Mums i magen :)

Är så nöjd med min efterrättsinsats ikväll. Bilden visar verkligen inte hur god den var, såg lite finare ut i kokboken kan jag ju säga. Men i vilket fall som så är det maräng med kiwi, hallon och passionsfrukt och lite grädde på toppen. Supergod och inte så onyttig som massa annat fredagssnask kan vara...



Hoppas ni har en mysig fredagkväll, det ska nämligen jag ha. Ska spela lite buzz om Mr. M får det att funka. Har tydligen kommit ut nya frågor om 2008 som ska testas ikväll.

Bye bye!

Förresten

Varför säger man "stumpan" till tjejer, och det uppfattas som gulligt? Hade man sagt "stumpen" till killar hade det nog uppfattats som allt annat än gulligt.

Solen gick i moln.

And so did I.

Imorse åkte jag in till stan och gick på mitt lilla möte. Det gick bra och jag var supernöjd. Gick på avenyn och filosoferade för mig själv i solskenet och mådde så jävla bra. Kom på att det var längesen jag mådde så bra, och att jag tappat bort mig lite bland allt som händer runtomkring. Examensarbete, jobboroande och allting egentligen. Tänker ofta på alla andra och mindre ofta på mej själv. Kände verkligen hur mycket jag trivs i Göteborg, och att jag egentligen inte alls vill flytta härifrån. Behöver vår, sol och värme just nu. Inte för att få en solbränna eller något annat ytligt, utan för att jag verkligen behöver det. Värma själen lite. Hitta på roliga saker med härliga vänner. Saknar många, men mest mej själv.

När jag kom hem gick solen i moln, och mitt jävligt saknade glada humör försvann. Nu sitter jag här i min välbekanta håla igen. Funderar. Längtar tillbaka till den tiden då jag var jag. Inga problem var för stora och jag trivdes. Egentligen är mina problem jävligt futtiga nu med. Skäms lite när jag tänker på de miljoner andra som har det sju resor värre. Hade jag varit mitt gamla jag hade jag inte tyckt att jag hade något att oroa mig för, det löser sej liksom. Skål och in i dimman. Men trots jag har många som jag tycker om så känner jag mej ensam ibland. Längtar hem samtidigt som jag längtar bort, makes no sense, jag vet.

Kände att jag behövde vara lite ärlig för en gångs skull.

Trötter.

Tja, vad ska jag säga. Just när jag loggade in tappade jag lusten till att skriva, så kanske lika bra att jag skiter i det. Annars blir det väl bara massa skitsnack om allt och inget, fast då är det ju som vanligt i och för sig. Tänkte berätta vad jag har gjort idag, men det är nog inte intressant för någon. Handledardejt, plugg och Maxi, inget vidare intressant eller hur? Att jag är trött, seg och vill sova snart? Nehej, inte det heller. Att jag ska bleka barret imorgon och inte hittade något silvershampo idag, trots en massiv jakt?

Ger det ett nytt försök imorgon.

Nighty nighty.

Gaah!

Jepp, idag mår jag lite bättre. Är stört trött men ingen feber iallafall. Känner mig så stressad på något vis, fastän jag inte har så mycket att göra, förutom examensarbetet. Ska på handledardejt i eftermiddag, och sen storhandla mat eftersom idag är det LÖN och CSN. Skönt att man jobbade i jul så man får lite extra cash hit och dit. Även om det inte är så mycket så gör en tusenlapp ganska mycket när man inte har det så fett.

Idag hade jag verkligen bara velat gå och lägga mej igen och dra täcket över huvudet, skita i alla måsten hit och dit.

Har verkligen ingen inspiration till att skriva något roligt eller positivt, så det skiter jag i.

Hjälp!

Nu ligger jag halvt däckad i soffan och mår uruselt. Ont i varenda muskel och magen dessutom. Vafan är det här för något? Mr. M är gullig och är iväg köper nyponsoppa. Fan, jag vill inte bli sjuk, och då säger vi att jag inte blir det heller.

OKEJ?


Pjuh.

Nu, äntligen, kan jag andas ut. Varit aningens spänd och nervös på intervjun som jag var på imorse. Som vanligt i efterhand hade jag inte behövt vara nervös, men det är ju en helt annan historia. En sak är jag jävligt säker på, och det är att i ungefär en månad framåt kommer jag behöva plugga röven av mig varje dag. Och det ska jag bannemej göra, känner mig taggad till tusen nu. Kom igen!

Jag ska fixa det här. Har jag fixat allt annat fram tills nu, ska jag fan fixa det här med. Jag är duktig om jag bara lägger manken till, och det ska jag göra nu. Ibland har jag en tendens att vara lite lat, men nu är inte tiden för att vara lat. Det får jag vara när jag blir pensionär. Alltså: Jag är smart, Jag är duktig och Jag kommer att klara det här.

Ibland måste man peppa sig själv lite extra, och idag är verkligen en sån dag för mig.

God Morgon!

Hur är läget idag?

Här är det huvudet upp och fötterna ner, typ. Inte så mycket mer. Är trött och har lite skallebank. Så kan det bli.

Igår åkte vi till Linda & Jompa i snöovädret. Åt god mat, kollade melodifestival, spelade spel och drack goda drinkar. En kanonkväll verkligen.


Strawberry daiquiris, så himla goda. Iallafall den andra;)


Söta Linda.


Herrmys...


De nyförlovade firades med champagne:) Supergulligt.


Är grymt avis på deras shysta utsikt från balkongen, här snackar vi inte nedre botten på Pundargången...

När vi traskade hemåt framåt 4-tiden var det ganska mycket snö som hade börjat slaska. Vips! satte sig Pillis på röven i trappan. Vad tror ni Mr. M gör? Jovisst, står och skrattar såklart. Och Vips! där satte han sej också, HAHA. Rätt åt honom, tycker ni inte?

Idag har varit en sjukt slapp dag. Legat på soffan mest hela tiden, förutom när vi gav Sören ett välbehövligt bad. Eller han tyckte nog itne det var så välbehövligt, förstår inte varför? Lilla snutt.


Stackars Sörre, alldeles blöt. Innan hårfönen åkte fram vill säga. Nu är han superfin och luktar underbart. Han fäller så mycket nu så då är det extra bra att bada honom så man får bort massor med hår.


En schleten Pillis med en liten kisse som tycker sjukt synd om sej.

Nu måste jag ta tag i lite saker här. Ska lyfta min röv från soffan och göra mig iordning lite. Linda & Jompa kommer nämligen snart och hämtar mej, och så ska vi åka och kolla på när Mr. M spelar match. Ska bli skoj och se honom in action så att säga. Händer inte så ofta härhemma, haha.

Glöm inte att imorgon håller vi tummarna stenhårt och tänker goda tankar.

Puss&Kram

Love it!

Så skönt med lördag, lätt min favoritdag. För det mesta har jag inga måsten på lördagar, utan vi gör det som vi känner för. Sova länge, ta det lugnt och lite fix och trix. Förhoppningsvis är det någon tillställning man ska till på kvällen och dricka bärs och träffa härliga vänner. Idag har varit en väldigt typisk lördag för oss. Jag sov länge, till och med längre än Mr. M, händer väl sisådär en gång om året. Sen åkte vi runt och rekade inför min intervju på måndag, jag körde fram och tillbaka två gånger, så nu borde jag hitta. Mr. M förstår inte det där riktigt, hur handikappande det är med ett icke existerande lokalsinne. Han hittar direkt, även om han aldrig har varit där innan, fattar inte hur han lyckas. Handlade lite god lunch på vägen hem, och sen slappning i soffan framför Vänner. Nu har vi inne på nionde säsongen. Shit vad tomt det kommer bli när vi kollat färdigt, men då kanske det är dags att börja om? Har ju ändå hållit på i snart 4 månader, kanske man har glömt lite.

Nu sitter jag här med toapapper i håret. Skitbra sätt att locka håret på, och det bästa med det är väl egentligen att jag kommit på det själv. Ansiktsmasken är gjord och naglarna fixade, så snart är man förhoppningsvis redo för en kanonkväll.

Förresten var Patrik 1,5 så jävla underbar. Bubblar lätt in på min topptio lista över favoritfilmer. Den hade verkligen allt en film ska ha, och hur ljuvlig var inte Gustav Skarsgårds rollfigur? Den ska ses igen snart.



Hoppas ni får en trevlig lördagkväll mina vänner:)

Myskväll.

Nu blir det till att skriva långsamt alá pekfingervals 1990 eftersom världens mysigast Sören kröp upp i min famn och ville mysa, kan man ha det bättre?



Vi har precis ätit en duktigt god middag, och jag väntar på att Mr. M ska dusha färdigt så vi kan börja kolla på film. Patrik 1,5 blir det och jag har hört att den ska vara riktigt bra, så då får vi hoppas att den är det helt enkelt. Skippar Let´s Dance ikväll. Jag har kommit på att jag inte gillar det dära programmet särskilt bra. Fattar inte riktigt när någon dansar bra, så det blir att man gillar personen istället för dansen. Jag gillade Kitty, tycker hon var rolig som försökte liva upp dom dära stiffa danstyperna. Men nej, hon åkte ju ut, så tydligen dansade inte hon bra. Fast det såg till och med jag, men vafan Carl-Jan liksom?

Puss på er!

Thank God it´s Friday!

Underbart! Helst av allt hade jag velat chilla hela dagen. Kolla på Skönheten och Odjuret, städa lite och förbereda inför vår första fredagkväll som förlovade. Tror ni det blir någon skillnad från alla andra fredagkvällar? Jag tror det kan bli såhär: Jag ligger och småkollar på Let´s Dance, Mr. M sitter bredvid med datorn i knät och spelar nåt töntigt Travian eller Ocean Race. Sedan knoppar jag in vid 22-tiden och Mr. M kör igång Playstationet och lirar en match fotboll. Så, nej, ingen skillnad från andra fredagkvällar, eller vilken vardagkväll som helst iofs. Och nej, jag är inte bitter;) Haha.

Ska nog kompromissa lite med mig själv. Om jag kör på till klockan 14, då är det ändå fyra effektiva timmar, så kan jag ta helg sen. Låter bra, sär vi.

Hur kommer er fredagkväll bli?


God afton i stugan!

Sitter i soffan och slappar. Har varit och tränat, och känner mig sådär skönt avslappnad. Var aningens halt när jag körde hem, så det var kärringfart och tio i två som gällde hela vägen. Haha tur att jag inte hade någon efter mig. Pluggandet har gått riktigt bra nu på sistone, allting är sammanställt och klart, så nu gäller det "bara" att skriva, skriva och skriva. Den jobbigaste biten, men också den sista. Veckorna går sjukt snabbt nuförtiden, redan fredag imorgon, kan ni fatta? Ser verkligen fram emot lördag när vi ska hem till Göransson-Svensson och kolla Mellis. Kanske klå grabbarna i ett spel eller två. Nästa helg är det Lund-time, ska bli grymt det med. Förhoppningsvis kan vi hälsa på världens bästa mormor på sjukhuset då också. Att man ska behöva ta sej ända ner till Lund för det;) För det här kommer gå bra. Det måste det.

Kram!

Äntligen har jag en ring på mitt finger.

Igår var vi iväg och fixade till min ring lite, och yes, nu sitter den som en smäck. Känns riktigt bra nu, innan när jag inte hade någon ring så tänkte jag liksom inte på det så mycket, om ni fattar? Nu känner jag mig verkligen som en fästing, som Mr. M säger istället för fästmö.

Nu har jag kollat färdigt på Vakna med the Voice, som jag gör varje morgon, och nu är det dags att plugga. Som vanligt. Men jag klagar inte, tycker det är helt okej. Nu när man äntligen kommit in i det och pluggar på ganska duktigt varje dag. Börjar dock bli lite stressad, men det är ju en helt annan grej så det skiter vi i. 

Vad ska ni hitta på idag kära vänner? 

Arbetsintervju:)

Jajamän, Pillis ska på arbetsintervju på Apoteket på måndag morgon. Herregud så nervös jag är, och kommer vara hela helgen. Självklart är jag väldigt glad också, men ska verkligen inte ta ut något i förskott. Fast iofs är det lite smickrande att man iallafall får komma på intervju. Men kan ni fatta att nu söker jag jobb på riktigt på saker jag ska vara bra på.

Oh My God!

Fika.

Snart kommer lilla Frida som sagt hit och jag tänkte bjuda på kladd/chokladkaka, misstänker att den inte är så kladdig, med lime i.



Själv tycker jag att den ser god ut, men sen hur den smakar är ju en helt annan femma.
Imorgon ska vi äntligen gå och fixa till min ring, känns väldigt tråkigt att inte kunna ha den på mig. Förhoppningsvis kommer även mina byxor som jag beställt från Ellos också. Är i sjukt stort behov av nya svarta byxor. Hade varit roligt om något passade, så jag kan ha något fint på lördag. Då hoppas jag nämligen att det blir lite melodifestival/fest hos Linda & Jompa. *blinkblink* Tyvärr har jag inga stålar att inhandla sprit för, men får väl gå och panta några burkar eller nåt...

Ha en trevlig tisdagkväll mina vänner!

God morgon!

Sovit gott?
Nu ska jag sätta igång och plugga. Få fart på bygget här så att säga. För om mindre än FYRA veckor är det inlämning, kan inte riktigt fatta det. Eller vill rättare sagt inte fatta det. Fast det borde kännas stressigare än vad det gör, kanske är det ett tecken på att det kommer gå finfint?

Sören har råkat ut för lite olyckligheter härhemma på sistone. Inte bra. I lördags råkade vi klämma honom under soffan när vi letade efter hans leksaker. Dock sa han inget så misstänker att han inte led så mycket av det. Igår däremot hittade Mr. M en hoper morrhår på golvet. Fattar verkligen inte hur lille snutt har lyckats med det, stackars Sören. Så nu är han lite kal på högerkinden. Men så är det väl med bäbisar antar jag. Fast iofs är han ingen bäbis längre, killen fyller 6 månader på fredag. Herregud, känns som om det var igår han fick plats i ena handen, och nu helt plötsligt är han tonåring. Haha.

Ikväll kommer Frida hit och jag tänkte bjuda på lite smarrigt fika. Ska bli sköj så att säga.

Puss&hej!

Hallå?!?

Är det inte meningen att man ska piggna till efter att man varit uppe ett bra tag, varit ute och på möte? Är tröttare än någonsin, tror det är något vajsing här. Huvudet känns som en stor slimeboll och det går liksom inte att göra någonting åt det. Som tur var somnade jag inte när jag var ute och puttrade, men det kändes som om jag skulle göra det många gånger. Kan det vara den dära förlovningens fel tro? På tal om det så ska jag ringa herr guldsmed nu och fråga snällt om han kan göra ringen lite större. Förhoppningsvis gör han det gratis och snabbt, men det får vi se.

Wish me luck.


Måndag morgon...

Hjälp! Jag vill inte. Fan vad jag är trött, tror fan inte det är sant. Men det är det verkar det som. Har lite brådis. Ska snart puttra iväg med vrålåket och jag har inte klätt på mej än. Men jag orkar ju inte. 

Är inte ni trötta idag? 

Tack för alla grattis hälsningar. Jättegulligt av er:)

Rrrrrrring.

Herregud vad det var knivigt att få till en hyfsad bild på våra ringar. Detta får helt eneklt duga eftersom jag är en ganska sugig fotograf.



Fatta att jag har haft svårt att knipa trut om detta i veckan? Men jag är sjukt stolt över att jag lyckades. Inte knystat något till någon. Men det hjälpte ju iofs inte mycket när Martin redan klurat ut, han är inte så dum som han ser ut verkar det som;)
Nu är det melodifestivalrepris som gäller.



Till och med bilden på Sörre blev misslyckad. Vad är det för fel på mej? Eller äsh, jag skyller på kameran.

Kram!


I´m ENGAGED!

Igår var en helt underbar dag och kväll. Särskilt kväll. Först var vi och åt på magnus&magnus. Jag åt kalvrostbiff med potatis och blomkålspuré, och favoriten åt anka med morotspuré. Till efterrätt åt jag ananas med kryddglass och kokosnöt, och Mr. M åt karamellglass med choklad och passionsfrukt. Herregud vad gott det var, och vilket supertrevligt ställe. Jättemysigt och bra på alla sätt. Har en känsla av att det kommer dröja ganska länge innan man går dit igen, kostade ju inte gratis så att säga. Mellan huvudrätt och efterrätt var kvällens höjdpunkt, jag och min älskade Mike förlovade oss. Har aldrig haft en trevligare kväll och har aldrig känt mig lyckligare.

Efter magnus&magnus och förlovning så gick vi till Tranquilo och drack god drink, öl och vin. Sedan mötte vi upp Calle & Becca på korsvägen och gick till Heaven 23 längst upp i Gothia Towers. Där kan man snacka utsikt säger jag bara. Men jag var ganska trött efter en veckas spänning, haha, så blev inte så sent. Var hemma vid 2 någonting, efter att hemresan tog närmre en timme. Lite drygt. Men vi sysselsatte oss med att åka buss fram och tillbaka i väntan på vår buss, men vad gör det när man svävar på små moln?

Dock är jag en förlovad Pillis utan ring, eftersom den visade sig vara lite för liten. Lite tråkigt, men det ska fixas till snart hoppas jag. Tyvärr är det tillbaka till verkligeheten typ nu, eftersom jag måste plugga ganska mycket inför mitt möte med handledaren imorgon.

Hur hade ni det igår, mina vänner?

Alla hjärtans dag...

Men framför allt våra hjärtans dag. 

Vaknade tidigt idag, iofs inte så konstigt eftersom vi knoppade in i soffan vid halv tio igår kväll. Slappat i soffan framför Vänner, och nu ska vi ut på promenad i det fina vädret. Ikväll är det mysigt restaurangbesök som gäller, och sen möta upp Calle & Becca och ta en drink eller två. Ska bli mycket trevligt. Helt fantastiskt faktiskt.



There's a calm surrender to the rush of day
When the heat of the rolling world can be turned away
An enchanted moment, and it sees me through
It's enough for this restless warrior just to be with you
And can you feel the love tonight
It is where we are
It's enough for this wide-eyed wanderer
That we got this far
And can you feel the love tonight
How it's laid to rest
It's enough to make kings and vagabonds
Believe the very best
There's a time for everyone if they only learn
That the twisting kaleidoscope moves us all in turn
There's a rhyme and reason to the wild outdoors
When the heart of this star-crossed voyager beats in time with yours

Tänkvärt.

Kolla vad som damp ner i brevinkastet idag:



Från världens bästa William. Så glad jag blev, alldeles varm i hjärtat. Behövde jag verkligen idag. Allting känns upp och ner och bak och fram. Inte bara dåligt utan också bra. Men många lite halvdåliga saker som jag egentligen vill berätta om, men det skulle nog inte bli så bra. Och en väldigt bra sak som jag också skulle vilja berätta om, men det skulle inte heller bli så bra. Men skam den som ger sig. Tycker bara att man ska ta vara på tiden och vara så himla glad över att man är frisk och att dom man tycker om mår bra. Nu är det ju tyvärr inte så i det här fallet, och det gör mig lite skraj och ledsen. Men jag överför all min kraft till min lilla mormor och hoppas på det bästa. Inget annat finns, okej?

Svårt att plugga när tankarna är överallt men mest ingenstans. Men måste, måste, måste för på måndag har jag dejt med psykolog Eva och då ska jag bannemej ha ett bra resultat att visa upp.

Kom igen nu Pillis.

Äntligen :)

Nu minsannn, mina vänner, är helgen äntligen precis runt hörnet. Så härligt. Denna veckan har segat sig fram värre än en mördarsnigel, men det har väl sina orsaker det. Igår var det bärs som gällde. Riktigt trevligt, blev dock inte så sent eftersom jag fick jävligt akut magkramp. Inte kul och inte skönt. Men idag mår jag lite bättre, som tur är.

Massa saker som snurrar runt i mitt lilla huvud, men det blir förhoppningsvis bra till slut.

Tittut

Jag & Sören leker kurragömma och tittut till förbannelse, men jag vet inte vem som tycker det är roligast. Har varit istan och fixat massa tråkiga ärenden som kostade massa pengar. Sen var det en tur till IKEA med Frida som gällde. Handlade jävligt ekonomiskt, två blommor och värmeljus för 50 spänn. Lunch för 19 kronor. Sen blev jag så trött så nu ligger jag och vilar. Känner mig lite halvfrisk så var bara tvungen att köpa kuckelimuck medicin. Kanske inte så smart men behövligt.

Är det bra med er idag mina vänner?

I'm glad...

Så nu sitter man här i vår underbara soffa, nydushad, nytränad och nyfikad med fruktsallad. Kan det bli bättre? Dessutom har jag Sören på axeln och Mr. M bredvid som smaskar på sin äggtoddy utan sprit. Säg bara inte att han ska hamna i ett sockerrus igen. Shajse, bäst jag flyr och bäddar ner mig i den renbäddade sängen. Tydligen är det ändå någon tråkig fotboll som ska visas på den stora teven. Dessutom hade det nog gjort mig gott att sova tidigt eftersom jag har blivit förkyld. Så så jävla bra hade jag det visst inte. Tur att man kan lyckas att trycka ner sej själv när man mår bra.

Right?

Fyndigt värre...

Nu får det vara färdigpluggat för idag. Varit riktigt duktig idag och suttit intensivt hela dagen. Snart ska jag iväg och träna en sväng. Var tvungen att piffa till mej lite inför träningen, för idag såg jag fan ut som en rejäl katastrof. Likblek och dålig hy, ingen bra kombo kan jag ju säga. Annars brukar jag alltid tycka att skitsamma hur man ser ut när man tränar, man ser ju ändå förjävlig ut efter tio minuter, men njae, idag får jag skona min omgivning lite. Man vet ju aldrig, Frida kanske cyklar av vägen annars... Höhö kul.

Då är onsdagen snart slut, yeey. Morgondagen kommer gå snabbt. Ska in till stan och fixa massa ärenden, sen till IKEA och på kvällen är det lite bärs som gäller. Hoppas jag hinner klämma in några timmar med plugg däremellan bara. IKEA räknas väl inte som plugg direkt. Tyvärr. Fast iochförsig kanske jag stöter på några deppiga människor där, så då vetetusan... Men herregud vilka fyndigheter jag kommer på idag, tycker ni inte?

Jag tänkte skriva att snart kommer mannen i mitt liv hem, men det var väl lite i sliskighetens överkant. Även om det är sant så kan vi väl säga min Favorit helt enkelt.

Bye bye!


Lyxfrulle.

Morgon igen. Sjukt trött igen. Fattar verkligen inte vad som är felet med dej, så stört trött varenda hävla morgon. Och då går jag inte ens upp tidigt. Så nu sitter jag här och degar, och äter en jättesmarrig frulle. Naturell yoggi med fruktsallad och nötter. Fin fint. Är helt tom i skallen nuförtiden. Hoppas det händer något spännande idag som jag kan dela med mej av. Inte för att jag tror det gör det, men jag lever på hoppet.

Kan det inte bara bli helg nu? Längtar som en tok...

Fika.

Sitter och väntar på att lilla fröken Linné ska komma. Tänkte bjuda på lite fika, eller ja fika och fika, fruktsallad med nötter och jordgubb/lime kesella. Sitter fint i kistan såhär dags tycker jag. Mr. M ska iväg och träna så det blir lugnt och skönt härhemma;)


Smarrigt.

Annars är det lugna gatan på pundargången. Har varit på Frölis och fixat en grej. Spännande läsning måste ni tycka. Lika bra att jag lägger av.

Trevlig kväll!

Zzzzz...

Herregud vad jag var trött imorse. Sover så jävla djupt nu förtiden så det är sjukt jobbigt att vakna. Tur att man är lite bortskämd nuförtiden och inte har några viktiga tider att passa. Igår var det väldigt trevligt, åt scones och spelade kort, mys. Idag har jag tänkt att ringa runt och söka lite jobb. Fan vad jag hatar att söka jobb, finns det något värre? Längtar till den dagen man slipper det. Händer verkligen inte mycket, så att ehh...

Over and out.

Jaha.

Så skrev jag precis ett inlägg, men det försvann visst. Jävla röv. Orka skriva det igen. Kortfattat stod det att jag har pluggat superduktigt idag, Linda & Jompa kommer snart och fikar och en annan sak som jag inte berättar.

Kul hjul.

Home, sweet home...

Nu är vi hemma i kära Götet igen efter en helg i Halmstad. Har varit en väldigt upptagen helg. I fredags var vi på trevlig fest hos Jenny & Johan. Väldigt roligt att träffa alla på en gång, händer inte allt för ofta tyvärr. Fick en smärre chock som inte var alltför rolig, och blev väldigt orolig för dej mitt hjärta.

Igår var det fullt ös hos Lillebror. Hela tjocka släkten på 30 personer var och firade. Roligt att träffa alla, eller vissa roligare än andra, men det är väl ganska typsikt för släktkalas har jag en känsla av. Stackars lilla mormor mår inte alls bra, så henne var det extra roligt att träffa. Tyvärr var lille Wille också sjuk så inget lekande blev det. Supertråkigt för det hade jag verkligen längtat efter. Idag har vi flängt runt som blådårar. Sov hos Mamma & Krille, sen in till Sara & Martin och då sov lille Wille så inget lekande idag heller. Efter det till Mr.M's mormor och fika och till sist hem till Möllers och käka och hämta lilleman (Sören). Pjuh.

Så nu sitter jag här och lyssnar på mitt favorit mellis-bidrag hittills. Nina Söderqvist som tyvärr inte ens gick till andra chansen, jäkla skit. Annars var det helt okej tycker jag, om man bortser från Ugglas då såklart. ´Lite medelmåttliga sådär, men man brukar ju tycka att låtarna blir lite bättre när man hör dom om och om igen.

Imorgon är det plugg för hela slanten. Herregud vad mitt liv är omväxlande... Not.




Snacka om vinterväder hos Mami :)

Fredag :)

Yeey! Skönt med helg. Har varit inne i stan på ViktVäktarna. Men det kunde jag ju likaväl skitit i känner jag, minus 0.1 fucking kilo, ett piss i Nissan bara. Så det blev jag lite låg över, som ni kanske förstår. Men visst pigg och glad, nya tag... In my ass. Men något som piggade upp mig lite var att mitt paket från laRedoute hade kommit, så det är hämtat och provat. Så nöjd jag blev över det fantastiska erbjudandet jag inte kunde motstå.



Ett snyggt linne, ett snyggt lipgloss och en mindre snygg ögonskugga från MakeUp Store för, hör och häpna, 89 kronor. Inklusive frakt. Herregud, klart man inte kunde motstå det.

Nu måste jag packa, både mina och herr Möllers saker, och fräsha till mig lite. Så man är fit for fight ikväll. Även om det blir lugna gatan för mej eftersom jag tänkte köra, så kan man ju iallafall försöka vara tjusig. Det sägs ju att man är snyggare när man är nykter, men jag vetefan, får nog undersöka det ikväll.

Vad ska ni göra ikväll mina vänner?

Kram!

Förresten, var det ingen som tyckte att Mr. M var duktig på popcorn? Tycker ni är lite slöa ibland...

Popcorn.



Mr. M poppar popcorn. Och det går ju bra, eller vad tycker ni?

Lunch.

Efter att ha slöat bort halva förmiddagen på diverse olika sätt så är det snart dags för lunch (och våra bästa år). Slösurfat i en timme, pratat med min lilla Pappa i en timme och tja, lullat runt lite. Fan, Pillis, det här duger inte. Måste ta mig i kragen, hårt. I eftermiddag är det andra bullar. Måste måste måste tvinga mig att söka info. Fick ett trevligt erbjudande från Rebecca om träning ikväll. Hänga på och träna spinning i Majorna. Låter bra, men jag tycker det är sjukt jobbigt att träna på nytt ställe, hitta dit och hej och hå. Jag är en jävligt omständig människa och har svårt att rubba mina rutiner. Så jag vet inte. Träning för mej får verkligen inte bli ett projekt. Måste köra bil dit så man slipper dusha där och typ så. Konstig är jag, men så får det vara. Men okej, vi får se.

Nu ska jag fixa lite lunch som sagt. Flådigt blir det. Nämligen korv med bröd och pulvermos.

Hmm.

Godmorgon!

Sovit gott?
Det har jag iallafall. Sovit nästan för gott, sov sjukt djupt så det tog sin lilla tid att vakna. Tur att man inte är en så upptagen kvinna. Är faktiskt en väldigt oupptagen kvinna. Ska bara plugga idag, som vanligt ja. Kanske ge mig på ett spinningpass till ikväll. Tycker det är rätt skönt att köra på när man väl kommer igång. I helgen blir det inte mycket till träning har jag en känsla för. Möjligtvis en promenad med hunden, brukar vara väldigt uppskattat från hans sida. Däremot blir det nog mycket onyttigt tyvärr. Tårta och sprit kan jag tänka mig. Ska dessutom på fest på fredag till Jenny & Johan. Ska bli superkul, var alldeles för längesen vi sågs allihopa. Men oj oj oj så många poäng. Därför måste jag träna ikväll, så då var det bestämt. Trevligt när man kan resonera sig fram till ett beslut med sig själv.

Kram!

Pjuh!

Nu har jag slösat bort halva dagen på att fixa och trixa här. Men, Frida, nu fattar jag varför du säger att det är så roligt. När man väl får in knycken så är det inte så jättesvårt. Iallafall inte dom simpla sakerna jag gjort här.

Varit och tränat spinning också. Lite tråkigt utan min partner in crime, som är sjuk i maginfluensa. Stackars, stackars dej. Jag lider verkligen med dej, Snutt. Men iallafall så gick träningen helt okej ändå, det är inte så farligt att träna själv faktiskt. Har haft lite fobi för det innan, och klart det är roligare med sällskap, men helt okej ändå. Så lite duktig har jag varit idag iallafall. Kommer sova som en prinsessa i natt, nytränad och ny pyamas. Mr. M tycker dock att den är sjukt osexig men det skiter jag i. Då får han fan köpa en snyggare pyamas till mej, right?

Nu ska jag nog krypa ner och läsa lite bok. "En shopoholic säger ja" tänkte jag börja med ikväll. Läste ut den som är före den boken idag, och den var riktigt bra. Så skönt lättläst och rolig. Me like.

Kram och godnatt!

Wihoo!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Lillebrors födelsedag:) Lilla lillebror blir 20 år, kan inte fatta riktigt att den lilla lintotten är så gammal. Så på lördag blir det att fira! Ska bli sköj så att säga.



Bion igår var riktigt mysig, en riktig chick flick och det sitter ju aldrig fel. Idag har jag gjort allt annat än att plugga, nämligen storstädat (förvånande?) och tvättat. Gått och irriterat mig på min sjukt slarviga Mr. M och muttrat lite. Men eftersom han är den finaste kan jag tycka att det kanske är okej. Men jag är inte helt övertygad, men sköter han sina kort väl så... Hmm tål att tänkas på.

Så resten av eftermiddagen ska jag plugga, och troligtvis träna ikväll. Ska bli sjukt jobbigt men gött. Haft en galet långt jullov från träningen, haha.

Ha det fint mina vänner!

Yeey!

Jag klarade dermatikemitentan:) Damn, jag är duktig. Rullar på riktigt bra nu känner jag!


WTF? Var är blodet?



Igår när vi var och handlade så blev jag jättesugen på blodapelsin, tycker det är så smarrigt. Så det köpte jag, trodde jag iallafall. Vart är blodet? Ser ni något fucking blod? Är det straffet för att man är snål och köper euroshopper tro. 

Sitter och lyssnar på Alanis Morrisette och väntar på att det ska bli lunchpaus. Varit i Mölndal hos handledar-Eva idag. Herregud vilken klippa hon är. Har inte känts så bra hittills med skrivandet, men hon tyckte jag varit duktig och skrivit på bra, så nu känns det en miljon gånger bättre. Nu har jag dock den jobbigaste biten framför mig, att hitta all information, dvs läsa femtioelva artiklar. Gud vad kul.

Ikväll är det Bröllopsduellen på bio med Linda som gäller. Ska bli mys att ses utan grabbarna, för en gångs skull. En annan väldigt rolig sak är att vi har blivit bjudna på fest till Elin i Lund. Hade varit superkul och vill verkligen, så jag hoppas att allt klaffar. Annars får jag helt enkelt hålla mej ifrån spriten och fräsa ner med gröna faran. Och på tal om att fräsa, så fräste jag ut till Mölndal idag alldeles själv. Höll bara på att krocka två gånger så det gick ju över förväntan, och det var dessutom i början av den långa resan, och då räknas det inte. Men herregud vad jag är duktig, don't u think?

Puss&Kram!

Du & Jag.

Fick ett väldigt frestande erbjudande som jag inte kunde motstå. Livade upp min vardag lite.
Ibland fattar jag verkligen ingenting, som om det är en nyhet tänker ni då kanske. Men poletten trillar liksom inte ner. Känns bara konstigt och inte alls som förr. Väldigt tråkigt och tar en massa energi som jag egentligen inte har.

Funderar lite på en annan sak som däremot gör mig alldeles varm och glad. Hoppas någon också funderar på samma sak. Fuck vad jag är kryptisk idag, men det får ni stå ut med. Väntan kommer att löna sig, hoppas jag verkligen. Både för er del men främst för min och din. Du och jag.

Lunchdags.

Godmorgon!

Hur är läget idag?
Jag mår helt okej idag, sjukt trött bara, men det är väl som vanligt då typ. Undrar vad man ska göra idag. Plugga kanske? Yeey vad roligt. Ska till Frölunda Torg och försöka oss på det omöjliga uppdraget ikväll, nämligen att hitta en bra 20-års present till lilla lillebror. Han önskade sej endast lugn och ro. Okej, jag kan väl vara snäll mot honom just den dagen, men någon liten lulla måste han ju ha. För i helgen är det Halmstad som gäller, wihoo. Ska bli mysigt, var så längesen sist.

Okej, men först en hård arbetsvecka. Fuck.

Snacka om romantiskt.


Söndag

Igår var det väldigt trevligt. Först spelades det spel hos Linda & Jompa, och självklart åkte grabbarna på storstryk, haha. Börjar misstänka att jag & Linda är oslagbara. Drack sjukt goda drinkar, strawberry daiquiri, och sen var vi ute och tog ett glas eller två:)
Tack för en superrolig kväll:)
 
Är ändå ganska pigg idag, skönt. Har varit en fantastiskt rolig helg, så nu är man laddad inför ännu en examensarbetevecka. Ska försöka komma ut i solen idag, ser ut att vara riktigt skönt väder.

Vad hittar ni på idag?

RSS 2.0