatis med tsatsiki & wokade grönsaker som zucchini, paprika och lök. Riktigt nöjd med det ja!



Visst ser det smaskigt ut? Lyxlunch är jag lätt värd idag!

Ha ha ha

Idag hämtade Mike ut sin nya tröja, snygg va?



Själv kan jag ju då tycka att det här med fotboll börjar gå till överdrift...

Nu så...

...har vi ätit, god kyckling med mindre gott ris. Lite bajsigt. Och jag tror att jag börjar tröttna på bearnaisesås, hur stört är inte det? Trodde jag inte skulle hända, haha. Börjar känns mig lite trött såhär på kvällskvisten, men ska piggna till lite nu tänkte jag. För snart kommer Frida på besök för att kolla Schlager och spela kort:)
Förresten så har jag pluggat sjukt duktigt idag, blir nästan lite stolt över mig, haha.

Over and out.

Tvättdax.

Nu har jag varit ute och gått, blev en dubbel runda:) Riktigt svettigt, men härligt väder som tusan. Lunch har jag också hunnit med och nu ska jag då tvätta. Jag tror det är det absolut tråkigaste jag vet. Känns ju härligt.


I'm ready!

Nu är mp3:n fylld med bra musik, så nu är jag redo att gå ut och gå. Hoppas jag inte går vilse här i hoodsen, haha. Bäst jag tar med mobilen;)

Wish me luck!

Morsning!

Läget idag? Jo, tack det är bra:) Har sovmorgon idag, så härligt och kunna vakna när man vill. Så nu ligger jag i sängen och surfar lite, ska snart käka frulle tänkte jag. Fick en inte så rolig retur igår på vårt grupparbete, så jäkla jobbigt. Får ta det nästa vecka verkar det som. Så jobbigt med grupparbete kan jag tycka, särskilt om man inte alls känner dem som man jobbar med. Så svårt att påpeka det någon annan har skrivit. Därför blir det väl ett lite sämre arbete antar jag. 

Idag så tänkte jag gå en långpromenad, ska fan fixa det här till imorgon! Sen är det väl plugg som gäller och ikväll är det Schalger-dax ju:) Och Frida-dax för den delen med, me like!

Nu ska jag masa mig upp ur min sköna säng! See you later :)

Fika & Fotboll

Nu har jag kommit hem från Becca-fikan dårå. Väldigt trevligt, blev dock lite paff när Frida kutade förbi utanför förnstret nästan nere på avnyn. Hon är ju spritt språngandes galen, ute och springer bland folk på ljusa dagen;) Det hade jag aldrig fått för mig kan jag ju säga, men det är ju jag, hehe. Nu sitter Mike & Gustav och kollar på någon knasig fotboll, Champions League tror jag det heter, aldrig hört talas om;) Såattehhh. Och jo förresten, Becca var nyklippt och galet snygg i håret, alltså det snyggaste jag sett på väldigt länge! Ville bara säga, intresseklubben antecknar förstår jag. Nu ska jag slå ihjäl lite tid här;)

Over and out.

Incredible

Lyssnar på Madonnas Hard Candy, och my gosh vad jag älskar Incredible, helt galet skön låt. Blir hur glad som helst av att lyssna på den! Idag har jag varit i skolan, sista heldagen inför sommaren, smaka på den du! Hade ju då härlig hälsoekonomi föreläsning, helt galet jobbigt, fattar inget. Men då är det väl som det brukar...

Nu sitter jag och väntar på att herr Besiktning ska komma, sen ska jag in till stan och fika med Becca. Sen blir jag väl så illa tvungen att kolla på fotboll eftersom Mike & Gustav ska kolla på just det här. Men det är väl nice.

Haha, idag på marklandsgatan så kom det fram en pundare till mig, och sa: Ja...ja...ja...jag måste säga att du är väldigt vacker. Haha det tackar man för.

Nu ska jag ta en ipren och bota min underbara huvudvärk som man får av att gå i vår jobbiga klass, fullt med folk som inte kan hålla flabben. Morr.


I'm living in a box.

Nu har jag varit galet duktig och packat ner massa grejer, bara röjandet inför besiktning kvar... bara och bara.

image89

Såhär hemtrevligt har vi det nu, gaaah. Men bara en vecka kvar av hemma-tid. Ska ju till Halmstad i helgen, så den räknas inte. Men cheezez vad saker tar stor plats när man packar ner det. M bara: Det är ju inte alls mycket saker. Näheeee, visst inte säger jag. Han lever med måttot att vi inte har så mycket grejer. In my ass. Nu ska jag försöka röja lite, så jag ser tv:n iallafall, haha.

Wish me luck!

Det sket sig.

Hade bestämt med Becca att vi skulle ta en fika ikväll, men puckad som jag är hade jag helt glömt bort att vi har besiktning på lägenheten imorgon klockan 16, dvs direkt efter skolan, och eftersom här ser ut som en gödselstack så måste det fixas till IDAG. Fuckelibuck. Dumma mej. Hoppas fröken Linné kan imorgon eller på torsdag istället. 


God morgon =)

Härlig morgon, har varit ute och promenerat, trodde ni inte va?, och det är ju grymt fint väder ute. Me likeeee. Annars är jag faktiskt ganska trött idag, snoozade en gång men sen så jävlar släpade jag mig upp och ut. Nu sitter jag här och hänger, har käkat frukost och ska gå och dusha nu. Sen så är det dags för skola. Inte alls roligt om jag får säga det själv... Men men what to do?

Nä, nu så är det dax. Bye bye.

I feel good :)

Har varit så duktig idag. Har pluggat en hel massa, snart färdig med instuderingsuppgifterna. Så skönt att ligga i fas för en gångs skull, emn denna tentan är så viktig för mig, måste ju klara den. Dessutom har vi varit och tränat nu. Gick på bandet i en timme medans M pumpade sina stora muskler. Men shajse bajse vad jag fick ont i mina framben, helt galet. Kan knappt gå nu, och det gör så satans ont. Fattar inte varför riktigt, M babblar om benhinneinflammation och att det går över om man traskar ännu mer, så att det är precis vad jag ska göra. Börjar inte skolan förrän kvart över 10 imorgon, vilket betyder att man hinner en liten promenix på morgonen. Säger jag nu, men tror det blir så.

Nu ska jag plugga det sista, sen slappa framför tv:n, undrar om det är något bra. CSI har jag för mig, börjar dock tröttna på det lite, samma veva om och om igen. Men har man inget annat för sig så duger det!

See you later Alligator =)

Gött mos!

Pratade precis med vårt fastighetsbolag som sa att vi blir av med lägenheten från den 1:a juni!=) Grymt skönt, eftersom man har ju inte överdrivet mycket stålar nu, såhär i sommartider. Så en sak mindre att oroa sig över, känns bra!
Annars är det bara bra här idag, ska sätta igång och plugga nu tänkte jag. Har ju lite skola i eftermiddag, 13-15, knappt lönt. Men ja ja...

Fan vad jag aldrig har något roligt att berätta nuförtiden.

Okej.

Det blev en liten runda ändå med räcerbilen. Var runt och kollade lite färg, men ganska svårt det dära att veta vilken färg man ska ha.

Så nu håller vi på att laga lite käk, bakis-hungrig som man är. Eller inte bakis, men ja ni vet... Jävligt sega är vi iallafall. Men det var det lätt värt, så skoj som vi hade igår.

Fuck, är helt tom i skallen, så att roligare än såhär blir det inte.


Orka...

...bry sig. Nu ska vi inte till IKEA för det passade visst inte herrn. Okej, fine, men då skiter jag i det. Orkar inte tänka på allt och inget. Då får det vara.

Rolig Lördagkväll =)

Jaha ja då var det söndag igen. Helgen har gått galet fort tycker jag, det kan ge lite småångest tycker jag.

Gårkvällen hos Tessi var verkligen skitskoj! Väldigt roligt gäng som spelade spel, kollade på hockey och drack öl. Tiden gick så galet fort bara, men så brukar det ju vara när man har kul. Det enda som var lite jobbigt var att det tog nästan 1,5 timme för mig & M att åka dit. Bussarna var sena eller kom inte och hej o hå, bara för alla dumma Göteborgsvarvare, om dom nu har sprungit så långt, kan dom inte springa hem då också?!? Tycker jag.

537164-85
Grabbarna.

537164-86
Jag & Tess tjurar efter förlusten, men EGENTLIGEN vann vi eftersom 3 mot 2 inte är shyst. Fast iochförsig var dom killar ju, så att njae ja vet inte...                         

537164-87
Chillidill.

537164-88
På spåris på väg hem...

Idag ska vi till IKEA och till färgaffär. Måste bara hitta någon som är öppen. Är lite seg idag måste jag erkänna, kanske dax att gå upp snart?

Ha en trevlig söndag!

Jäser.

Nu har vi precis käkat, och jag är mätt som en gris. Så nu är det vila-dax innan jag ska göra mig iordning inför ikväll. Ska nämligen hem till Tessi och spela lite spel och chilla.

Idag så har vi då varit i Slottsskogen och kollat på Göteborgsvarvarna, tillsammans med alla andra Göteborgare känns det som. Galet mycket folk, typ 50 000 som skulle springa ju, och det är ju en hel del. Och ja, vi cyklade dit! Under protest kan jag väl säga, eller hur Mikey Boy? Som hämnd så lägger jag ut denna bilden, Mohaha:

Micke var ju tvungen att platta håret innan han stack till Slottis, gaaah han är värre än mig för tusan!

image81
Galet mycket folk, JAAAAAAAAAAAAAAAA! Skymtade min farbror i massorna...

image82
Brandmännen sprang i full utrustning, helt fucking galna.

image83
Här har vi då vinnaren. Fatta hur sjukt snabbt dom sprang, kutade ju runt för tusan.

image84
Bäste svensk har vi här då.

Det var väl det roliga som har hänt idag. Nu ska jag fortsätta vila en sekund eller två...

Bye Bye!

Gomorron Gomorron!

Härligt med sovmorgon! Nu har vi precis käkat frulle, och M har fått för sig att vi ska ut och cykla idag och kolla Göteborgsvarvet. Jag kan ju säga att jag är inte överförtjust i den idén, men vafasen, får ju göra lillkillen glad någongång. Mohaha. Jag hade hellre åkt till IKEA & färgaffär och rekat lite, men det var visst inte så populärt. Ska jag tjata lite till tror ni? Hmm, en liten stöt till kan man nog lägga in.

See you later!


Myskväll.

Nu har vi käkat grymt god mat, laxlasange med spenat och citronsås, oförskämt gott!
Så att resten av kvällen ska vi slappa, slappa och slappa. Kolla ishockey ikväll/natt, ska faktiskt bli lite mys, inte likt mig och kolla på sport men vafasen, nångång får man ju ställa upp. Nej, det var det jag hade att rapportera från the Flatås hoods.

Ha en trevlig kväll!

Förresten...

Så tvättade jag mina bästa skor i tvättmaskinen igår, såhär blev de:



Alldeles gula ju, fyfan vad lessen jag blev. Morr. Så nu får ja gå runt med gula skor då, kul hjul.

Jag är BÄST.

Fyfan vad jag är bra. Mohaha, det gick så bra så det är galet. Känner mig sjukt nöjd, precis så det ska vara:)
Nu ska jag ta och bädda sängen tror ja, dax kanske. Det som är så jobbigt med att bo i en etta, bäddar man inte sängen så har vi visst ingen soffa och det ser helt stök och bök ut. Men tänk om två veckor! Då kan vi skita i att bädda sängen, eller hur M? Då kan jag gå med på dina kvalsterteorier, bra va?
Sen för er som är intresserade (någon?) så ska jag äta lunch, kurrar i magen serru. Och sen efter diverse dåliga såpor som jag tänkte kolla på så är det dax att plugga vidare en liten stund. Får se hur mycket jag hinner innan det är time to go to the soptipp och dumpa massa grejer. Ska bli gött att bli av med sån skit man borde slängt för längesen...

Förresten var det längesen man fick någon kommentar. Men det förstår jag iochförsig, man har ju inte så spännande liv så det är väl egentligen inget att säga något om.

Fy fan vad jag är bra, tjalalalalalalala...

Yeey, FREDAG :)

Härligt! Ska bli så skönt med en riktigt slapp helg, inget vi måste göra, bara chilla, vara ute i det fina vädret och ha det gött. Så det ska vara. Kanske packa en kartong eller två. Våra kvadratmeter kommer inte att räcka till när det blir fler och fler kartonger, får skapa gångar till dom viktigaste grejerna, typ toan, haha.

Men innan jag firar helg ska jag in till stan på mitt lilla möte så att säga. Hoppas det går bra, då blir min helg ännu bättre. Nu är det dags att kila, stress som vanligt här, men vad gör det? ;)


Härlig sommarlåt som alltid får humöret att bli bättre!

Duktig Pillis.

Sjukt impad av mig själv, pluggat galet duktigt idag. Man kan om man bara vill verkar det som;) Nu ska vi käka lite varma mackor, sen ner i källaren och röja järnet, PUST! Men väldigt skönt att allt bara flyter på nu, härligt:) Kanske ett tecken på att min hjärnskada börjat rätta till sig;) Haha. På tal om det så ringde pappa idag:
Han: ja, jag hörde att du hade gått in i ett träd.
Jag: Mhm, det har jag. Lite pinsamt.
Han: Ja, men det har jag med, gått in i massor av saker, lyktstolpar och grejer.
 
Haha, tack för stödet, då är jag inte ensam. Kanske ligger i generna. Skulle man kanske ta och forska på i ex-arbetet?

Pluggstim

Så, nu var den hemtentan inskickad, och förhoppningsvis klar. Hmm, undrar vad man ska göra nu, är inne i ett riktigt pluggstim, vilket inte händer alltför ofta *harkel*, så det är väl lika bra att fortsätta med tentaplugg då ja. Härligt!

Brabrabrabrabra

Tjalalalala vad det går brabrabra. Med min hemtenta alltså. Haha, hoppas jag verkligen, känns ganska bra. Eller nu när jag tänker efter så njae, men vafan. Det duger hoppas jag:) Snart färdig, men liten paus först, måste fixa tvätten. Hatar verkligen att tvätta, så drygt att behöva springa bort stup i kvarten. Blir liksom inget gjort mellan turerna. Därför är det ju skitbra att tentan snart är färdig, bara finputsa lite.

Jaha, nähe, det var väl det som har hänt sen sist. Spännande liv man har.

Torsdag, snart fredag :)

Känns riktigt bra! Ska bli en skönt helg, komma ifatt med alla saker vi ligger efter med, lite grillning med Gurre & Tessi kanske och Göteborgsvarvet såklart. Och javisst, jag ska springa, har jag glömt säga det? Mohaha, kul kul. Är fantastisk rolig när man precis har vaknat och så. Nu ska jag sätta fart med hemtentan, ska bli gött och få den färdig, för det ska den fasiken bli idag, annars så... Morr.
Känns som det är en grej som ligger och gnager i huvudet hela tiden, sjukt jobbigt. Nu ska jag fan kasta bort det och skita totalt i den lilla grejen. Nu får det räcka.

Får verkligen gåshud av denna lilla killen, så otroligt duktig.

2 do.

Imorgon har jag väldigt mycket att göra, adressändra, flytta abonnemang osv osv osv. Känns ganska skönt att kunna börja göra saker, inte bara ligga vaken halva natten och fundera på allt man måste göra. Måste börja ragga flytthjälp också, tur att man har några tjänster att casha in;) M:s föräldrar kommer upp med släp och grejer, så egentligen behöver vi inte vara så många, har ju inte överdrivet mycket saker, som tur är. Eller inte häruppe iallafall, vi har ju vissa lager på olika håll i H-stad som det tjatas om hit och dit. Så nästa gång vi är nere så blir det att röja big time. Kanske man hittar något trevligt som man glömt bort att man har. Eller njae, inte så stor chans kanske, men vem vet. Jo, varför jag babblar om detta är att killen som kollade på vår lägenhet idag verkade väldigt intresserad, och vårt bostadsbolag är verkligen asgrymma som försöker hitta någon till den 1:a juni, väldigt shyst måste jag säga. Så håller tummarna stenhårt, så kan vi lägga dom pengarna på att måla om istället. Det är verkligen ett måste för att jag ska kunna trivas på det nya stället.

Nej, nu ska jag återgå till Grey's! Fast gillar inte det lika mycket nu som jag gjorde innan, tycker verkligen det har gått ner sig, men kan ju såklart inte sluta kolla för det...

Bye for now!

Tomt.

Ja, M, detta blir ännu ett negativt inlägg, och det ska du skita i, tack.

Är helt tomt i mitt huvud, har varit i skolan och jobbat hårt som fan. Grupparbetet är färdigt, men tyvärr är jag för trött för att njuta av det. Inte nog med det så är jag jättehungrig, men kan inte börja laga mat eftersom JAG ska visst ha lägenhetsvisning om en halvtimme, så direkt när jag kom hem var det att städa fort som fan och sticka till affären. Och ja, det är JAG som ska fixa det själv, eftersom M var tvungen att sticka till gymet (?!?!). Är jävligt bitter just nu ja, men det får ni fan tåla. Kan inte ens glädja mig åt ett roligt paket jag fick på posten, och då är jag jävligt illa ute kan jag meddela.

Nu får jag sluta, annars kommer jag aldrig sluta spy bajsigheter. Skulle kunna hålla på jävligt länge känns det som, och det bara maler och snurrar runt i huvudet. Ska försöka hitta lite positiv energi nu som det heter. Hrrrm BULLSHIT. Finns ingen positiv energi i den här lägenheten kan jag ju säga, inte sålänge jag är här verkar det som.


God morgon!

Eller njae, sådär god morgon, är djävulskt trött, som vanligt känns det som nuförtiden. Men nu ska man till skolan och ha föreläsning, och dessutom grupparbeta i eftermiddag. Underbart... NOT.

Det var allt, skulle bara spy av mig lite. Nu ska jag göra mej redo.

Desperate Housewives, tack!

Som Tessi sa, nu är det Desperate Housewives som står på menyn, och jag kan inte hålla med mer! Hihi, som ni kanske luskade ut så var det kvällsmat framför EM-utlottningen idag. Så nu är jag galet insatt;) M har köpt biljetter till första matchen, och självklart ska jag följa med. Alltså biljetter till Bergakungen kanske jag ska säga, kunde inte bli mer romantiskt ju. En mörk biosalong, fotbolls EM på vita duken och ett gäng gormande män runt omkring mig. Härligt!

Nu: DESPERATE!

Sådär, då var EM-truppen uttagen.

Känns bra, men blev dock lite förvånad att Lasse kom med, men det känns säkert, gammal i gemet som han är. Blev ju tyvärr ingen av våra egna, Peter blev ju bara reserv, men man kan ju inte få allt.


Hmm...

Ännu en skoldag avklarad, lika tråkig som vanligt. Har verkligen inte hänt något sen sist, så att jag har väl inte så mycket att säga. Ska plugga lite nu, och sedan kanske träffa Annie i Slottis eller kanske bio, om det finns nån bra vill säga... Ska jag inte det så får ja haka på M och cykla med honom när han springer. Ja, för jag vägrar springa med honom, med hans älgakliv får jag ju kuta bredvid om jag ska hänga med någorlunda, haha.

Idag hade vi förresten info om examnesarbete & praktik, känns så avlägset, men det är ju för fasen ganska snart. *panik* Men jag har en liten idé om examensarbete, så det känns faktiskt ganska okej, hoppas bara att det är möjligt. Men skönt att slippa känna sig helt tom i knoppen iallafall, som jag brukar vara ;)

Det var alles, nu ska jag ta tag i det hära.


Ibland...

...blir det som man tror, ibland inte. Har varit och kollat på soffa nu, EM hade väl inget speciellt tyckte vi. Så vi åkte till vårt kära chilli, igen! Haha, nu är det tillochmed så illa att personalen känner igen oss, så vi bara: ja, vi är här igen, ja. Hihi. Men vi har bestämt oss nu för den soffan, hittade ett jättefint soffbord till också, så nu är det bara att hoppas soffan finns kvar den 1/6. Ett litet problem ute ur hjärnan iallafall. Shir, jag kan fan inte fungera när en miljard saker försöker sno ens uppmärksamhet, jag kan inte ta tag i något, inte sova eller ingenting. Funderar bara och stressar upp mig över saker som jag borde göra men inte gör. Dessutom blir jag sjukt jobbig att ha och göra med, jag vet. Förlåt.

Jo, som plåster på såren till M, så hittade jag denna härliga bilden från i lördagsnatt:
image68
Älskar honom, den dära kycklingvingetuggande killen.

image69
Pillis & Frida på väg in!

image70
Frida, Tessi & Pillis :)

image71
Lite nervigt inför Balder ;)


image72e
Iiiihhhh, javisst. Åkte Uppswinget 3 gånger, lätt match;)

image74
Så härligt!

image75
Här har vi det satans trädet, grrr. Lite roligt att det stod Möller på det... Men gillar det ändå inte.

image76
Dumma träd.

image77
Groovy Mike.

image78
Härligt!

Med det säger jag bye for now!

Fucking bajs

Då var man hemma från skolan igen. Fuck, vad jag hatar denna kursen, inget roligt alls och väldigt mycket att göra som sagt. Känns som man har en stor, dum, äcklig knut i magen och jag varken orkar eller vill just nu. Har dessutom ont i huvudet, dumma träd. Är verkligen less på allt, ingenting känns bra längre, och flytten är bara bajs. Fick veta idag att snubben som skulle ha vår lägenhet från den 1:a juni har ångrat sig, vilket inte är bra, inte bra alls. Snart kommer M hem från jobbet och jag känner så jävla väl på mig att det kommer bli en jobbig kväll. Jag är trött och på lesset humör och jag vet att han är trött, vilket betyder bråk och gnabb i tid och otid. Dessutom ser det ut som ett elefantrövhål härhemma och jag är hungrig som ett as. Som pricken över i så ska vi iväg till EM och titta på soffa, är verkligen jätteladdad för det just nu. INTE. Men vad gör man inte.
Fuck vad jag inte vill göra någonting nu, kan man inte bara få gå o lägga sig under täcket och sov en månad och vakna upp i sin nya lägenhet, och allt är fixat och målat. Jag orkar inte!

Så varsågoda att pigga upp mig, tack!


Pillis i ett nötskal...

Okej, nu så... Har ganska mycket att berätta men inte så mycket tid, eftersom jag ska till skolan och grupparbeta kl 11. Men iallafall:
I lördags var vi ju då hos Becca och åt god mat, särskilt förrätten, så galet grymt god. Smördegsknyten med tomat och någon gegga i. Grymt. Mycket trevlig kväll, spelade spel och tog det ganska lugnt! Förlorade dock på lyckohjulet, men vafan min lagkompis, Annie, dumpade mig för Buddha. Känns bra;)
Sen på vägen hem mötte ja M på spårvagnen, lagom rund under fötterna, haha. Han gick och gnagde på kycklingvingar för glatta livet. Trodde jag hade en bild på det, men den verkar han ha raderat, attans! Den var väldigt fräsh vill ja lova. Dumt.

Och igår då så var det att gå upp tidigt och bege sig till Liseberg, Weeee! Sjukt kul dag, underbart väder, lite folk betyder ingen kö till någon karusell, helt fantastisk dag helt enkelt. Har massa bilder men hinner inte lägga upp dom just nu, är lite stress. Och man kan väl säga att jag stod för årets händelse? Än så länge iallafall. Ska jag verkligen berätta det? Är ju inget smickrande om man säger så... men ja vafan den bjuder jag på. Idag har jag nämligen galet ont i huvudet och en uppskrapad panna. Vad kan det bero på? Joooooo *trumvirvel* Pillis gick nämligen rakt in i ett träd, eller en trädstam rättare sagt. (Känns bättre om jag nämner mig i tredje person så känns det inte som det var jag) Jag gick och kollade helt fascinerat på en annan grej, så BANG, fattar jag ingenting. Haha men då hade jag visst gått in HÅRT i ett träd då. Jättekul, eller inte, men så dumt så dumt. Gjorde galet ont och idag ser man ju lite misshandlad ut, får nog skylla på det, nån frivillig? Men fatta! JAG GICK IN I ETT TRÄD! Haha skrattar här för mig själv när jag tänker på det, hrrm.

Ja det var allt jag hinner just nu, men nu har ni fått något att flina åt idag! It's on the house!!


Tjejkväll!

Nu är det snart dax att dra till Annie, hoppas en väldigt snäll och snygg M kan skjutsa mej:) Han är nämligen nyklippt o dötjusig! Jo iallafall så ska vi ta en fördrink hos Annie, sen vidare till Becca på tjejkväll. Idag så har vi då varit runt och kollat möbler, och självklart var EM stängt, jävla skitaffär. Vem fan har stängt bara för det är pingst? Gaah.
Imorgon är det Lisset som står på schemat, trots min sjukt magra plånbok. Ska bli grymt kul, åka 1000 karuseller och leka av sig;)
Nu måste jag sticka, och shajse vad varmt det är, kommer svettas ihjäl.

Ha en trevlig kväll!

Piggare!

Nu är jag mätt och mycket piggare, ordinerade en ibumetin till mig;) Sitter som en smäck så att säga. Så att jag ska nog se till att vara någorlunda frisk imorgon! Härligt. Liseberg som gäller på söndag kanske. Åka karusell & äta karamell hela dagen! Tur att Frida följer med så hon kan åka med mig, M är ju alldeles för mesig, han får roa sig med att spela på hjulen. Som vanligt.

Nu ska jag njuta av fredagkväll och försöka hitta nåt kul på teven.

Bye for now!

Kurerar mig.

Så, då var det lilla mötet avklarat, och det gick hur bra som. Härligt! Det var lite jobbigt, eftersom det är galet fint väder ute, och jag var tvungen (haha)  att ha mina speciella kläder som är SVARTA (!!) och VARMA. Lägg till lite feber till det så har ni en ganska svettig Pillis. Så nu är det slapp på hög nivå som gäller, så jag blir frisk till imorgon då det är fullspäckat schema hela dagen. Och ja Annie, jag har köpt apelsiner;) För imorgon ska vi upp tidigt och åka och titta på möbler och förhoppningsvis köpa också. Sedan ska vi ta ut min fina cykel på en jungfrufärd, inte använd på länge nej, så nästan jungfrufärd, och på kvällen är det trerätters tjejmiddag hos Becca, ska bli trevligt! Så därför måste jag bli frisk, idag har jag tid att vara sjuk men sen så är det andra bullar!

Tänker tllbaka och blir galet nostalgisk. Känner mig gammal och skruttig.

Pust & Stånk

Idag är inte min dag, tjalalala. Sovit så fruktansvärt dåligt, har tänkt på allt som jag måste göra och stressat upp mig som fan. Sen är ju inte förkylningen direkt bättre och måste in till stan på möte, måste måste. Men men, what to do? Rycka upp sig som fan.

Coooome oooon PILLIS!

Den dära...

...Frida är rolig:) Jag satt och gjorde vår enkät, så tyckte jag den blev lite tråkig så jag frågade Frida om man kunde göra nåt med den. Hon svarade direkt: "Jamen, enkäter är inte roliga" Haha så gullig. Så var det problemet ur världen. Lätt som en plätt.
Lugnt och skönt är här, M är nämligen på fotboll, som vanligt. Ska kolla på lyxfällan snart tänkte jag, alltså dom som är med där är ju heeeelt ute och cyklar, herregud säger jag bara.
Och på tal om cyklar, så har M hämtat min cykel idag hos fabror doktorn, så nu är den så gott som ny. Eller njae... men den har inte punka iallafall. Och det är ju en fördel. Så nu är det cykelutflykter som gäller i helgen, mysigt :)

Trevlig kväll!

image64
Haha, här är förresten bilden på mig i den fräsha toan där man max får vistas i 15 minuter, tur att man inte behövde göra tvåan, för då hade man suttit där på Linnégatan med dörren öppen. Vilken syn. Men ja, iallafall var det ju när vi var i Slottsskogen förra helgen.


WEEEEEEEEEEEEEEEEE

Klarade tentan! Götteligöttgött! Haha vi är bäääääst:)

En liten parentes bara ;)


Ett problem löst.

Vi får ju vår nya lägenhet den 1 juni, eller eftersom det är en söndag så är det väl den 2:a egentligen, men iallafall så har vi ju uppsägningstid på vår nuvarande skit till den 1 AUGUSTI. Lite tråkigt att ha dubbla hyror två månader, så jag pratade med fastighetsbolaget, och igår var det en snubbe här och tittade. Idag ringde han och sa att han vill ha den från den 1:a (!!!!!) juni, kan det bli bättre?!? Gött mos så att säga.

För övrigt så gick jag hem tidigare från skolan, asjobbigt och sitta och vara förkyld. Kommit på att det är jävligt jobbigt att vara försnyld när det är asvarmt ute, ja allt är helt uppochner. Snart ska jag möta M på maxi och handla. ORKA. Jag vill bara sova. Nä, för sen ikväll måste JAG skriva vår bajsenkät, men visst det gör jag så gärna så.

Nu ska jag gå och tycka synd om mej lite, ingen annan som gör det verkar det som.

Snörvel.

Å stackars lilla mej. Är jättefökyld, så jävla jobbigt. Hatar o vara förkyld när snoret bara rinner, och man ska sitta i skolan. Inga näsdukar har jag heller, buhuu. Kommer inte att bli en rolig dag idag kan jag ju säga.

Det var det jag hade att säga, kul hjul.


Härligt!

Har precis kommit hem från träningen. Nu har vi varit så grymt duktiga tycker jag allt, jag & Frida alltså, M kan man ju diskutera *harkel* suttit och slappat på gymmet kan jag tänka mig ;)
Jo, men iallafall så var det först 45 minuter skivstång och sedan 45 minuter spinning, galet jobbigt men galet skönt såhär efteråt. Var säkert 2 veckor sedan jag tränade sist och hade nästan glömt bort vilken underbar känsla det är efteråt. Hur jobbigt det än är att ta sig i kragen och ta sig dit så är det SÅ värt det efteråt. Dessutom är det en underbar kväll här i Götet, känns verkligen som sommar ute.
Nu ska jag gå och dusha, kan behövas hehe, sen är det smoothie, eller som jag säger smoofie, dags.

Mumsfillibabba!

Äntligen!

Är den skoldagen över! Dagens föreläsning var nog bottennapp i min skolhistoria. Shajse bajse, en man står och babblar på i 180km/h om hälsoekonomi. Ja, ekonomi. Sjukt tråkigt. Ja, jag orkar knappt tänka på det, och nu ska vi ha en hemtenta i det ämnet då. Fattar inte någonstans vad ekonomi har med receptarieutbildningen att göra. Men kanske ja som är knas, fan det tog verkligen musten ur mig. Dessutom blev jag förkyld på föreläsningen, inget bra alls. Hehe, som ni hör så är jag verkligen inte på topp idag. Och inte nog med det så ska jag tvätta snart (=BORING), hämta min cykel som varit på lagning och ringa massa jobbiga men viktiga samtal, hatar det. Jo, och ikväll är det skivstång/spinning som gäller, och ja, inte sugen på det heller nä. Kunde man kanske listat ut en dag som denna...

Dax att ta tag i sitt liv, tjoho va kul.

Tänker på dej, min fina vän.


Nyfiken...

... som man är så kunde jag inte hålla mig till att bara se kvällens avsnitt av Desperate, var bara TVUNGEN att kolla på nästa också. Och yeey så bra dom var. Shit vad jag älskar den serien, helt fantastisk. Nu ska jag gå och lägga mig, och hålla mig undan från datorn så jag inte tjuvkikar mer ;)

Sov Gott!

Vill ha vill ha vill ha vill ha...

...en katt. Saknar det så sjukt mycket så jag nästan börjar lipa. Så underbart mysigt. Nu när vi ska flytta till något större så tycker JAG att vi ska skaffa en liten kisse. Men nä, självklart ska M sätta sig på tvären, ibland undrar jag om han bara gör det för att han tycker det är kul. Innan vi skaffade Max, vår förra katt, så var han lika tvär, men sen när vi väl fått Max så var dem visst bästa polare. Och jag VET att det skulle bli likadant denna gången. Nu när jag de senaste dagarna promotat hur lycklig jag är, så är detta verkligen en grej som gör mig till en väldigt olycklig flicka. Men det förstår inte en viss herr Möller. Tyvärr.

image63
Max

Yeeeeeey!

Kom precis på att ikväll är det ju Desperate Housewives. Å vad lycklig jag blir. Haha, längtat sen förra veckan! Weirdo ja vet, men det är ju så oförskämt bra!

image59

Haha, M bara: ikväll ska jag kolla på fotboll! Jag: Grrrr, det ska du INTE! Und damit basta! Tur att han har sån respekt för mig, annars hade det blivit en repris av förra veckan, blir rosenrasande bara jag tänker på det. Inget man tar lätt på, det här med Desperate. Blodigt allvar, hörrö!
Haha, i vår klass går nog den enda killen, vad jag vet, som älskar Deseprate. Han har sett ALLA avsnitt, och just ikväll ska det vara extra spännande tydligen, så han har gått och väntat på att kunna diskutera kvällens med oss, så imorgon, IMORGON dååå jävlar ska det snackas. Haha, idag sken han plötsligt upp: var det igår Desperate var? Vi: Näää, det är ikväll. Han besviket: Jaha... Hihi grymt roligt tycker jag.
Bye for now!

Neggo.

Jaha, då sitter man här igen. Nyss hemkommen från skolan och lyssnar på Soko, såklart. Kommer nog aldrig tröttna, galet skön musik. Dagens skola var väl lika spännande som igår, alltså inget spännande alls. Träffade på en sjukt negativ tjej, J. Alltså jag känner inte henne så, men varje gång man träffar henne är hon antingen förbannad på något eller bara allmänt negativ, ett riktigt neggo-ass. Fattar inte hur man orkar vara negativ till precis ALLT, livet kan inte vara lätt då alltså. Självklart kan man ha sina helt fucked up-dagar, men fan inte hela tiden, och inte ofta för den delen heller. Har man bara dåliga dagar kanske man ska fundera på att göra nåt med sitt liv, eller ja jag vet inte, bara en liten tanke från mig;)

Nu ska jag plugga lite, på vår underbara enkät. Se så positiv jag är, lätt som en plätt serru.

Njae...

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?


Din vuxenpoäng är 16.4

Din ålder borde vara 30 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Inte så illa pinkat, men njaeeee. 30 var väl att ta i? 25 hade varit okej, 16 hade varit passande;) Mohaha.


Eller som jag & Elin konstaterade för en herrans massa år sedan: "Vi kommer nog alltid vara fjortisar". Hmm undrar om det stämmer, kanske inte känner mig som fjorton, tack o lov, men fan inte som 24. Gaaah.


En sak avklarad...

...999 kvar;) Nä, men nu har vi iallafall skrivit på kontraktet, känns ganska skönt. Bara massa meck att lista ut och lösa på ett bra sätt. Det löööser sej, Pillis, ta det nu lite chill. Ja, tack. Man kan ju bli schizo för mindre. Nu har jag käkat spenatsoppa igen, och ja den blev helt okej. Snart ska M iväg och kolla fotboll, vilket betyder att jag har MF (Mikey-fritt) ikväll, mohaha. Nä, men ganska skönt att vara ensam när man är så sjukt galet trött som jag blev nu. Ska softa big time ikväll, zappa mellan CSI och Cashmere Mafia, och kolla nån film kanske. Den dära Förtrollad kanske, får passa på att kolla chick flick när det är MF.
Nä nu får det va, min hjärna alldeles för sömnig.

Trevlig kväll!

Hemma igen :)

Skönt och ha den skoldagen avklarad, bara femtioelva kvar ;) Ja, vad ska man säga, Samhällsfarmaci stämde bra in på mina förväntningar. Kommer bli en galet trist avslutning på denna terminen. Det värsta är väl inte att det är tråkigt, utan att det är en sjukt svår kurs med mycket att göra. Projektarbete, hemtenta OCH salstenta?!?! Hört talas om något sjukare, shajse, kommer ha röven full så att säga. Men det är väl inte så mycket att göra åt det... Tyvärr.
Imorse var jag ju som sagt oförskämt trött, och tänkte hela tiden att när jag kommer hem, DÅ ska jag sova. Nu är jag hemma, och är såklart inte trött. Eller det är ju skönt, men tänker alltid så tidiga morgnar. Sova på dagen kan vara sjukt skönt, men sjukt jobbigt. Känner sig helt bakis när man vaknar ju, och det finns det inte tid för just nu. Ska snart åka och skriva på kontrakt, även det som sagt. Ska bli skönt och ha det på papper liksom, börja planera. Alltså fatta, mindre än en månad kvar, och vi har typ 1000 saker att göra. Måste köpa soffa i veckan, om vi hittar nån lika perfekt som denna på mio. Skulle möjligtvis vara denna på chilli. Eller jag vettetusan.
Nu ska jag chilla en stund, innan M kommer och hämtar mig.

Förresten går denna på repeat big time kan jag ju säga.

Fucking tired.

Shajse bajse vad jag är trött. Orkaaaar inte. Sovit sjukt såligt inatt, undrar om det varit fullmåne månntro? Varit vaken flera timmar i sträck och varit pigg på något konstigt sätt. Drömt massa konstiga saker har jag också gjort. Galet jobbigt. Så nu ser man ut som en... nä ja vet inte, fantasin är inte på topp, men är galet svullen runt ögonen iallfall. Snyggt. Krävs nog mer än 1 kilo smink för att fixa till det, men jag orkaaar ju inte.

Nä, nu ska jag ta tag i det hära. Och sen är det skola hela dagen, och sedan direkt iväg och skriva kontrakt på nya lägenheten. Gaah. Dagen tar ju aldrig slut, vill barja krypa ner igen.

Jag fick stryk så det visslade om det.

Så ni vet.
Och Annie is the one to blame.




Kanske ska säga att det var på Betapet?

Och nu ska jag på Annies begäran lägga upp lite bilder på facebook... Eller fan orkar jag det?

I feel good :)

Mår oförskämt bra, som M skulle sagt. Tills nu då M satte på FOTBOLL på tv:n. Alltså jag hatar verkligen fotboll, tycker det är det tråkigaste som finns. Men det var bara en parentes, inte ens det kan få mig irriterad, känner mig sjukt nöjd med mitt liv just nu. Hade kunnat le närsomhelst. Denna helgen har varit oförskämt perfekt. Men allvarligt, kan det bli bättre när man umgås med sina favoriter, M & Äni Päni (och Buddha), det är underbart väder och man bor i en helt fantastisk stad? I bet it couldn't nä. Dessutom lyssnar jag på nya favoritmusiken, även det är Annies förtjänst, me love you :) Nämligen Soko, rekommenderas sjukt mycket.
Yes, iaf så har vi suttit och solat i slottis hela dagen med Annie & Buddha och spelat kort, gurkspelet, haha. Lite internt kanske, men en liten kille kom fram till oss och frågade vad vi spelade, och eftersom vi inte vet vad det heter så drog Annie till med gurkspelet, så nu heter det så.

P i slottis
Skabbig och knasig, och även om det inte ser ut så, sjukt lycklig.

M i slottis
Min underbara man. Snäll från Barnen i Bullerbyn ;)

A i slottis
Skyl dig kvinna!

B i slottis
Så söt, lille snutt.

Nu ska ja klå Äni i betapet. Haha som att det skulle hända...

Söndag

Jaha, då var det söndag igen. Jag som tyckte helgen kändes så lång, men sedärjan, den är redan slut. BoringBoring. Börjar ny kurs imorgon, Samhällsfarmaci, hmm vettetusan om det är nåt att hänga i granen. Får vi se imorgon då som sagt.

Igår. Var vi i Slottsskogen då och spelade kubb, Jag, Mike, Annie & Ullis. Först vann jag & M två gånger, sen vann jag & Annie, alltså måste det betyda att det var jag som var det vinnande konceptet så att säga, javisst serru. Det jobbiga med att vara ute och dricka öl är ju att man blir sååå kissnödig, och eftersom jag inte kan (!!) kissa ute så blev det toajakt. Haha, får sno det dära kortet av Annie sen, grymt roligt. Sen när det blev lite kylslaget så gick vi hem till Annie, och rökte vattenpipa och spelade kort. Väldigt mysig kväll, och jäkligt skönt att inte vara bakis idag.

Idag. När vi satt och åt frukost hände en sjukt äcklig grej. ganska precis utanför fönstret så var det en skata (kanske) som höll på med nåt fuffens. När vi kollade så såg vi att den höll på och attackera en råtta, som pep och skrek för glatta livet, såååå sjukt äckligt. Frukosten vände sig X antal gånger i magen kan jag ju säga. Ewww. Ja, iaf så ska vi till Slottsskogen och sola nu, underbart väder ju. Kan nästan tro att det är sommar, me like.

Bjuder på lite pics från igår. Sjukt snällt av mig, jag vet.
image45
Haha, just det, glömde jag säga. Igår när jag & M gick till spåris, så kollade jag ner på mina ben. Oh SHIT! Igårkväll smörjade jag in mig med lite (?) brun-utan-sol, å jävlar vad ojämnt det var i dagsljus. Såg förjävligt ut, men inte mycket att göra åt det då när vi redan var på väg liksom... FUKK.

image46
Annie Baglady Sandberg. Sjukt gullig.

image47
Winning Team.

image48
Annie i den vinnande sekunden: "Give me five, Give me ten, Känn på den *juckjuck*" Mohahah.

image49
på väg hem till Annie, på Linnégatan, hittade vi ett grymt ställe "Creperiet". Så vi köpte crepes med nutella & nötter. Sjukt farligt gott. Sjukt farligt onyttigt, men gott... hrrm.

image50
M & Buddha röker vattenpipa

image51
Sjukt gulliga. Mmm... Haha förresten så var M maniskt rädd för Buddhas snoppkladd, haha.

image52
Sådärjan, time to go home.

Nu ut i solen!


Lite tid att slå ihjäl...

Eftersom vi inte ska träffa Annie förrän klockan 8 i Slottis, och då är det kubb-och-öl-dags, så kan jag passa på att visa några fler angenäma bilder från dagens Äventyr, äventyr med stort Ä, ja ;)

image39
Så mysigt :)

image40
Haha här får M sin berömda glass.

image41
Och jag med såklart. Underbart väder!

image42
Och Pingvinisarna såklart.

image43
Det lilla nyförvärvet, blir nästan lite stolt. Mohaha, som att ja skulle ha nåt med det att göra...

image44
Sist men inte minst: *trumvirvel* FLAMINGOSARNA! Weehoooo!

Nä nu är det stress igen, här på flatås, haha. Kila upp till spårisen nu, som ja säger!
Hej då!

Fort fort fort...

Nu har vi kommit hem från vår 3-timmars promenad. Varit och rekat i vårt nya hood och självklart varit i slottsskogen.
Detta är då det absolut senaste från slottis. Mamma Älg har fått 2(!) nya kids IDAG. När vi kom dit var de alldeles färska så att säga. Jättegulliga. Eller ja, lite slemmiga och så, men eftersom man är kvinna så är ju alla bebisar gulliga... eller ja typ. Flum. Iallafall så hade vi såklart kameran med oss:
image38
Nu är det stressigt som fan här. Ska vara hos Annie kl 19, och innan det ska vi äta, lax och potatis. Nåt så gott :) Också ska man såklart spackla till sig också. Cheezez, får ont i magen. Måste trösta M också, vi såg inte hans kompis i slottis idag, så han är lite nere. Mohaha.

Nä nu är det räjserfart här då ja. Ha en trevlig kväll! Skål o hej!

Slottsskogen...

...nästa :)
Nu har vi varit på en liten shoppingtur, M har köpt nya pjucks och jag har köpt öl, haha. Var på Mio och kollade in den perfekt soffan, men 14 000 är lite för mycket för vår budget, synd som fan alltså. Vi var och handlade lite lyxlunch, rökt makrill och räkor, och färsk lax till ikväll, så gott. Fisk är ju så smaskigt, men äter det alldeles för sällan.

M blev lite sömnig efter lunchen, haha.


Nu ska vi till Slottsskogen och promenera lite, och ja, jag ska bjuda dej, M, på glass, ett jävla tjat ;)

God morgon, God morgon...

Härligt med sovmorgon. Och bättre blir det bara med mysfrukost med ägg och grejer. Sen ska vi ut på promenad, vädret är inte helt okej, men det duger. Vi tänkte gå till slottsskogen, så M får träffa sina polare, var ju ett tag sen. Hehe sjukt rolig är jag såhär på morgonkvisten. Sen är det nog en ganska lugn lördag man har framför sig, är lite sugen på fest ikväll, men det är jag nog tyvärr ensam om, buhuu.

Nu ringde äggklockan, time to go. Ha en underbar dag!

I'm bored.

Fy fasen vad tråkigt jag har och har haft idag. Shajse bajse. M jobbar över, typiskt. Och jag sitter här, jaha ja. Nä det var väl det jag hade och säga då. Javisst så kul är det. Morr.

Lunchdax

Såhär god blev min lunch:

image36

Mams, Spenatsoppa med kokosmjölk & ägg. Inte fy skam alls.
Och förresten så suger jag fett på Photoshop, cheezez alltså. Skäms. Jag försökte fixa till denna bilden, satt kanske 1 (en!!) timme och det blev inget bra, så att ehhh...

Nightmare

Å det kom jag på nu, hade en sån fruktansvärd mardröm. Drömde om den nya lägenheten, den såg ut som FAN, var så jävla skabbig och ful. Shit jag känner mig helt orolig nu bara för det. Tänk så är den det? Eller ja, vi har ju kollat på den, men ganska snabbt liksom. M brydde ju inte sig ett skit, så han kan man ju inte fråga. Ush, jobbig känsla jag har nu ja, fuck. Har en läskig klump i magen, stackars mej.


Vad i helskotta...

...ska jag hitta på idag? Har inget att plugga på, städade häromdagen och handlade mat igår. Inget som man måste göra då näe... Och dom flesta har åkt hem nu när vi är långlediga, traukigt. Nä det blir väl att hänga här, kolla bra tv-serier, som våra bästa år, och liknande. Lovely. Eller egentligen inte, är inte alls sugen på det idag... Idag hade jag velat typ gå på stan, men hatar att göra det själv ja. Känns så läskigt, haha, ja, jag är störd, I know. Jaha, nähe, det var det roliga.


btw

Så saknar jag det här trollet:

image31
Min fina, fina Frida. Tur att vi ses på måndag redan, haha.

Inte roligt alls.

Idag så har vi rekat lite inför kommande flytt... Har varit runt i lite möbelaffärer och tittat på soffa och säng. Säng blir det på ikea iaf, soffa får vi nog kika lite till på. Är inte på topp idag kan jag ju säga, är sur, arg och besviken på en viss liten person. Sjukt besviken kan jag till och med säga, jag som trodde den var en smart typ, och jag har alltid, alltid försvarat den. Fruktanvärt tråkigt när det är någon man tycker så mycket om bara. Det som jag aldrig trodde liksom, just för att den är så smart, men idag så visade det sig att den är mer puckad än de flesta. Blir så ledsen, ja.

Och förresten, fan vad jag är glad att jag flyttat från Halmstad, så underbart att slippa den sjukt bittra atmosfär som finns där. Så fort man är lite trött på livet häruppe så är det bara att ta en tripp till Bajsstad, och vips så inser man att ens liv är underbart. Och då menar jag inte att jag inte saknar alla vänner från Bajsstad, utan ja, ni fattar...

M blev så trött av att gå på IKEA, han skyllde på sin sjukdom, bullshit säger jag. Så han passade på att vila och leka lite samtidigt, nästan som ett kinderägg ju.

image30
Säger som M sa till mig häromdagen: Du är fin som finporslin. Riktig kärlek det säger jag.

God Morgon!!

Härlig dag, både jag & M är lediga och friska, även om han beklagar sig konstant vet jag att det inte är sant. Haha, så gullig är jag. Igår måste varit den softaste valborgsmässoaftonen i historian. Jag & Annie satt och softade, drack lite öl och kollade frusna män, haha, shit alltså vilket program. Per-Arne och allt vad dom heter, och ja fattar inte vilka tjejer som ställer upp på det, sjukt patetiskt, haha.
Sjukt trötta var vi, och jag åkte väl hem vid sisådär 23, märks att man börjar komma upp i åren, mohaha.
Kvällens bästa var nog Buddha, Annies lilla vovve, fast han känns mer som en gris. Han fes och rapade konstant, haha. Dessutom SLEMMADE han på mej med sin... ja ni fattar. Ewwwwwwwwwwwwwwwwww. *asg*

Naaw, men han är så sjukt gosig, ska vara med hela tiden.
image29

Jodå så att ehhh... Nu ska vi åka till maxi och handla lite dåja. Skitkul, ja vet. Sen händer det nog inte många knop här idag nä...

RSS 2.0