På väg...

Blir ett speedygonzales inlägg, lite bråttom här nästan.
Var en mycket trevlig fredagkväll med vin och mys. Lite segstartad idag, men har varit inne istan och lunchat med hela Möllerklanen. Hem och vila en sväng, och nu ska vi iväg till Linda & jompa och dricka bira. Eller ja, förutom Mr. M som ska dricka sitt bättre begagnade rödtjut. Han hällde upp ett glas av det igår, men nej, det var tydligen inte så gott, så fram med tratten och hälla tillbaka i flarran. Bra ekonomitänk baby! Men frågan är om det är så mycket godare idag?

Ha en supertrevlig lördagkväll!


Hahahahaha...

Herregud vad jag skrattar. Så rolig film Frida har lagt ut på sin blogg från vår inflyttningsfest i somras. Shit, jag & Becca goes Vickan med ett antal glas vin innanför västen, kan det bli annat än roligt?

Annars sitter jag här på att Mr. M ska komma hem med systeryster. Den sjukt smarriga laxlasangen är i ugnen och magen är väldigt hungrig. Ska bli så gott, både nyttig och supergod, bra kombo va?

Vad gör ni ikväll mina vänner?

Söööööööören?

Hittade en kisspöl i sängen när jag bäddade.

Är det Sören? Mr. M sa att det inte var han men jag är inte riktigt övertygad. Misstänker att han försöker skylla ifrån sej, men en olycka händer så lätt älskling, det är okej.

Jag säger bara såhär: någons ballar hänger på en jävligt skör tråd för tillfället.

Tidsfördriv.

Så då har jag hunnit städa iordning MIN del av garderoben. Inte slängt så mycket men allt låg huller om buller innan så jag gick bananas varje gång man letade efter något särskilt. Slutade med att man tog på sej en gammal trasa i brist på ork att leta. Jag hade god hjälp av Sören som tyclte det var ganska chill att städa, duktig katt.



Undrar vems sida som är vems... Hmm, den var klurig den va?

WTF?

Klappar mig själv på axeln. Jag har varit en duktig Pillis och idag fick jag min belöning i form av lite positiv energi. Däremot så borde jag plugga men vill inte. Vill inte vill inte. Så jag ska diska och röja lite så det är urtjusigt här tills syster Möller kommer. Fan, jag har kommit på att om jag skulle sammanfatta den skit jag skriver här så skulle det typ bli: städning, plugg och neggo. Så jävla tråkigt. Fattar inte att någon läser överhuvudtaget. Sedärjan, då fick jag till en liten neggo-knorr också. Jag som började så bra.

Skiter i det.

Fredag :)

Äntligen. Fast iofs har denna veckan gått sjukt fort, brabrabra.
Ikväll kommer Maria och hälsar på. Ska bli väldigt trevligt, käka god mat och dricka en flaska vin eller tre. Imorgon är det stan som gäller med hela familjen Möller.

Fan jag var så trött när klockan ringde imorse. Men jag gick upp, åt frukost och gjorde mej iordning. Råkade kolla på klockan och fuck, jag hade gtt upp en timme för tidigt. Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, när jag egentligen kunde legat och sovit, det gillar jag inte.

Igår var Linda & Jompa här och spelade Buzz. Ha ha Grabbarna fick än en gång storstryk. Kanske berodde på att Mr. M var speedad som ett as och klättrade på väggarna. No more socker till den killen kan jag ju säga. Eller så beror det helt enkelt på att vi tjejer är typ 78 gånger bättre än dom.

Time to go, wish me luck.

Jajamän.

Det går framåt, äntligen. Känns hur skönt som helst. Trots att man tappar koncentrationen minst en gång i timmen så har jag hunnit med en hel del idag. Introduktionen börjar lida mot sitt slut, hoppas jag iallafall. Så då hinner jag med min favoritsyssla idag också, nämligen att dammsuga. Hehe. Ska fräsha till mig bigtime också, fan man bor ju i sina joggingbyxor när man bara är hemma. Prova mina kläder från H&M seriöst också. Ska skicka tillbaka lite, men fyra toppar och ett mysset för 300 riksdaler tycker jag är ett ganska shyst pris.

Börjar längta hem lite också. Hem till Halmstaden alltså. Har inte varit hemma på ett bra tag, men nästa helg då jäklar. Lilla Lillebror fyller 20 år, så det ska bli roligt att träffa alla. Funderar litegranna och blir ibland lite sorgsen över att man inte träffar vissa så ofta som man kanske hade velat. Särskilt när allt inte står rätt till. Efter den sjukt jobbiga hösten vi haft har man lärt sig att inget varar för evigt.

Okej, nog om det. Back to business så att säga.


Torsdag.

En dag precis som alla andra. Plugg som gäller hela dagen, fantastiskt roligt. Särskilt när man känner att man står och tuggar på samma jävla ställe hela tiden. Neggo, jag vet.

Fast ikväll händer det iallafall något roligt. Linda & Jompa kommer hit, kanske vågar grabbarna sig på en rematch efter förra gångens förlust. Mohaha. Är fortfarande jävligt nöjd.

Och ja, det var det  som händer i mitt sjukt spännande liv. Håll till godo.

Jag är inte bitter.

Max.

Sovit gott? Själv sov man som en prinsessa när klockan ringde. Gjorde något sjukt ovanligt, nämligen snoozade två gånger. Orkade verkligen inte. Drömde så himla mysigt om lilla Max också. Min lilla mysis, som inte riktigt är min längre. Nuförtiden harn har det bättre än någonsin ute på landet hos sin mormor, och lever rövare. Han skulle ha blivit ännu tokigare om han hade tvingats leva i en liten lägenhet, stackarn.



Håller på och tvättar och väntar på ett samtal. Kör ihop sig lite här på pundargången förstår ni.

Vad hittar ni på idag?

Jahapp.

Då sitter man här i soffan och festar på ett glas citronvatten. Och nej, jag är inte alls bitter. Mr. M är och tränar och jag gör ingenting. Som vanligt. Fan vad jag har tråkigt nuförtiden. Ofta. Känns inte bra alls. Varsågoda att pigga upp och sysselsätta mig.

Åt iallafall väldigt gott käk, pasta och pastasås med kyckling, squash, morötter och ajvar. Satt som en smäck så att säga. En annan bra sak är att jag troligtvis får mina kläder från H&M imorgon, alltid trevligt att få paket på posten.

Nu hinner jag inte sitta här mer, Law & Order börjar faktiskt nu. Mycket viktigt.

Hjärnstillestånd.

Hmm, vad ska jag säga? Jag är uttråkad, men Sören har roligt iallafall. Det är ju alltid något. Jag har en rolig överraskning till Mr. M när han kommer hem. Igår så var jag en duktig fruga och lagade mat och diskade. Idag har jag varit en sjukt dålig fruga om jag säger så. Mohaha.


Mitt busfrö:)


Fin.


Tisdag.

Vekorna bara drar förbi, herregud, hur ska jag hinna? Ångesten är i högform idag känner jag. Härligt.

Varit uppe med tuppen idag, och redan varit inne i stan en sväng. Fick låna lite anteckningar till min kära läkemedelskemi så nu ska jag fan fixa den.

Nej, nu fan ska jag skriva introduktion. Hinner inte sitta här och hänga läpp.

Wish me luck!

Hej och hå!

Kom igen. Jag är så trött idag, och känner verkligen inte för att göra någonting. Då är det sjukt jobbigt att man inte ska masa sig iväg någonstans utan sitta hemma och plugga. Man segar lätt till och fastnar framför datorn/teven i sisdär tre timmar. Inte bra. Så nu ska jag ta i med hårdhandskarna och tvinga mig. För det här ska bannemej bli en bra vecka, och jag ska skriva duktigt på min uppsats. Utöver pluggandet blir det nog en ganska lugn vecka. Inte så mycket inplanerat förutom att fröken Möller kommer och hälsar på oss på fredag. Ska bli väldigt roligt.

Okej, nu ska jag...

Söndag.

Igår var det födelsedagsfest hos Calle & Becca, mycket folk och väldigt trevligt.


Var på stan igår och shoppade lite. Bl.a. denna tröjan som jag hade igårkväll då.


Mr. M köpte en super mario tisha, grym.


Ett av födelsedagsbarnen i Mr. Ms knä.


Calle, Becca & Niklas.


Pillis hjärta Mike.


Anna, Andreas, Amanda, Calle & Becca.

Nu stack Mr.M iväg och ska spela match. Själv är man ganska seg idag, men ska ta tag i mitt liv. Snart. Fan, halva dagen har ju redan gått, och jag har inte gjort ett skit. Eller jo, kollat Vänner då såklart, men det räknas väl knappast som en aktivitet? Imorgon däremot drar jag på allvar igång med examensarbetet. Lite ångest som vanligt när jag tänker på det. Men så får det vara. Nu ska jag röja upp här lite. Inklusive mig själv.

Kram på er!

Fridas födelsedag!

Wihoo! Idag fyller min lilla tösabit hela 24 år. Grattis!
Igår var det inte chillidill som gällde, som jag skrev här igår. Vi hade nämligen ordnat en liten surprise till födelsedagsfisen, som inte hade luskat ut allting, nejdå. Iallafall var vi först och käkade på en supergod thaländsk restaurang.


Frida & Linda


Jompa, Mr.M & Mike.

Tyvärr togs inte fler kort, så det här är allt ni får kära vänner.
Efter maten var det dags att röva iväg Frida till Mölndal och spela Laserdome. Haha. Alla tyckte det var sjukt roligt, utom jag typ. Eller det var ju roligt, men eftersom jag aldrig har gjort det innan så var det lite läskigt i början. Jag lämnades typ ensam i en fucking labyrint så jag visste varken fram eller bak. Men jag trodde inte det skulle vara på så stort allvar som det var, nästan på liv och död. Vi spelade med några kids som hade gjort det där förr kan vi väl säga. Jag kom sist, jävligt sist kan jag ju säga. Men det bjuder jag på. Svettigt var det också, så fika på stan kändes inte så lockande efteråt. Istället åkte vi hem till Linda & Jompa och fikade och hade hur trevligt som. En riktigt lyckad kväll tycker iallafall jag det blev.

Ikväll kommer familjen Göransson-Svensson hit och kollar på Let´s Dance. Ska bli sköj så att säga. Jag har tänkt att göra en liten kupp i vår tvättstuga ikväll/natt. Jag ska färga mina byxor svarta, och jag misstänker starkt att man inte får göra det i tvättstugemaskinerna. Tycker det är lite pinsamt om någon kommer på mig så jag har bokat den sena tiden, får nog gå ner vid 22-snåret. Men jag behöver en partner in crime. Lindaaaaaa?

Vart iväg på en sak idag, som jag inte vill berätta riktigt än. Behöver som bekant lite tid på mig. Eftersom Mr. M tycker det är världens mest idiotiska sak, så tycker jag också lite så. Han är inte alltid den mest stödjande kan jag tycka. Men jag tänker att han helt enkelt inte förstår så känns det bättre. Tror inte han riktigt förstår att han är dum, eller dum och dum, men jag tar åt mig på ett inte roligt sätt, och då tycker jag att han är dum. Kan han inte bara förstå? Är det så fucking svårt? Killar i ett nötskal I guess. Men tänker jag inte på det så behöver jag kanske inte känna mig så ledsen fastän jag gjort en bra sak FÖR MIG. För det här handlar endast om mig, fatta det.

Tack & hej!

Nyfriserad.

Jajamän, nu har jag äntligen varit hos fröken frisör. Riktigt skönt att bli av med allt slitet, och tja, jag blev väl nöjd. Förutom att dom alltid ska envisas med att puffa upp det som en tokig. Var förbi Frida & Leo en sväng också, tiggde till mig riktigt smarrig lunch.

Såhär blev det iallafall:





Jerry Williams igår då ja. Var faktiskt riktigt trevligt, bjöds på lite mat och dryck, och en hejdundrandes show. Haha, eller inte riktigt kanske, men helt okej. Några svängiga bitar har han ju, och dansare och hej och hå. Idag åkte Mamma & Krillis hem ganska tidigt, eller när jag stack till frisören, men det var supermysigt att träffas även om det var lite kort stund.
Ikväll blir det bara chill för hela slanten. Blev ju rätt sent igår så misstänker att herr Möller är ganska trött. Därför ska jag nu förbereda mig på att han klampar in närsomhelst.

Ha en trevlig kväll!

Väntar.

Sitter här och väntar på att mitt finbesök ska komma. Jag är ganska dålig på att vänta, kollar på klockan en gång i minuten och suckar. Kollat alla sidor på internet typ fem gånger, och vad ska jag göra nu då var det tänkt? Sören sover så han kan man inte räkna med. Får väl helt enkelt förlita mig på spotify och lyssna lite gamla godingar. Brände partyskivan tills på lördag igår, blev faktiskt ganska nöjd. Alltid härligt att lyssna igenom gammal musik och tänka tillbaka.

Sådärjan, då har väl ytterligare två minuter gått, härligt!

Lunchdags.

Och jag är sjukt sugen på denna maten:



Men vafan, orka gå och handla, eller? Det tar ju säkert fem minuter att gå bort till affären, sjukt långt och jobbigt. Eller inte, men det känns lite väl lyxigt att gå och handla smaskig lunch till bara mig själv när vi ska äta Thai-mat idag. Ja, jag vet inte. Ska hoppa in i dushen först.

Jag går bananas.

Andas lugnt och räkna till tio. Eh, hundra får vi nog säga.

Annars är det här mest en dag som alla andra. Tvättar lite, ska städa så det är tjusigt till mamma pedant kommer. Det där lät elakt, men det är det inte. Jag vet vart jag har fått min städmani ifrån, och vart hon har fått sin ifrån osv i generationers generationer. Ja, ni fattar kanske. Ska sätta igång på riktigt med min uppsats idag var det tänkt. Läsa min basartikel och så. Sen så dyker väl fam. Knutsson-Andersson upp framåt eftermiddagen, hinner vi tänkte jag tvinga dom att åka och handla med mig, eftersom jag inte litar på vår bil för fem öre. Även om den ska vara "lagad" nu. Ja i vilket fall som ska det bli väldigt mys att träffa dom.


Tänkte lägga in en fin bild på Mami, detta var den enda jag hade här, men eftersom hon alltid är fin så blir den skitbra.

Bye for now!

Jag körde på, och det gick fint.

Yes, vi körde på idag och fan det gick ju bra. Eller vi och vi, rättare sagt jag. Har varit på möte med min nya handledare, psykologen Eva. Gick väldigt bra, Eva verkar vara en klippa och hjälpte mig med massor. Så nu är jag verkligen på gång här känner jag. Idag är det det administrativa som ska göras, haha. Men struktur är viktigt för min lilla ärthjärna, annars blir det ingenting gjort. Ska jag avslöja en preliminär titel på min uppsats? Förstår att ni är sjukt nyfikna... Eller inte, men jag gör det ändå:

Biologiska riskfaktorer för depression hos äldre.
-En litteraturgenomgång av studier gjorda 2006-2008.

Vad tror ni om det mina kära? Jag tror det blir kalasbra. Och på tal om kalas så är det 25/27-årsfest på lördag hos familjen Linné-Ödman. Ska bli jättekul och jag har fått det ärofyllda uppdraget att fixa musik, Britney here we come! Mr.M skulle hålla tassarna borta, eftersom svennestuds inte var med på önskelistan.

Imorgon kommer lilla Mamma & Krille. Troligtvis ska vi gå och kolla på Jerry Williams, kanske inte riktigt min idol, men man tackar ju aldrig nej till en dejt med Lena Knutsson, right? Smart som jag är råkade jag nyss boka en klipptid på torsdagen klockan 12, men pajsarna får klara sig utan mig en sekund eller två.

Nu ska jag återgå till det administrativa.

Kram på er!

Vi kör imorgon istället, okej?

Har tydligen fått en ny handledare, men hey, jag klagar inte. Haha, för en gångs skull tänker ni, och jag med för den delen. Kan tyvärr inte sticka under stol med att jag varit aningens pessimistisk på sistone, men det har varit jävligt befogat. Sitter man nere i sin grotta finns inte mycket annat att göra, men nu är jag äntligen på väg ut känner jag. Bara en sak som fattas: stålar. För när dom börjar trilla in tänkte jag gå och klippa mig, men färgningen får nog vänta på bättre tider. Kanske får anlita Frida att göra en akut uppryckning av mitt stackars, sönderblekna hår. Dessutom är Mr.M sjukt tjurig när jag är pank, vilket är typ alltid. Men eftersom han aldrig varit en stackars fattig student kan jag kanske ha överseende med att han fattar nada av att vara stört fattig. Men bara kanske, ibland vill jag bara skaka om honom och hoppas att femkronan som fastnat någonstans på vägen ska trilla ner.

Nu är det dags för bingen eftersom jag ska vara i Mölndal sjukt tidigt imorgon, nämligen kl. 9.00, har ni hört något så förskräckligt?

Godnatt!

Grattis på födelsedagen Becca!

Då kör vi.

Måndag den 19:e januari är här. Fuck, den dagen jag fasat för i typ ett år. Än sålänge går det över förväntan eftersom vi inte börjar förrän kl 13, haha. Men lite frågetecken som måste bli utropstecken imorgon, för det är då det börjar, på riktigt. Hur fasen ska jag klara av det här? Så fucking seriöst så jag vill spy. Fan vår utbildning har varit så jävla "lulla runt" hittills, men nu jävlar blir det andra bullar på bygget. Men dom brukar ju säga att det som inte dödar en... Hoppas det stämmer.

Hur ser veckan annahrs ut då? Mamma & Krille kommer på besök på onsdag, och på lördag är det Becca&Calle födelsedagsfest. Så utöver skolarbete känns det som en mycket bra vecka, alltid något.

Nu ska jag fördriva tiden lite tills det är dags att dra hemifrån. Jävligt jobbigt dock att jag inte har köpt en hårborste än.

Bye for now!

Lördag då ja.

Eftersom bloggen bajsat sig skrevs detta på lördagfömiddag:

Fest var det igår, ganska lugnt om man säger så. Var ett litet men tappert gäng.
Den mest sjuka och konstiga grejen hände, fattar det inte riktigt, men samtidigt jäkligt roligt. Men såklart kniper jag käft om det här. Var inne i stan en kort sväng också, men det får vara så.



Frida & Tessi:)


Samuel & Anna

Det såg väl livat ut? Men vafan, det var trevligt.

Idag så är det äntligen Annie-dejt som gäller:) Ska bjuda fröken på lunch, undrar vad man ska snickra ihop...

Hejdå.

Snilleblixt!

Jo, hur löste jag då nedanstående problem?
Kan man inte kamma håret får man helt enkelt göra det mer rufsigt:



Ett problem ur världen iallafall.

Haha

Pillis har gjort en jävligt smart sak igen. Igår kväll när jag skulle göra mig iordning för natten, och var jävligt trött i ögonen, så hände något jävligt irriterande. Jag skulle öppna badrumsskåpet och vips råkade min supergrymma hårborste ramla ner i toalettstolen. Och då tänker ni att det är ju bara vatten, men nej det var inte bara vatten om jag säger så. Jävlahelvetesskit. Hur fan ska jag kunna fixa frillan ikväll var det tänkt?


Fredag :)

Fy fan vad härligt med fredag och dessutom kursavslutning, kan det bli bättre tro?
Som pricken över i så ska jag & Mr.M ha lite fest ikväll, ska bli väldigt trevligt. Om någon vill komma vill säga. Annars får jag, M, Frida & Tessi festa desto mer, och det blir nog roligt i vilket fall som.



På söndag lämnar ju Tessi oss och drar till dom djupaste värmländska skogarna, Göteborg kommer inte alls att bli sig likt, lite sorgligt. Så därför blir det till att ge järnet i ikväll, eller hur tjejer?

Vad händer annars då? Ska ta en powernap tror jag. Var dödens trött imorse, eftersom det nästan tog en timme att åka hem från Becca igår. Fick vänta 22 fucking minuter på Marklandsgatan, helt sjukt. Redovisningen gick btw helt okej. Alltid lika skönt när det är gjort.

Vad ska ni hitta på ikväll mina vänner?

Puss & kram på er!

En dag i ordbajsandets tecken.

Så då har man käkat och ska snart åka och hälsa på Becca. Fika lite såhär på kvällskvisten, det är ju aldrig fel. Är lite nervig inför morgondagens redovisning, inte likt mig alls. Men det blir nog bra, ska bli så skönt när det är gjort. Sista vanliga kursen på denna utbildningen då, börjar närma sig avslut, me like.

Men nu blev det lite bråttom här, det är inte heller likt mig för den delen...


My beloved ones.

Ännu ett fantastiskt sprudlande inlägg. Enjoy!

Sådärjan, då har man gjort allt utom att plugga idag då. Ännu en lyckad dag alltså. Men eftersom den inte är slut riktigt än så finns det väl en gnutta hopp för att jag ska fixa det sista. Har städat och fejat och nu är det tvätt som står på schemat. Eftersom jag gillar att städa så har det varit en ganska trevlig dag. Tvätt däremot är inte riktigt min favorit, men det är ju så skönt när det är gjort. Eftersom vi har typ ett ton tvätt idag så tänkte jag börja lite tidigare, men det gick ju inte. Nån pundare som inte tagit ut sin tvätt, trots att det bara var en kvart kvar, så nu blir det att ränna ner ytterligare en gång.

Typ nu.

Godmorgon!

Eller nej jag ångrar mig. Det är inte en god morgon. Crap.
Trött jag blir på stök och bök. Jag som trodde mitt arbete var färdigt och okej, men det var det inte visst. Där rök min dag i slappandets tecken. Jag tänkte plugga LITE, chilla och städa. Men istället blir det nog bara att plugga, fan vad jag tycker synd om mig just nu.

Beverly Hills.

Jaha, då sitter man här bänkad framför Beverly Hills, fint som snus. Fast EGENTLIGEN tycker jag att den gamla Bevvan är så mycket bättre, och kanske är det just därför jag har lite svårt att erkänna att det nya inte är så bra som jag önskade. Men det är väl bara att bita ihop och kolla. Eller så kan man bara byta kanal, så jävla svårt är det inte P. 

Eftersom jag är sjukt mycket morgonmännska brukar jag vara supertrött vid denna tiden, men itne idag. Känns ganska bra eftersom man är "ledig" imorgon, ska bara memorera min lilla redovisning, som i och för sig kommer suga fet dase så det kanske inte spelar någon roll om jag kan det eller inte.

Nu hörde jag en krash från sovrummet, följt av SÖREN!
Ohoh, vad har nu min hormonstinna katt hittat på?
Typiskt. Jaja, det får herren i huset ta.

Förresten, tror ni vår satans horbil startade när vi skulle åka och handla? Nej, självklart inte. Inte många rätt i det här hemmet inte.


I´m booooring.

Shajse, jag tänkte ju skriva ihop något vettigt här, men så kollar jag på klockan och herre min skapare den är alldeles för mycket. Måste spackla till mitt vita anlete och dra på mej några respektabla kläder eftersom jag ska till... hör och häpna.. Maxi! Wihoo vilken grej!

Eller inte.
 
Dra mig baklänges så tråkig jag är.

Hittade en asrolig bild som kanske kan pigga upp?




Godmorgon!

Läget? Här är det på en ganska stabil låg nivå. Måste göra färdigt mitt shitty arbetet, och min fältundersökning som sträckte sig så långt som in i mitt badrumsskåp blir inte bra. Och det finns det väl inget annat att skylla på än min lathet. Så jag får helt enkelt ta den.

Idag fyller min fina vän Elin 25 år. Helt galet att vi är inne på vårt 25:e år. Hänger inte riktigt med känner jag, men iallafall så säger jag GRATTIS big time! Hoppas du får en riktigt härlig dag!



Puss&Kram!

I´m bored.

Här snackar vi inte lite uttråkad sådär på eftermiddagskvisten, utan herrejösses vad tråkigt jag har och kommer ha. Pluggat riktigt duktigt. Snart färdig, så då kan man ha det gött imorgon istället. Var inte så farligt som jag trodde, och det är ju alltid fint att märka. Svammel svammel. Iallafall har jag världens gulligaste sällskap, tycker ni inte?


Mys.


Sötare sak får man leta efter, yummie.

Eftersom Mr. M ska träna ikväll så kommer kvällen bli minst lika tråkig som dagen. Men så är det väl om man heter Pillis.

Ups!

Fan vad jobbigt allt blev nu. Mitt lilla projekt ska vara inne imorgon. Jag trodde det var på torsdag så jag tänkte att det är ju hur lugnt som helst, men skitbajsmög det är det ju inte. Å jag orkar inte. Men det är väl bara att bita ihop.

Tar tag i det nu typ.

Perfekt.

Min slöa eftermiddag fortsätter. Kolla bara vad som är på trean nu, kan ju inte bli bättre:



MELROSE PLACE! Haha det var inte igår.

Damn.

Hittade min fina älskling på fejjan, och var bara tvungen att sno. Damn, vilken snygg grabb. Solariet nästa Mr. M, hör du det?



Pillis - världens lyckligaste.

Fääääärdig!

Detta är verkligen den bästa tiden när man pluggar. Tiden precis efter man skrivit tenta, man känner sig sådär skönt tom i huvudet, som jag kanske alltid gör iochförsig, men ja ni fattar. Man har gjort sitt bästa och det är okej. Dessutom har jag världens mysigaste skrutt i knät, kan det bli bättre?



Ikväll är det Wallander med Frida, Linda, Jompa och Tessi som gäller, ska bli riktigt roligt. Så nu ska jag verkligen inte göra någonting, damn vad gött.

Hjälp!

Måndag imorgon, vilket betyder tenta. Jag räknade ju inte med att måndagen skulle komma så fort, så jag har visst pluggat alldeles för lite. Smart att upptäcka det såhär en halv dag innan. Men vafan, jag är ju inte känd för att vara smart, right?

Iallafall har vi haft väldigt trevligt beök i helgen, nämligen Andy och Challis. Och Herkules dårå, mycket viktigt. Sören var aningens skeptisk till en början, haha. Men sen så, herregud vad dom busade och brottades. Först jagade Herkules Sören, sen vände dom och Sören jagade Herkules, haha. Riktigt roligt.


Grabbarna satt mest såhär, typ HELA tiden. Töntar.


Efter ett tag slappande dom av, men med ett visst säkerhetsavstånd.


Kissedags, typ heeeeeela tiden.


Brottning, haha. Visst är dom ett sött par?


Ohoh, watch out. Sören är på glid.

Men nu ligger en viss kille däckad i soffan, och kommer nog göra det i typ en vecka tror jag. Inte Mr. M alltså utan Sören. Mike är aktiv och spelar match. Eller ja aktiv vet jag inte, det får vi se sen när han rapporterar resultatet.
Var på IKEA igår och köpte en ny matta, inte en dag för tidigt. Jäkligt bra blev det om jag får säga det själv. Nöjd med mitt kap är jag.



Imorgon hoppas jag det blir Wallander på bio, hade varit mysigt. Älskar ju sådana filmer, som ni kanske vet.

Men nu är det plugg, har slösat alldeles för mycket tid här.

Over and out.

Ryck upp mej.

Kom igen nu Pillis.
Vad sägs om att ta tag i sitt liv? Har verkligen haft en stor pause när det gäller så gott som allt. Har varit sjuk, eländig och tråkig. Grävt ner mig i min välbekanta lilla grop och inte gjort någonting. Tills för ungefär en timme sedan satt jag och tyckte grovt synd om mej, och funderade på om det fanns något bra överhuvudtaget i mitt liv. Kom på en helskotta massa dåliga saker, men kom inte på en enda bra sak så jag ringde min partner in crime Frida istället, och plötsligt känns det lite ljusare och bättre här på pundargången. Så nu vet jag en bra sak iallafall. Att lite skitsnack om ingenting kan göra så mycket, behövde verkligen det.

Jul och nyår har varit väldigt lugna, och har egentligen inte så mycket att säga om det. Skönt att vara hemma igen, men längtar inte efter vardagen. Den 19:e januari börjar jag på årets projekt, nämligen mitt examensarbete, och det känns jävligt nervöst och jobbigt. Ångest med stora feta bokstäver kan jag ju säga. Det jobbigaste och svåraste jag gjort i mitt lilla liv hittills som det känns nu. Efteråt kan jag tänka mig att jag tycker på ett annat vis, men just nu är det min välbekanta polare Ångest, som ni kanske har träffat? Eller är det bara jag som har en sådan?

Ikväll hoppas jag att det blir lite film med Linda, hade varit välbehövligt efter några dagars isolering. Eller var ju faktiskt hos vetrinären igår med lilla skrutt. Nu ska fan alla små skabbar försvinna annars blir jag tokig. Dom där små skabbdjuren har kostat oss typ 1000 spänn senaste månaden. Kul. Men så är det, bara skrutt blir frisk så är det lätt värt det.


Vår lilla mysiga snutteplutt.

Är det dags att börja plugga nu kanske? Härmed är jullovet slut.
Eller njae. Vi tar en dag ledigt till va?

Kram på er.


RSS 2.0