SLÖSURF

Nu är det paus från idolerna vilket betyder lite slösurf i hopp om att tiden ska gå fort. Mariette är verkligen grym, och jag tror att Eddie & Reza hänger löst. Mästaren har talat.

Annars så jodå visst. Vet faktiskt inte vad jag ska säga.

Bullshit big time.

Home alone

Fredag. Ganska gött. Är dock alldeles ensam hela kvällen, inte roligt. Tönt-Majk är hos någon och spelar TV-spel. Vafan liksom. Är det en 25-årskris kanske? Måste bete sej som om han var 5 år igen. Mycket möjligt.

Sitter och lyssnar på tyck-synd-om-mej-musik och vet inte vad jag ska göra. Två timmar till Idol och tja, det är väl det som är det mest spännande som händer i gråa (jävla) Halmstad ikväll. Fyfan. Kom och hjälp mej liksom. Jag hoppas verkligen att ni som läser denna blogg är psykiskt stabila för den positiva anda som råder här kan få vem som helst att tappa lusten. Kom och tänka på en utvärdering jag skrev för en kurs i skolan förra året. Att den fick mig att tappa livslusten, det om något kallar jag konstruktiv kritik, right?

Ska äta en delikat middag framför Idol hade jag tänkt: Tortellini (färdigköpta) och pastasås (färdigköpt). Kanske festa till det med ett glas must, har inte riktigt bestämt mej om det är lämpligt än.

När jag som mest behövde det så kom Sören och puffade på mej med sitt söta huvud. Tur att jag har en man som stands by me. Precis som om han har nåt val.

Hej och hå.

F7

Sitter i soffan och väntar på att cirkus Möller ska komma hem. Eller iallafall på att bilen ska komma hem, skit i Majk, så att jag kan sticka till Frida och mysa. Käka lite gott och kolla Criminal Minds hoppas jag. Och sen är det ju fredag imorgon. Ska bli härligt med en lugn helg. Inte en box så långt ögat kan nå hoppas jag. Blivit på snudd för många boxar på sistone, både för mej och Majk. Pallar inte en duracellkanin på speed en kväll till.

Hoppsan, upptäckte precis att en knapp lossnat från datorn. Men vafan ska man med F7 till? Har den någon viktig funktion tro? Skyller på Sören, det måste varit han när han helt ogenerat klampade rakt över innan. Jajemän.

Vad ska ni göra i helgen mina vänner?


Godmorgon!

Läget idag är lite bättre än igår, och förhoppningsvis kommer det att bli ännu bättre efter en massiv inköpsrunda på Apoteket. Hela mitt immunförsvar brakar ihop samtidigt, vaknade med ett igenmurat öga idag. Hej glasögon. Men så är det.

En väldigt rolig sak är att vi äntligen fått tummen ur och bokat vårt SPA. Var redo den 27/11 mina Helsingborgare. En annan sak som idag är lite roligare än igår (pga mitt hälsotillstånd) är att jag har fått heltid ett tag framåt. Fint.

Nu tillbaka till soffan och bli frisk.

SKIT & MÖG

Vafan liksom. Ligger hemma på soffan och mår inte bra. Inget trevligt som jag vill rapportera om här. Samtidigt som jag blir sjuk i kroppen blir jag nog lite sjuk i huvudet också. Ingenting känns roligt, trots att jag fick en, vad jag trodde det skulle vara, glädjande nyhet imorse. Ååh jag bli tokig på mej själv. Varför ska jag fundera fram och tillbaka och upp och ner på allting? Varför ska det vara så svårt att vara nöjd och glad för det jag har? Varför tar jag åt mej när jag vet att det är du som håller på och inte jag? Skärp dej. Skärp mej. Skärp? Konstigt ord.

Hade kunnat spy ut en massa skit just nu känner jag, och det hade inte varit roligt för någon. Allra minst dej.


Boxarnas BoxEn superspeedad Mikey som troligtvis inte har alla kulor i påsen.

Enjoy.

BOXING

Så, då var helgen slut, igen. Känner mej inte riktigt redo för en ny vecka, hade behövt en dag ledigt. Igår var det full rulle. Först jobb oxh sen lite släktkalas för Mikey som framåt natten övergick i en regelrätt boxfest med Jenny, BosBoy och Andy.


Haha


Vad döljer Andy bakom boxen?


Men vafan?

Idag var det söndagsmiddag hos Möllers med den nya familjemedlemmen. Trevligt.

Slut.

Mätt & Trött.

Nu har vi varit ute och firat min fina, fina älskade Mikey med hans föräldrar. Väldigt trevligt och sjukt god mat. Helt galet att vi båda är 25 år nu, nyss var vi ju 16 år, fattar ingenting. Ett säkert ålderstecken är när man börjar oja sej över hur fort tiden går men den gör ju för fan det!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av One Tree Hill och sen gå och lägga mej. Lång arbetsdag imorgon.

God natt.

(Har verkligen inte mycket roligt att skriva om just nu. Inte för att det inte händer något utan mer för att jag inte får till det helt enkelt. Tålamod mina vänner, tålamod).

Hole in the head.

Sitter i soffan nyss hemkommen från tandläkaren. För första gången i mitt liv har jag ett hål i tanden. Det kändes riktigt überjävligt. Nu efter en stund skäms jag för att jag nästan började lipa för ett hål i tanden. Jag menar come on? Samtidigt som jag vet att det är en struntsak som lätt är åtgärdat så känns det ändå som ett misslyckande. Så nu ska jag snart spendera mina sista slantar på ett jävla hål. Kanske är det som svider allra mest?

Så nu när jag sagt det så ska jag glömma det för en stund och försöka vara lite glad istället, det är ju ändå en stor högtidsdag idag. Har lite dåligt samvete över att jag tog bilen idag och herr Möller fick cykla till jobbet. Fast å andra sidan behövde jag verkligen bilen idag eftersom jag snart ska kila vidare till Apo som tar en halvtimme till med bil. Vill bara att klockan ska vara 18 och det trevliga firandet ska börja. Men det ger väl sej.

Kom igen!

Tisdag.

Inte mycket som händer här just nu. Har varit en sväng på stan med William och hans mamma som börjar bli lite tjock om magen:) Så spännande. Köpte lite presenter till herr Knutler. Om jag var han hade jag blivit sjukt glad men med den herren vet man aldrig. Misstänker att det är lite ålderskris som ligger i luften. Han önskar sej nämligen ingenting (!) och det här med att ha fest och fira verkar inte locka honom nämnvärt. Lite tråkigt eftersom jag gillar fest. Som ni kanske märkt. På lördag kommer dock Knutsson-Möller hit, men den festen kommer jag inte kunna fixa så mycket med eftersom jag jobbar på dagen. Ganska skönt i och för sig.

Imorgon är det först tandläkardags, fuck, och sen ska jag till ett nytt Apo och jobba lite. Trevligt. Lite drygt att det ligger en bra bit utanför stan bara. Imorgonkväll ska vi ut och äta, fråga mig inte vart för det har jag inte en aning om.

Trött.

Söndag

Fasen, jag har en skvätt söndagsångest. Brukar inte ha det nuförtiden men idag så. En bidragande orsak kan vara att det var mer kvar i boxen igår än vad jag trodde. Kan också bero lite på att min man jobbar idag. Då blir det inte mycket gjort, helst av allt hade jag velat ligga i soffan med honom och mysa hela dagen. Istället får jag nöja mej med Sören och några avsnitt av One Tree Hill. Kanske ska passa på att slå in födelsedagspresent inför den stundande högtidsdagen.

Iallafall så var Jenny och Johan här igår, och det blev även en liten runda på stan.


Mike kramar ur sista dropparna av mitt finvin.


Och Sören kontrollerar att det verkligen är slut. Bra samarbete.

Veckan som kommer är en jäkligt upptagen vecka. Både med jobb och andra aktiviteter. Roliga och tråkiga. Men så är det väl ibland antar jag.

Over and out.

RSS 2.0