Underbart!



Cheezez vad jag mår oförskämt bra. Allt bara känns helt perfekt ända ner i tåspetsarna. Såhär skulle livet alltid vara, fast då kanske man inte uppskattar det goda om man inte mår som en liten bajskorv ibland?
Iallafall så var jag och den fina Mr. M och inhandlade badkläder i förmiddags, och jag köpte förresten ett par cerisa shorts, haha, men asså så skönt det är med shorts. Alltså det är inga korta ála hora, utan längre ála surf. Har aldrig ägt ett par shorts nästan, och förstår verkligen att jag gått miste om något nu, vafan har ingen sagt något för;)? Jo, det var bara en liten shortsparantes då, sen cyklade vi ut till saltholmen och tog årets första dopp och solade en stund. Som ni vet så cyklar jag sådär gärna, har sjukt dålig balans och är rädd för att ramla, nördigt jag vet. Men idag var det riktigt härligt. Dit cyklade vi lite fel så blev en rejält svettig runda på närmre en timme, hem cyklade vi rätt och det tog bara 20 minuter fastän det var vissa uppförsbackar. Härligt att bo så nära havet, trodde ni inte va? Halva dagen har knappt gått, och ändå har jag hunnit med att både bli shorts- och cykelfrälst. Det ni, kan ni slå det mina älskade vänner?

Igårkväll var vi på Casino Cosmopols uteservering, drack sjukt billig öl, blev lagom runda under fötterna och Quizade lite. Det sistnämnda klarade vi väl av lite sämre än det förstnämnda, haha. Nästa vecka är det Ladie´s Quiz där, och då är vinsten en spahelg i varberg. Kanske klarar det bättre än Springsteen quizet? Vill verkligen gå dit, så alla som känner sig manade får jättegärna haka på. Än sålänge är det jag & Frida då, om hon fortfarande är sugen vill säga. Jag är sjukt på! Haha, det var så roligt igår, på väg hem så sms:ade jag Frida och frågade vad hon gjorde. Svar: Jag är upptagen. Mitt i natten haha, undrar vad hon gjorde. Iallafall så tycker jag att det roliga med denna historien tycker jag är att hon tog sig tid att svara att hon är upptagen, haha. Mitt uppe i det hela och bara: vänta lite, måste skriva att jag är upptagen. Mohaha. Ska vara en liten Frida till det.

Snart ska vi kränga en pizza och sen dra in till stan och tjuvlyssna på allas vår Bruce. Njuta av livet lite till innan det är måndag och dags att bege sig till verkligeheten igen. Eller det kanske är detta som är verkligheten, och det som händer på veckan är en liten avig parentes? Jag hoppas det. Men bestämmer jag att det är så, så borde det ju vara så, för mig iallafall.

Hoppas ni mår lika fint som jag, och att ni får en underbar lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: frida

hahahahhahah skrattar... hahah låter jue som ja gjorde nått helt annat än va ja gjorde hahhahha.. ja va bara lite upptagen just då jue hahhahhah men inte med det som det låter att ja va upptagen med hahah..

roligast va nog igår när du skrev desamma tillbaka tyvär gick inte mitt sms fram till dej då men fan va ja skratta hahhahahahha

2008-07-06 @ 16:29:23
URL: http://dancerstar.blogg.se/
Postat av: Andreas

Vi tror dig Frida.. host

2008-07-10 @ 10:28:45
URL: http://erikssonsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0