2 veckor och 3 dagar sen...

Jag senast skrev. Snacka om dålig uppdatering, eller vad sägs? Troligtvis sägs det ingenting längre eftersom jag inte tror att någon klickar sig in här längre. Men skitsamma. Jag tänkte lägga upp lite bilder från månaden som gått, som har varit galet händelserik: Jag har tagit examen, haft semeseter, börjat jobba, fått min legitimation, fyllt 25 år, målat om vår lägenhet och till sist flyttat in. Slå det om ni kan.


Min underbara familj och mina fantastiska vänner överraskade mej på min födelsedag. Cheezez vad överraskad jag blev, nästan så att tårarna började spruta. Blir fortfarande så himla glad när jag tänker på den dagen, underbart.


Självklart var Wille med på festen.


Vi fick vår inte så underbara lägenhet, men...


...


...


...efter åtskilliga liter målarfärg och många timmar av skurning är den lite bättre, kanske stökig men fräsh iallafall.


Jepp, lite fräshare.

Det var allt jag hann för dagen. Blir akut ölutryckning:)

Puss&Hej!


Väntar och längtar...

Känns som om tiden står still just nu. Inte så bra som man ibland önskar.

Ligger och vilar med en småsnarkandes favorit bredvid. Har varit och köpt färg och grejer till lägenheten idag. Damn, vad det är dyrt med färg, tur att vi inte ska betala det själva för då hade vi varit rökta. Fyraochetthalvttusen riksdaler för att måla om två stora rum och en hall, crazy banana.

Sen då? Ska fira Andy-pajken ikväll som blir 25 år snart. Imorgon kanske vi får nycklarna och på måndag smäller det. Var hos mamma igår och bakade bröd. Hon upptäckte en miss hon gjort med mej, nämligen inte lärt mej att baka bröd. Snälla, söta mamma. Så igår var det dags, misstänker att jag får en köksassistent när jag fyller år. Fan blir jag så gammal? Var på plantagen häromdagen, blev galet nostalgisk. Den sommaren jag jobbade där var sommaren innan jag prövade mina vingar och flyttade till Göteborg. Kom ihåg känslan när jag gick där, var überlycklig och förväntansfull, kände att nu börjar Livet. Men nu känns det som nu då? Nu är det kapitlet avslutat och sen då? Känns inte så värst piggt att känna så, men så är det.

Så är det.

Imorgon då jävlar...

Ska jag ta det ugnt. Jag har tre missions: Gå till ica och hämta ut vad som jag tror är mitt examensbevis, posta ett brev och skicka in ansökan till socialstyrelsen. Busy day, right? Ska faktiskt bli ganska skönt att inte göra så mycket för en gångs skull. Försöka slappna av lite. Återhämta mej från ett och annat psykbryt (haha).

Okej, det var allt just nu. Ska sncka lite skit med min man, eftersom det nuförtiden, när allt är uppochner, känns som om vi knappt säger hej och hejdå till varandra. Lite jobbigt att det ibland känns som om man är prio femtioelva på listan över allt som ska göras. Men jag antar att man inte kan vara universums mittpunkt alltid, eller? Fan om mycket mindre än en vecka är jag 25 fucking år.

Fuck.

Tagga ner.

Nu har det fan blivit lite för mycket här. Går i bitar av ingenting. Upptäckte igår att det saknades en kurs i mitt ladok. Herrgud tänkte jag. Verkligen herregud. Mailade och fixade igårkväll, inte sovit bra inatt. Jag visste att det skulle skita sej, ska jag behöva gå om den kursen och tänkte att det är världens ände. Fick svar nu att eftersom vi läste den på chalmers stod inte poängen där. Vad betyder detta lilla Pillis? Att jag måste ta det lugnt. Låta det gå som det går. Kan inte påverka det nu. Men hur lätt är det egentligen? Bara släppa och inte tänka på det? Måste ta det lugnt.

Inatt har jag sovit bredvid min fruga igen efter en tids särboende, mycket mysigt. Och igår fick jag världens bästa medicin mot inte må bra, nämligen Wille-bus hela dagen. Kan inte bli bättre.

Ha det gött mina vänner.

Söndagen efter...

Jag har haft en fantastisk helg, och här kommer lite smakprov. Mer kommer troligtvis senare, men vem vet med denna bloggen nufötiden?


Examensdagen. Mina fina, fina tjejer:)


Jag & Marie är till havs, skitskoj och helt amazing som ni ser.


Schletna tjejer på väg hem imorse... Frida är inte på topp, haha.

Imorgon drar vi neråt halmstad/hesingborg, med pitstop på ikea.

Godnatt!

EXAMEN.

Yes nu är examensdagen avklarad, känns fint. Har egentligen inte särskilt mycket mer att skriva, tydligen är det åska i luften. Kommer med åldern säger Linda. För övrigt så är det sjukt tråkigt att spela SkipBo med mina damer. Jag är färdig ungefär ett år före dom, så nu sitter man här och gör mest ingenting.

Snälla underbara fina Mikeyboy hade skickat blommor till mig och Frida idag. Fantastiskt gulligt. Det var precis efter att vi konstaterat att ingen utom Linda bryr sig om att det är vår stora dag idag. Vi är så jävla duktiga som klarat av det här.

Punkt slut.

RSS 2.0