Lördagkväll.

Väldigt spännande rubriker jag har nuförtiden, tycker ni inte?
Och fastän det är lördagkväll händer det inte mycket på punderiet. Sören busar runt och jag och Mike är tråkiga som bara hänger i soffan. Varit i stan idag, köpt dom sista klapparna och en liten klapp till mig med. Haft rimstuga ikväll, och herrejösses vad Mike är dålig på att rimma, typ i klass med min kära syster yster. Och då är det jävla illa. Haha.
Kollade in Fridas nya frisyr, och cheezez vad snygg den är, och cheezez vad sugen jag är på att klippa mig nu. Är helskabbig i håret, slitet och utväxt. Tråkigt.
Kollade lite på dansbandskampen innan. Varför har alla band så stört dåliga namn? Måste finnas med ett Z och gärna dubbelnamn. Typ Zöhren-Mikaelz. Det hade vatt nåt det va? Förutom att Zöhren är en katt och kanske inte är jättebra på att spela och sjunga. Men det är ju iochförsig inte Mikael heller så det kanske jämnar ut sig.

Det var kvällens funderingar det då.

Fredagkväll.

Eller kväll och kväll, men snart iallafall. Har inget att göra eftersom mina två favoritkillar ligger utslagna i soffan efter en hård vecka:



Okej att Sören är trött, vi har varit ute på äventyr hos vetrinären idag, men Mr. M? Han har ju bara jobbat en hel vecka. Fattar ingenting... Så det händer inte mycket här, nej. Igår däremot var vi på väldigt trevlig julemiddag hos Linda & Jompa. Jättemysigt.

Är sugen på att kolla på en film, får nog rota igenom gömmorna och se vad man hittar.

Vad ska ni hitta på, gott folk?

Jullov :)

Sista dagen i skolan idag, och sista föreläsningen igår. Inte bara sista för terminen utan sista för alltid. Herregud säger jag bara. Börjar verkligen bli gammal på riktigt.
Sitter och väntar på att Mr. M ska ringa då jag ska gå ut och försöka sparka igång bilen och hämta honom på Maxi. Hoppas bilskrället vill starta idag, annars blir det synd om en viss herre. Eftersom vi slutade stört tidigt idag i skolan så har jag hunnit med att julstäda också. Så mycigt här är nu. Bara för att provocera Mr. M så har jag pyntat med alldeles för många tomtar, snögubbar och vetetusan allt vad det är.


Här är bara en bråkdel av vad som finns utstationerat i lägenheten, och detta är bara dom allra finaste porslinstomtarna. Och dom som jag gjort själv då såklart, värdefulla förstår ni.


Sören tycker det är helt okej det här med julstök, sover mest hela tiden trots att det inte är ett speciellt tyst stök jag hållt på med.

Okej, då vet ni det. Något annat? Nä, det skiter vi i. Precis som jag gör med vissa andra grejer, haha.

Over and out.

En vanlig sketen tisdag.

Längesen vi sågs, inte sant? Men så kan det vara ibland, right?

Tisdag idag ja. Jullov från och med imorgon. Eller ja, lov och lov. Ska jobba alla mellandagar, men det sitter så fint i plånkan så, så jag ska absolut inte klaga. Dessutom är det ju bra med tanke på att det snart är examensdags, så alla dagar man kan få på Apoteket säger man JA TACK till.

Eftersom det var ungefär ett år sedan jag uppdaterade så har det hänt lite allt möjligt. Varit på väldigt trevlig julfest, en mindre trevlig resa till Halmstad och dessutom har vårt hjärtegull Sören har fått skabb. Rackarns bananer. Så örontvätt och medicinering står på schemat två gånger om dagen nuförtiden på Pundargången.

Stackars lilla Söris.

Nu är Mr. M och spelar innebandy. Och, kryss i taket, visst vann dom förra matchen. Inte illa. Så nu väntar jag bara på att cashen ska börja rulla in. Väntar är ordet.

Längtar till jul, ska bli så skönt med fem lediga dagar på sträck tillsammans med dom man gillar mest. Börjar bli riktigt gammal nu, längtar inte efter julklappar och grejer utan efter sällskapet så att säga. Men vad gör det? Kommer ändå aldrig bli äldst.

Kram på er mina vänner.

Saknad.

Idag är en sådan sär dag som jag längtar hem. Hem till Halmstad och hem till alla där jag hör hemma. Idag är det särskilt en längta efter min fina, fina Frida dag. Jag saknar liksom det där vardagshänget. Kunna ha det lite mys när man vill och inte behöva planera i ett år för att träffas. Även om Göteborg är hur bra som helst, så hör jag liksom inte hemma här på samma vis som där man har sina nära och kära. Känner mig ganska färdig med Göteborg och det som hör därtill, och jag vill hem. Men det är ingen brådska, den tiden kommer. Blir bara påmind ibland hur mycket dom man älskar egentligen betyder... Inte så dumt kanske.



Puss på er mina vänner!

"Du kan ju inte hänga kulan där"

Uppdateringen här suger fet flodhästballe, jag vet. Men så är det med det. Och det som varit är över, och orkar inte tänka på det. I wish. Begravning på torsdag. Kommer bli fruktansvärt jobbigt. Igen. Känner mig därför inte sådär jättepigg på något, men det gör inget. Är konstant trött och hängig, men det gör inget. Man gör det man ska, och det räcker. Okej? Behöver inte lägga onödig energi på oviktiga saker som i längden inte spelar roll. Okej?

Jag & Mr. M har haft mysmiddag i soffan. Tacos framför Vänner. Behövde pyssla om varandra lite kände jag. Tappar lätt fokus när det är jobbigt och man inte riktigt orkar anstränga sig så mycket som man borde. Tar varandra för givet och tänker inte längre än näsan räcker.

Ikväll har också första kulan krasat. Alltså kulan till "granen". Inte någon annan kula. Har gjort lite julmysigt. Obs! Lite. Tycker det kan vara lite tidigt, men så mysigt det blev. Rotade fram min gamla multifärgade slinga och hängde upp i största krukväxten jag hade. Lite färgglada kulor på det, dock en färre än förra året, och julemyset är klirrat. Eller hur?

  
Å så mysigt.


Vårt mysmonster är på boxarhumör.

Just nu ligger Sören och sover i Mr. M:s knä när han spelar tevespel och jag lyssnar julmusik för fulla muggar. Det är inte så jäkla dumt det här alltså. Men nu ska jag dusha och snart gå och lägga mig och läsa lite. Behöver typ femtioelva timmars sömn per natt nuförtiden, så jag får nog skynda mig lite.

Kram på er mina vänner!

Förresten så är rubriken lite intern, och orkar inte förklara, men rolig är den, eller hur Saris?

Hot N' Cold

Är min nya favorit, big time.
Lyssna och hör själva:



Efter typ två timmar slit börjar jag äntligen likna mig själv. Förutom på insidan, men det är ingen som ser.

NEJ.

Här kan man fan inte sitta och tycka synd om sig, finns dom som har det mycket värre. Ryck upp dig, PK. Så nu ska jag diska och plocka iordning. Sedan fräsha upp mig big time. Fixa naglar, bryyn och allt man kan tänka. Hade velat klippa mig och färgat håret brunt också, men det får bli en annan dag. Är så trött på att blondera hit och dit, få utväxt efter två sekunder och sen se skabbig ut i ett halvår innan man fixar till det igen. Vad tror ni? Har ju faktiskt varit brunett innan, och tja, det trivdes jag väl ganska bra i. Skulle inte ha supermörkt kanske, men ja vi får se.

Imorgon är det kursstart, dermatokemi. Ska bli riktigt roligt tror jag. Långa jobbiga dagar, men roligt att gå på Chalmers igen istället för sunkiga Medicinareberget. Imorgon kväll är det Lussebak hos Frida som gäller. Blir mysigt, hoppas hon har mycket tålamod bara. Är inte så jävla vass på att baka alltså. Ja, jag kan väl diska eller nåt, duger jag bra till.

Ville piggat upp med en bild, men eftersom jag sitter vid den stora datorn är det lite knapert på bildfronten, och hujedamej för att ta ett kort på mig i dagens situation. Så jag tar ett där jag var sommarfräsh, inte vinterrövful. Fan vad illa det är att vara utseendefixerad, men idag kan jag faktiskt inte låta bli. Ursäkta mig.





Jävla massa minus.

+
Hemtentan är inskickad.

-
Jag mår inte bra.
Jag är skabbig.
Jag orkar inte.
Tänker jag inte på det, finns det inte.
Vill trycka på reset och starta om som man gjorde på nintendot och hade klantat sig på en bana.

Bara för att pigga upp er lite så gjuder jag på dagens recept:

KAFFEKASK (Halländsk variant)
1 st mynt
Kaffe
Hembränt
Lägg ett mynt i en kopp, häll på kaffe till kanten på myntet och fyll
sedan upp koppen med brännvin.

Lunchdags.


RSS 2.0