Lovely...

Lördagen var verkligen underbar på alla vis. Min fina syster yster gifte sig och blev fru Thuresson. Å vad hon var fin, Martin också för den delen, men ja, det känns ju som om bruden är lite av huvudperson. Fick en klump i halsen och tårarna var nära många gånger, tänk den dagen då det är min tur...

Tänkte lägga upp lite bilder, men det får bli en annan dag, är fortfarande galet trött efter helgens bravader.


Oops, jag glömde.

Måste bara berätta att det gick grymt bra på ViktVäktarna idag, så att nu har man gått ner stadiga 13 kilo. Känns skitbra!

Så ni vet det med.

Bröllop:)

Yes, imorgon är det äntligen dags. Då ska lilla storasyster bli fru Turesson, eller är det Thuresson? Jag lär mig aldrig. Får nog kolla eniro. THuresson var det ja. Och jag kan berätta för er att det inte finns någon Sara Thuresson i Halmstad, eller ja imorgon gör det ju det, en liten parentes bara. Fast jag kommer troligtvis inte byta efternamn när/om jag gifter mig, fast det beror nog enbart på rent trots, haha. Mr. M har det inte lätt alltid ska ni veta. På tal om honom så kommer han hem från jobbet vilken sekund som helst, och då är det full fart mot Strawtown. Får verkligen INTE glömma något.

Nej nu är det mycket att göra här. Men jag hoppas ni får en riktigt trevlig helg, för det ska jag nämligen ha!

Puss& Kram!

Förresten tycker jag att ni suger fett på att kommentera. Så ni vet.

GodMorgon!

Jo tack, det är bara bra, själv? Ingen annan som frågar, då får man väl ta saken i egna händer.

Bröllop imorgon då ja. Herregud! Helt galet. Imorgon vid denna tiden är jag och min lilla storasyster hos frisören och fixar barret. Kommer bli en väldigt lång men fantastisk dag. Lite pirrig i magen är man allt, och då är det inte ens mitt bröllop, oh my god. Haha, är så jävla nöjd över en viss grej jag & Mr.M grejade så att säga. Jäkligt roligt. Mer kan jag väl inte säga, för tror att en viss fröken är här och snokar...

Nu ska jag till stan och väga mig. Scary.

Wish me luck.

Tankar om allt och inget.

Idag är en såndära bra dag, som inträffar ibland om man har tur. Allting känns frid och fröjd, kommer liksom överrens med det som jag antar kallas livet. Mår bättre, har varit i skolan idag, och träffat mina fina vänner som sätter guldkant på vilken vardag som helst. Men jag förstår inte riktigt varför man ibland lägger energi på att umgås med ett visst slags folk, som man verkligen inte är så förtjust i, när man kan må så himla bra i rätt sällskap. Är ni med mig? Alltså det folket som stjäl mycket energi från en genom att enbart bry sig om sig själva. En del är så egocentriska så jag fattar inte riktigt vad dom har här att göra riktigt. Synd att man är för snäll/mesig för att säga det face to face, utan man sitter snällt där och nickar på huvudet och tänker "please take me out of here". Jaja, är man född till att vara till lags så finns det kanske inte så mycket att göra. Kanske bara jag som tycker såhär. Nu tänkte jag skriva "och jag menar verkligen inte att någon ska ta illa upp", haha, mitt i prick, fröken "vara till lags" som kom fram där ja. What the fuck, jag tycker vad jag vill. Men dom som är finfina vänner vet om det, så I have nothing to worry about!

Ikväll är det filmmys som gäller, hoppas jag. Har planerat en lite överraskning till min finfina Mr. M, och jag hoppas verkligen han känner för samma sak som mig. Nämligen att kränga lite Tacos och kolla på sista Irene Huss filmen. Tycker dom är skitbra, en kvinnlig Beck liksom, kan det bli bättre? Mike som är lite mer ofeministisk tycker dom är skit, och det vet jag endast beror på att hon är kvinna, men det skiter jag i. Egentligen hade jag velat kolla på den med Sandy, men eftersom hon är en så jävla upptagen kvinna så får jag nöja mig med the next best thing, haha. Nä, det var väl inte så shyst, men Mr. M har jag liksom varje kväll, och ja ni fattar hoppas jag? Eller rättare sagt jag hoppas han fattar, men han brukar ha en viss tendens till att göra det, så jag känner mig ganska lugn.

Det var dagens tankar, kommer nog fler imorgon. Förhoppningsvis.


Home Alone.

Idag är en soffdag, big time. Stannade hemma från skolan i ett försök att bli frisk till helgen med stort H. Vet inte hur det går riktigt... Men det ger sig väl. Ja, så vad har jag gjort idag då? Typ ingenting, kollat på film och tagit tag i en sak som jag borde gjort för väldigt längesen, men nu så. Hoppas det inte är för sent bara...

Händer tyvärr inte ett skit här, så att ehh...

Trött/Sjuk

Ingen vidare kombo kan jag ju säga. Huvudet känns som cement och halsen som om jag svalt en kilometer taggtråd. Verkligen inte min dag. Undrar om det någonsin är min dag? Ska bara ligga i soffan hela kvällen och inte göra ett skit, knappt jag orkar skriva här, men kände mig lite tvungen ja eftersom det var ett tag sen sist. Meningen "ett tag sen sist" är troligtvis den mest använda här hos Pillis, for the moment iallafall.
I helgen var vi ute och slarvade och hade roligt. Kan tänka mig bjuda på en bild eller två:

Väntade på Taxi-fanskapet som aldrig kom. Tur att man bor centralt så att det bara är att vissla till, så kommer det en ny. Den var dock inte gjord för 7 personer...


Så därför blev det lite sisådär med plats...


...jepp, men med lite vaselin så...


Jag har aldrig fattat att dom har ett topfloor på Excet, men där ser man, haha.


Andy kom på en blixtvisit, mycket trevligt tycker jag, och det ser ut som Mr. M gillar det han med...


Jag och mina finfina pinglor:)

Och det var alles därifrån, eller ja, allt jag orkar fixa just nu. Massa andra kort, men det tar vi en annan dag.
Förresten provade jag min bröllopsoutfit idag, blev ju inte så dumt trots allt. Fast bekväm är det sista jag känner mig i fina käder kan jag ju säga, inte jag riktigt, men vad gör man inte för sin lilla storasyster?

Nu är det 2 1/2 män som gäller här, älskar verkligen den serien, så jväla rolig. Perfekt medicin för mig idag.

Bye Bye Äppelpaj.

Äntligen Helg!

Sitter som en smäck, känner jag. Särskilt en helg i Göteborg, var fan längesen nu, och det suger verkligen. Men iallafall så är det fest ikväll, äntligen ska vi få träffa Mr. Simon, fisens nya pojkavasker. Innan dess ska jag & Mr. M in till stan en sväng, köps slips och present. Knäcker min ekonomi, men vad gör man inte?
Igår var vi hos Linda & Jompa på übergod middag och så jäkla trevligt det var, genomhärliga och roliga vänner. Kan man ha det bättre?

Jag vet att jag säckar igen lite med den hära bloggen, men jag vet liksom inte vad jag ska skriva, så då struntar jag helt enkelt i det. Jag gör som jag vill.

Ljushuvud.

Det är precis vad jag är just nu. Snälla Fisen har gjort lite slingor på mig idag, och jäklar vad det blev ljust, men är grymt nöjd. Förutom att mitt hår är stört slitet då, men det är ju en helt annan femma.
En jobbig tenta avklarad idag ja, kan ha gått precis hur som helst. Så nu lägger jag det på hyllan tills resultatet kommer, orkar liksom inte fundera på det och älta fram och tillbaka.
Imorgon börjar en ny kurs, nämligen farmakokinetik, som man kanske inte hört så mycket gott om, men vafan, det är bara att bita ihop. Sedan är det dags för ViktVäktarna, lite nervigt såhär efter sommaruppehållet, men det blir nog fint det med. Sist men inte minst är det Becca-time imorgon, tänkte bjuda på lite käk. Nytt recept så hoppas det är smarrigt.

Känner att detta inlägget blev inte så roligt. Typ som när man skrev brev när man var liten:

Hej. Hur mår du. Jag mår bra. Hejdå.

Hej, hej, hemskt mycket hej...

Yes, nu har jag vaknat till liv. Haft en lugn och skön helg hos Mami & Krille. Gått och lagt sig tidigt, varit ute och plockat svamp och haft det gött. Tillbaka till verkligheten idag: TENTA IMORGON. Oh FUCK. Inte roligt.

Har därför inte så mycket tid att spendera här. I veckan är det full rulle. Tenta imorgon, sen hoppas jag att Fisen vill hjälpa mig att bleka barret, träffa Becca på torsdag och sen är det helg igen. Äntligen en Göteborgs helg, sitter fint det.

Wish me luck.

Nämen...

Är det inte?



Jovisst är det...



Jajemän...



Sedärjan...

Nu vet ni det;)

God morgon!

Yes, fredag! Sitter som en smäck.
Är sjukt trött idag, trots att det var lugnt igår. Var ingen höjdare direkt, så jag pös hem vid tolv. Ändå är jag så JÄVLA TRÖTT. Vafan. Jävla. Skit.

Men nu är det dags att åka till skolan, pigg och glad in my ass.



Gött mos.

Måste bara rapportera in vad jag gjort den senaste timmen:
Diskat en monsterstor disk.
Bäddat.
Lagt in all tvätt.
Dammsugat.


Okej?


Torsdag.

Jepp, snart helg igen då. Veckan går så sjukt snabbt, för det mesta är det bra, men inte denna veckan eftersom jag har så jävla mycket att göra så blir det lätt lite ångest.
Igår var det iallafall väldigt trevligt. Fick kollat på Idol, och hade ett härligt sällskap så allt var finemang! Ikväll är det studentklubb som gäller, men lugna gatan för mig, pallar inte vara bakis just nu så det skiter jag i. Är så sjukt trött på allt vad alkohol heter just nu, och det känns faktiskt väldigt skönt.

Nu är det monstersuperduper diskdags. Buhuu.


Hade en söt pajas på besök igår, haha.

Särvi!

Idag var en bra dag. Trodde jag.

Varit i skolan hela dagen och pluggat duktigt med Fisen & Tessi. Tappade fokus där på eftermiddagen lite, men vafan kan man begära?
Ikväll kommer Fisen, Tessi, Linda & Jompa hit på lite käk och fotboll. Jag tänkte dock försöka göra mig osynlig och smita iväg till sovrummet och kika lite Idol. Vad tror ni om det? Hehe.

Så därför har det varit full rulle hela dagen, och är fortfarande, så här kan man ju inte sitta och hänga läpp.

The end.

Vet ni...

Vad en man i saltsyra är?

-Ett löst problem.

Mohaha. Tack Mamma, precis vad jag behövde idag!

Please, take me out of here...

Kan inte denna dagen bara ta slut nu? Vakna upp i sängen, pigg och framförallt fucking jävla glad.
Är så jävla förbannad. Allt och alla går emot mig. Varför just jag? Har alla idioter i världen kommit överrens om att idag ska vi terra Pillis värre än 9/11?
Jag vet inte ens vart jag ska börja, det är en salig blandning av att jag och min kära PV inte alltid tycker samma sak. Som att t ex att man ska ta bort bajsränderna efter sig på toa eller att man kanske behöver visa lite respekt när ens käraste pratar i telefon, och kanske inte börja spela innebandy just där. Men det kanske bara är jag som överreagerar. Lägg till att Pundargångens förmodligaste dummaste idiot snott vårt torkrum när jag tvättar, eller att jag var tvungen att dammsuga, eller att jag var tvungen att planera imorgon, eller att jag... On and on and on...
Okej, kanske är det så att jag inte är i balans idag, för visst fattar jag att det inte är en komplott mellan alla idioter, jag är ju inte schizo, förhoppningsvis inte iaf. Men man känner sig så jävla förbannad, hade kunnat ta sönder något eller någon. Så därför vill jag bara gå och lägga mig, men nej, tvättar till kl 21. Alltså måste jag gå utanför dörren ca 2 gånger till och risken att stöta på en idiot är ganska stor här på pundargången.

Fuck.


Jaha, nu då?

Då har man redan kommit hem från skolan då. Slutade 14 istället för 16. Helt okej om ni frågar mig. Knappt lönt, men inte så dumt.

Så vad ska man ta sig för nu då?
Inte gå ut med soporna iallafall, mohaha.

Eller jag slängde faktiskt påsen innan, kunde liksom inte låta bli. Men det andra får fan Mr. M ta, är han man eller mus tro?


Sopberg.

Det verkar som om jag & Mr. M har en liten fight om vem som ska gå ut med soporna, eftersom det sett ut såhär i några dagar:



Ska jag? Ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, näääää inte ska väl jag ge mig?

Yes, I'm back.

Lunchdags snart. Smarrig sallad och en skvätt lasange.


Yes, I'm back!


(bara så ni vet)

God morgon!

Längesen sist här ja.
Har liksom varken orkat eller haft lust. Har inte hänt jättemycket på sistone, förutom en fruktansvärt jobbig helg, som jag inte tänker säga något mer om, orkar inte.
Igår var en mycket bra dag, fullt upp med bra saker. Som att ta tag i mitt liv till exempel. Känns fint som snus. Säsongspremiär för mig på Friskis igår med. Tyvärr var det inte så bra pass, men skönt iallafall.

Idag är det skola klockan 13, och fram till dess är det plugg som gäller. Tenta om en vecka, känns stört stressigt och jobbigt. Ingen mjukstart här inte.

Förresten så har Mike numera en mekarhörna:


Skabbigt värre, och den stör mej som fan. Dessutom går det inte så bra för honom, blir skruvar över när han satt ihop allt och sådär. Hade jag vågat så hade jag slängt hela skiten.

Bye for now!

.

Nu är jag färdigpackad och fixad.
Längtar till Mr. M kommer hem.
Lite ledsenhet kom över mig, livet är så jävla orättvist.

Fy fan vad jag är bra.

Eller ja. Jag har städat och tvättat iallafall, det ni! Så nu är här fräsht och fint. Om man räknar bort mig då...

Bio igår ja, jättemysigt och filmen var kanon tycker jag iallafall. Sandy tyckte den sög, en viss fröken satt och sms:ade halva filmen. Inget bra betyg där inte, haha.
Annars har det inte hänt så mycket roligt.
Har en klump i magen inför imorgon.
Ska packa massa grejer.

That´s it folks.

I'm waiting.

På vad tänker ni. På bättre tider tänker jag.
Eller om sanningen ska fram väntar jag på att gå till skolan, sitta och hänga i soffan är inte min melodi just idag. Andra dagar är det min melodi som fan. Observera att jag skrev "väntar på att gå till skolan", inte längtar, väldigt viktigt. Däremot längtar jag till ikväll då det är dags för mys med Fisen & Sandy. Har sjukt höga förhoppningar på Mamma Mia, så det kommer bli tufft för den att leva upp till dom kan jag ju säga.

/ Fyllis.

Helgen i Halmstad, part 2.

Egentligen orkar jag inte.
Lägger ut lite bilder. Resten får ni lista ut själva.


C på G.


F & A är sugna.


M på G.


Snapsglas är sjukt överskattat, precis vad jag alltid sagt.


?


Oh yeah.


Kvällens populäraste leksak.


Sedärjan.


Jepp.


Kvällens kort.


Kvällens dans.


Polare.


No comment. Mike + Lasso.


Gonatt!

Såg väl trevligt ut?

Imorgon är det Bio med Frida Fis & Äni. Ska bli så mysigt, längtar.

Nu vila.


Helgen i Halmstad, part 1.

Yes, nu tar jag tag i det här.
Är egentligen ganska trött efter en egentligen inte så jobbig dag i skolan, men wtf, första dagen liksom. Känns ganska okej, längtar lite tills det är examensdags nu, orkar egentligen inte plugga massa skit hit och dit just nu. Innan har jag alltid tyckt att det varit roligt att börja skolan igen, men njae, inte nu längre. Jobbig kurs just nu, tenta om två veckor, och ännu jobbigare är väl nästa kurs. Men men det är bara att bita ihop och hålla ut.

Iallafall så var vi ju i Halmstad i helgen, och i frdags var det dags för möhippa för lilla storasis. Träffade hennes polare, och åkte och överraskade Sara med en pimpad bil, konservburkar och skylt och hela baletten. Saras reaktion var nog den bästa på hela kvällen, sjukt överraskad och skraj, haha. Men det var ju inget att vara skraj för direkt. Först så var det drejning som stod på schemat:



Sen åkte vi in till stora staden då, och åt italiensk mat, galet gott och trevligt. Sen var det bowling, och tillsist en sväng på Bulls. Ganska lugn kväll om man säger så... Och tur var väl det, annars hade det gått illa på lördagkvällen.

Over and out / Fyllis.


RSS 2.0