Yes!

Härlig dag. Det går som på räls än sålänge. 15 kg av Pillis är nu borta, härligt. Nu ska jag packa och göra mig tjusig inför helgen.
Var i stan och köpte en grym mask till Mr. M till morgondagens Halloween fest hos Andy & Challis. Men herreguuuuud vad mycket folk det var på Butterick´s, galna var dom också. Värre än Ullared, och då är det jäkligt illa. Så jag haffade första bästa, hoppas det inte var en mask för kids bara, haha. Då får tjockskallen Mike gå utan mask, men det är ganska läskigt det med, mohaha. Det är förresten den kostymen jag satsar på. Pillis/tant.

Ha en trevlig helg mina vänner!


God morgon... eller inte.

Inatt drömde jag en mardröm, och känslan sitter fast fortfarande. Hatar när det är så. Jag drömde att Mr. M träffade en ny tjej, och jag var så jävla ledsen, ledsen, ledsen. Det var hemskt. Så nu känner jag mig fortfarande ledsen, trots att Mr. M myst mig och övertygat mig om att det bara var en dröm.
Sedan så drog Mr. M upp mig ur sängen, och invirad i täcket så stod vi och kollade på när första snön kom. Tror jag är tillsammans med världens bästa, tror inte ni det? Så trots min mardröm så mår jag ganska fint känner jag nu.

Och du, Mike, detta bådar väl gott inför en viss födelsedag?

Underbart!

Helgen är här. Ni kanske tycker man tjuvstartar lite, men vafan. Sitta och klura på en farmakokinetiktenta halva dagen gör mos av hjärnan, så jag behöver verkligen helg nu, och med all rätt tycker jag. Men hur det gick låter jag vara osagt. Leva på hoppet vill man göra lite till.
Varit på Frölunda torg, eller Frölis som vi homies säger, och kollat på när Mr. M shoppat. Fick en fin present av honom:



Väldigt rosa och väldigt rosa bandet. Så mycket rosa grejer jag köpt i år har jag aldrig gjort. Men visst är det toppen?
Fick hem lite kläder idag som jag beställt. Lite bra och lite dåligt. Svarta jeans som var bra och tajta. Inte så van vid tajt nuförtiden, så lite korvkänsla, men bra att ha i stövlar. En fin rutig hösttunika, inte så party som jag hoppats på, men superfin enligt mig. Och slutligen det jag vill komma till. En superfin tunika enligt mig, känns bra på alla sätt och vis. Lite tjusigare än andra. Men jag anar ugglor i mossen och tror att det är en tanttunika. Skitjobbigt eftersom jag verkligen gillar den, kanske jag håller på att förvandlas till tant sakta men säkert? Vågar jag säga att den är väldigt skön dessutom? När funktion går före tjusighet är man lite äldre. Än mig hoppas jag...



Ni behöver ju inte kolla på den trötta idioten som är i tröjan. Jag vill så gärna att den ska vara fin. Frida får ge mig ett expertutlåtande imorgon, för då ska jag spendera kvällen hos min fina.

Tack&Hej!

You´re beautiful...

Snurrar om och om igen på grannens skivspelare. Och det hörs. Om och om igen. Inget bra när man behöver ha en koncentration på max.

Tänkte bara göra som Annie:
Barncancerfonden

Tänk på vilken tur man har som mår bra idag.

Makeover.



Vad tycker ni?

I'm alive.

Även om jag bestämt mig för att inte hänga här förrän tentan är kirrad, så måste jag bara:


Haha, så roligt. Gjorde min morgon lite roligare iallafall, i mitt annars sjukt tråkiga liv. Sitter inspärrad i pluggfängelset på obestämd tid.

Gäsp.

Shajse, idag kan vi snacka om att vara uppe med tuppen. Klockan ringde 07:00  eftersom det ska komma några snubbar och fixa antennuttaget. Dom ska komma någongång mellan 7:30 och 17, härligt intervall. Nu känns det som om dom kommer komma hit sist, eftersom dom inte kommit än och vi är första lägenheten. Så då blir vi nog sist.

Annars så är allting bra. Plugget går framåt, kanske inte det bästa framåt, men framåt iallafall. Hoppas jag får mitt lilla tradera paket idag, mineralfoundation från i.d. minnsann. Spännande. Var och tränade igårkväll, och herregud vad det var jobbigt. Skivstång-spinning stod på schemat, och det känns i kroppen idag. Lite småschleten, härligt.

Nu har antennsnubbarna varit här efter många om och men, så nu är det klart. Gött. Faktiskt ganska bra att komma upp i tid, har fått en hel del pluggat redan liksom. Brabrabra.

Ikväll är det Frida-time, ska bli väldigt trevligt.

Nu är det promenad på G, och vi vet ju vad det betyder, eller hur Mr. M?;)

Puss&Kram!

.

Damn, nu blev jag så nervös så nu kan jag ju förfasen inte plugga. Tokigt jobbigt. Värre än arbetsintervju för tusan. Kan han inte bara ringa nu?

What to do?

Yes!

Äntligen har jag kanske fått napp i mitt handledarsökande. HOPPAS HOPPAS HOPPAS.
Annars är det bra idag, blev jäkligt mycket bättre nu kan jag ju säga...
Måste gå, måste förbereda, måste plugga, måste måste måste.

Håll tummarna för mig

Uppe med tuppen.

Fortfarande morgon, och jag har hunnit med en del. Inte jättedumt att vakna i ottan faktiskt, kanske man skulle testa någon mer gång, haha. Host latmask host.
Mailat en massa om examensarbete, att det ska vara så jäkla svårt. Känner mig faktiskt lite lugnare nu, men vill lösa det här nu på momangen. Tur man har legat i lite iallafall, en stor hjälp om man nu inte skulle hitta en lämplig handledare. Men ja, det är ett lite senare problem, eller njae, egentligen inte, här och nu liksom. Koppla bort det nu, så kör vi på med farmakokinetik istället.
Shit, vad jag vill sluta skolan nu, tänk vad härligt att ha ett fast jobb, helst måndag till fredag. Veta vad man ska göra, och när man är ledig så är man, slippa den sjukt jobbiga psykiska stressen att man alltid borde göra något. De senaste fyra skolåren börjar ta ut sin rätt, och det är okej att vara skoltrött.

Nu är det promenaddags innan det blir plugg för hela slanten.


Grym låt från Greys.

Förresten så förstår jag mig inte på vissa, men kanske är det jag som är vajsing?

Gaah. Jag vill sova.

Så jäkla jobbigt. Huvudet är fullt av massa måsten och to do's, så jag kan inte sova. Därför ligger jag och kollar dåliga serier på teven, medans huvudet går på högvarv. Inget roligt alls.

-Fukk.

Pausunderhållning.



Haha, så jävla B video, men sjukt nostalgisk låt. Tänker på när jag och min älskade Frida var unga och låg och halvsov och snackade skit hur länge som helst till denna fina biten. Lite missanpassade kanske, men cheezez vad mysigt.  Hade suttit fint en halvdeppig dag som denna. Hoppas det hinner bli lite bästis-häng i helgen, kanske lyssna på en julesång eller två?

Nu ska jag laga lite käk till den finaste, så man hinner smälta lite innan det är dags för träning. Förresten har det gått bra med pluggandet idag, duktiga Pillis, så nu känns det rätt okej. Härligt.

Puss&Kram

Jag vill inte.

Vilken vecka man har framför sig nu, den värsta av dom alla. Fyfan. Farmakokinetik tenta nästa torsdag, så nu är det råplugg 24/7 som gäller. Fan jag vill inte, jag orkar inte. Varför ska det vara så jävla svårt? Varför kan vi inte bara börja om från början och gå dom lätta, roliga kurserna igen? För detta är fan ingen rolig kurs.

Dessutom längtar jag till jul. Älskar verkligen jul, och allt som hör till. Vill bara att tiden ska gå.
Det är så jävla mycket nu framåt så jag blir galen. Orkar verkligen inte plugga just nu, jävla skitkurs. Kan det inte bara bli jul så allt är över?


Klassiker.

Lååångpromenad.

Sådärjan, då har vi varit ute och promenerat, majorna tur och retur. Tog väl ungefär 2 timmar. Gick dock ganska långsamt och filosoferade om det ena och det andra på kyrkogården. Riktigt härligt att inte ha något att tänka på utan bara göra det som faller en in med den som man gillar mest och trivs bäst med. Egentligen har jag massor att tänka på, men inte idag. Så det skiter jag i. Sitter i soffan och väntar på att den smarriga lördagsmiddagen ska bli färdig, och sen är det fröken Linné i Linné som gäller. Fyndigt, I know.

Nu måste jag sluta, får en privat showdans av Mr. M till Mr. Cool. Fin bit. Eller fina bitar kanske?

Lördag :)

Skönt med helg. Blir en ganska lugn sådan, tror jag. Ska ut och promenera en lång promenad till systemet nu, och sen ikväll ska vi till Becca & Calle på spelkväll. Har fortfarande ganska ond träningsvärk, från i onsdags (!). Trodde att det ganska hårda passet igår skulle bota den, men så blev det ju inte riktigt, och det var inte direkt skönt att träna med sådan värk heller. Hoppas prommisen idag gör susen. Annars kanske lite alkohol gör det?

Särvi!

Utvisad.

Jaha, då sitter man här vid den gamla datorn. Jag är nämligen utvisad ur vardagsrummet och får sitta i den halva garderoben. Mycket angenämt. Men eftersom jag är en så fantastiskt positiv människa så klagar jag inte. Inte jag, nä. Finner mig i det mesta utan att säga ett knyst. Kan anpassa mig till vad som helst och gör allt för att vara alla till lags.
Eller inte.
Sitter här och känner mig lite ensam och tänker tillbaka. Ibland är det så jäkla skönt att tänka tillbaka. Jag har en tendens att väldigt lätt glömma bort det jobbiga och svåra med olika situationer, så när jag tänker tillbaka minns jag allt som en jättefin period. Även om det så var den värsta. Undrar vilken som var den värsta? Allihopa på sätt och vis skulle jag nog säga. Men nu så tänker jag att ingen har väl varit jobbig? Inte ens när man hade sitt värsta jobb ever, Mr. M var i Stockholm och man bodde i ett skumraskkvarter. Nä, där överdrev jag kanske lite. Andersberg var faktiskt bra, oavsett vad andra säger. Fast mest var det kanske bra för att det var mitt första egna hem, och man kunde göra precis som man ville. Nu tycker jag däremot det hade varit mysigt att bo hemma hos Mamma, kanske för att jag knappt minns sist vi bodde allihop under ett tak. Alltså Mamma, Sara, Tias & me. Tror dock inte det hade varit så populärt om jag kom hemdragandes med mitt pick och pack, inklusive Mr. M, och flyttade in hos Mamma & Krille. Hehe.

Okej, färdigdrömt för idag.

Lyssnar om och om igen på denna låten, som påminner väldigt mycket om när jag, Annie & Henke bodde ihop på Brömsebro. Minns också det som en väldigt bra tid, så ni vet.



Puss&Hej!

Gäsp.

Lååång dag i skolan idag, kan man ju säga. Redovisade vårt lilla projekt, precis som alla andra femtioelva grupper. Konstigt man slumrade till när vi var inne på sista versen? Tur att jag har Frida som köttar in en vass armbåge i sidan, haha.
Idag känns det för övrigt bra. Om man räknar bort skolan då. Tenta om två fucking veckor, och innan dess ska jag ha haffat en handledare till mitt ex-jobb. Jodå, så att ehh... Kom och hjälp mig, säger jag bara.

Var och tränade så jävla hårt igår. Skivstång/spinningpass. Behövdes känner jag idag, känner mig som 89 år, ont överallt. Men imorgon är det bara upp i sadeln igen.


Tycker denna är störtskön.

Onsdag

Godmorgon!

Jaha, då sitter man här parkerad i soffan igen, och funderar på vad som kan göras idag. Ska tränas hårt ikväll, men mer då? Fan, jag vill inte. Eller jo, jag måste. Framochtillbaka i huvudet hela tiden. Är så trött idag, sov väldigt dåligt i natt, men annars känns det bra. Ett stort plus är att jag fick min mobil igår. Och oj så fin den är... Helnöjd.

Tack&Hej

Bakochfram. Uppochner.

Idag är en mycket dålig dag. Vissa vet varför, andra inte. Men är det någon som bryr sig? Nej, men vad hade jag kunnat vänta mig? Mycket snack och liten verkstad så att säga, brukar vara så på lite olika håll. Jag vet att allt jag känner inte finns på riktigt, men just därför så hade det varit fint med en liten knuff i rätt riktning.

Men visst, I'll be fine, jag klarar mig själv.

"Tar vi"



Jag & Frida leker lek i lördags, gick ju hur fint som.
"Tar vi".
Haha, så roligt.

Förresten är jag grymt nöjd att jag fixade lägga upp filmen all by myself. Lätt som en plätt.

Den bjuder jag på...


Snedvridna Pillis, sägs att det var kvällens bild... Haha.


Måste visa att jag kan vara normal också... Eller ja, normal och normal...

Fler finfina bilder på stripp och annat smått och gott hittar hos Frida :)

Nu är det dags att plugga...

Jaha.

Härligt med måndagmorgon, eller inte. Jävlar vad trött jag var imorse, snoozade bara i sisådär en timme, sen fick jag sms av Frida, fick ångest och var tvungen att gå upp och plugga. Är så jävla stel i nacken/ryggen, känns inte bra. Hmm undrar om det kan bero på min lilla vurpa.
Hoppas jag får min lilla mobil idag, hade verkligen lyst upp min tråkiga måndag. Fast ikväll är det träning som står på schemat, och det är ju roligt, så att så synd är det inte om mej, haha.

Dags att sätta fart här... Kolla med mina projektpolare hur vi ska göra idag.

Ha en härlig måndag!

Ååååå...

Nu är det pretty woman på femman. Härligt. Precis vad jag orkar med en kväll som denna.


Dagen efter...

Oh yes, det känns kan jag ju säga. Fruktansvärt trött, och kanske en smula bakis, även om jag inte så gärna erkänner det. Väldigt rolig födelsedagsfest igår med tävlingar, tårta och striptease. Allt som en vanlig födelsedagsfest ska ha. Eller tårta absolut, tävlingar visst, stripp kanske. Galen skåning som kastade alla kläder, utom strumpan tack och lov, två gånger, haha.  
Så idag händer ingenting för min del. Mr. M däremot är och spelar innebandymatch. Å fyfan för att träna idag, hade jag aldrig klarat. Dels pga bakis och mycket dels för att jag har en krossad svanskota, hrrm. Livsfarliga barstolar dom har där på Trädgårn, hehe. Föll pladask baklänges och det är inte jätteskönt idag kan jag ju säga. Men man har ju ett smeknamn att leva upp till så att det är ju bara att köra på... Fyllis.

Helgen är slut, måndag imorgon och förhoppningsvis en ny mobil då:)


Impuls.

Glömde ju berätta att jag köpte en ny grym mobil igår! Tyvärr har jag inte fått den än, men på måndag så... Lite impulsköp kanske, men jag har ju ändå spanat efter en, och denna var precis vad jag ville ha. Så njae, impuls och impuls...


Fast min är mörkgrå med turkosa detaljer, men hittade såklart ingen bild på den...

Vad tycks?


Vad tror ni?

Jag & Frida sitter och spånar lite på vad vi ska köpa till Mr. M i födelsedagspresent.

Vad sägs om hundkoppel och bajspåsar?

Ibland så undrar man...

Vad är för flane man är ihop med egentligen?

Iallafall är det någon som sitter och kysser sina non-existing biceps vid frukostbordet.

Kom och hjälp mig.

Plan B. Here I come...

Godmorgon! Idag är vi uppe med tuppen så att säga. Eller rättare sagt Mr. M var uppe med tuppen och väckte mig. Men det gör ingenting. Är sådär jättemysigt höstväder ute, och vi ska gå ut på promenad, kommer sitta fint.
Igår var en ganska stressig dag, tills jag fick reda på att Becca blivit sjuk, stackarn, så det blev en lugn hemmakväll istället för en trevlig bortakväll.
Iallafall var det så jäkla skönt och roligt att träna igår. Ett sånt pass som är så fruktansvärt jobbigt, men som man blir så jäkla nöjd av att ha klarat av. Därför har vi bokat ett nytt fruktansvärt jobbigt pass på onsdag. Nämligen skivstång-spinning pass. (Glöm inte att boka, Frida!) Kommer bli tufft, men gött.
Fick min efterlängtade kjol igår, och kom fram till att den borde inte varit så efterlängtad. Mr. M tyckte det såg ut som en tantkjol, och jag säger väl kanske inte emot, tyvärr. Får ta en provning till idag, men tror inte det ändrar sig. Så nu behöver jag en plan B ändå, typiskt. Men ja, det löser väl sig, sa han som sket i vasken.
Jodå, så att ikväll är det fest, ska bli riktigt roligt, och väldigt trevligt med Halmstadbesök. Måste bara åka en sväng till gröna butiken och ladda upp.

Nu måste jag kränga lite frulle:)

Kram!

FUCK.

Det kommer inte gå bra idag. Vill inte vill inte vill inte vill inte.

Hrrm.

Gjorde nyss en Andy så att säga. Haha.

Förresten...

Så får jag min kjol idag. Är ju grymt bra. Behövdes ingen plan B. Tur att jag inte slösade tid på att fundera ut en...

Gomorron, gomorron, hör fåglar sjunga glatt...

Yes, FREDAG. Fint som snus.
Tycker jag vaknade lite tidigt, dock. Gick och la mig ovanligt sent för att vara jag, och vaknade samma tid som jag brukar när man är ledig. Drömt jättejobbiga och konstiga drömmar. Hoppas bara att man inte är så smart så man drömmer sanndrömmar, för då ligger vi pyrt till.
Fullspäckat scehma idag ja, men det ska bli roligt. Lite nervös inför träningen, det kommer vara så jävla helvetes jobbigt. Men kanske det som är meningen? Behövs nog inför denna helgen har jag en känsla av...
Nu börjar det kurra i magen här, så ska ta mig en liten frukostbit.

Ha en trevlig dag!


Bubble Bobble.

Idag har jag och min lilla projektgrupp varit fantastiskt duktiga och skrivit klart vår redovisning. Göttans då, som Tess hade sagt. Så nu gör jag ingenting. Förutom att väntar på att Mr. M kommer hem då. Jo, iallafall så när jag kom hem låg ett paket och väntade. Mr. Ms tevespel Bubble Bobble till nintendot hade äntligen kommit. Så jag testade och hade jävligt höga förväntningar eftersom Mike har snackat röven av sig om hur roligt det är. Men nähe. Det var väl ingen höjdare kan jag tycka. Jäkligt tråkigt faktiskt. Så därför väntar jag på honom, så han kan visa det roliga med det. Tror jag får värma upp med en runda Super Mario, för där snackar vi roligt.
Ikväll är det Linda&Jompa besök, och imorgon är det äntligen äntligen äntligen fredag. Dock en fullspäckad fredag, men iallafall liksom. Ska på mitt lilla möte, sen på stan med Frida, svettigt spinningpass efter det, och slutligen hem till Becca och drinka lite. Pjuh. Blir stressigt. Och efter fredag, då vet ni att då är det LÖRDAG. En lördag i festens tecken. Kommer bli grymt roligt. Efter lördag är det söndag och sen måndag och då börjar allt om igen. Men äsh, det tänker vi inte på nu va?

Den åttonde oktober tjugohundraåtta.

  • Skola hela dagen. Segare än en seg råtta, då snackar vi segt, gott folk.
  • Spinning, satt som en smäck. Gick finfint. Härligt att vara igång igen. Nästa vecka får vi nog försöka oss på Skivstång/Spinning, eller hur Fisen?
  • Fixat mat och skrivit en LÅNG shoppinglista till Mr. M imorgon. Bra arbetsfördelning enligt mig. Jag säger; han gör.
  • Är tröttare än trött och slötittar på Greys Anatomy, tycker inte riktigt att det håller måttet längre.
  • Vi säger att jag har pluggat inför vårt jobbande med Projektet imorgon, eller hur?
  • Längtar till helgen. Rolig fest och väldigt roligt att få besök av familjen Eriksson-Appelqvist.

    Punkter är det enda som orkas med förstår ni.

    God Natt.

Det var ju jävligt lönt.

Finns det något mer störigt än reklam? Men alltså dom behöver ju inte köra reklam direkt efter vinjetten, lite kan man väl få se av programmet så man pallar vänta på att den fucking reklamen ska ta slut? Jaha ja, det var dagens I-landsproblem, gott folk.

Så därför kollar jag lite text-tv under tiden. Läser att Hugh Hefner hjort slut med en av sina lekkompisar, så nu har han bara tre kvar, stackarn. Tydligen var det inte åldersskillnaden som spelade roll. Vaddå, hon är 28 och han 82. Det är väl ingenting?

Ugly Betty is back.


By the way...

Så är det denna låten som snurrat i min onda skalle hela dagen:



Så jäkla grym, så fattar inte varför huvudet protesterat och gjort ont?
Men ja, nu märker jag att jag börjar bli lite tjatig. Men jag har ont i huvudet, OKEJ? Och jag ska inte tjata mer då...

Let me tell you...

Spela nintendo är inte bra för huvudvärk, så nu vet vi det.


Headache.

Just precis vad som stått på schemat idag. Efter en mastodont föreläsning om att integrera kinetiken i fysiologin så sa mitt lilla huvud ifrån rejält. Och oj, vad det gjorde ont, herre göstanes. Så den där Workshopen blev det inte mycket av, stack hem vid halv 3, tog en ibumetin och sov en timme, och vips så är man så gott som ny. Så nu är det huvudet upp och fötterna ner iallafall.
Ikväll är det Pillis-time, eftersom Mr. M ska träna innebandy. Hmm, vad ska jag göra då tro. Kolla Desperate Housewives såklart, och tja, chilla en sväng kanske. Annars händer det inte så mycket, lugna gatan så att säga.

Over and Out.

?

En dag snart avklarad, fyra kvar till helg igen. Känns helt okej. Särskilt när man varit väldigt effektiv en hel dag och varit ute och gått, städat, tvättat och spelat bort halva dagen på nintendo. Pluggat? Oh ja. Hrrm.
Nu sitter Mr. M här bredvid och kränger chibba som om det inte fanns en morgondag. Önskar att jag också kunde dränka mina sorger på det viset, men vad hjälper det?

I brist på annat ska jag ner till tvättstugan nu. Alltid lika roligt.

/PositivaPillis.

En sak avklarad...

En miljon kvar. Nä, riktigt så illa är det inte. Jag ska plugga, träna, tvätta och städa lite. Hmm, undrar vilket man prioriterar bort direkt? Haha, så jävla illa, Pillis.
Skärpning.
Jag ska plugga, får nog bli vårt lilla härliga projekt idag, men vetenskapliga artiklar på fucking engelska är liksom inte min grej riktigt. Men vad är min grej egentligen om man tänker efter?
Träna. Ska man gå ut och gå en lång promenad eller ska man dra sig till gymet ikväll? Väldigt härligt väder nu iochförsig, men känns ändå som att välja mellan pest eller kolera. Fan, beslutsångest. Får ringa Mr. M. Min livlina i kniviga situationer.
Tvätta och städa. Ja det är väl bara att göra, inte så mycket snack om den skiten.

Upptäckte dessutom att kjolen som jag har beställt inte kommer förrän nästa vecka. Och jag som tänkte ha på mig den på lördag. Lite svårt att hinna med. Dags för Plan B. Synd att jag inte har någon Plan B.

God morgon!

Jaha, då var det måndag igen. Härligt... Eller inte. Denna helgen gick verkligen supersnabbt, och den var supermysig. Men jag vill ha mer mer mer. Fler mysfredagskvällar och fler gåpåstanlördagar. Men okej, inget att göra åt det, jag fattar. Nästa helg är det födelsedagsfest hos Linda & Jompa, ska bli riktitg roligt. Så, kan vi inte bara hoppas som fan att veckan går jävligt snabbt?
Idag är det plugg och annat crap som står på schemat. Kanske ett spinningpass? Njae, jag vetefan, orka...
Fuck vad jag är trött på allt vad plugg heter, så jäkla tråkigt nu. Kan det inte bara bli juni snart?

Bye!


Snygg!

Sugen som fan på ny mobil nu. Min börjar bli lite rostig och skruttig, och jag har hittat den perfekta, tror jag. Förutom en liten detalj, det är en Nokia. Jag är ju en såndära Sony Ericsson tjej liksom.



Vad tycks?

Bröllop.

Nu så ska jag  visa lite fina bilder från den fina dagen.


Jättefina och bästa syster har fått frissan fixad och make-up:en lagd.


Värdparet. Jag och min underbart fina älskling.


Utanför kyrkan.


Välkomna!


Fina. Pirr i magen och någon tår i ögat. Och då snackar vi inte ledsentår...


I do.


Min lilla Pappsis spelar en fin truddelutt.


Det sötaste och gosigaste busfröet någonsin.


Åååå.


Säger det igen: Fina.

Alldeles, alldeles underbart.

Nu pratade jg med min lilla Mammsis. Hon sa att det är okej att känna sig låg såhär i hösttider. Känns bra. Då är det okej.

Puss&Kram

Okej.

Motivation, Tack.





Var är den?

I´m bored.

Har så jäkla tråkigt. Inget att göra så att säga, men det är kanske det som är meningen med söndagar? Inte många rätt just nu, men vafan. En bra sak är ju att jag klarade tentan, men inte ens det kan göra något åt mitt pissiga humör.

Därför går jag och lägger mig nu och hoppas på bättre tider. Eftersom det kommer ta lång tid, så passar jag på att kolla på One Tree Hill under tiden.

Fuck.

I´m waiting.

På att Mr. M spelat klart sitt nya tråkiga tv-spel, så att vi kan rejsa och hämta Annie Sandy. Ska bli en himla mysig kväll med min fina, fina vän. Köpt nya stövlar idag. Tror jag är nöjd, lite svårt det dära. Plånboken säger lämna tillbaka, och jag tror jag säger behåll. Får se vem som vinner...

Har tyvärr inte hänt så mycket sen sist, därför är det aningens glest mellan inläggen här ja. Men det ska väl bli ändring på det... någongång. 

Kram på er! 

P.S. I torsdags lärde vi oss i skolan att alkohol är väldigt svårdoserat. Precis vad jag alltid sagt, asknivigt... ;)

RSS 2.0