Ladda om.

Nu är examensarbetet inskickat. Jävligt skönt. Men nu är det att ladda om fort som fan. Snart går bussen ner till Halmstaden, och min packning är tung, trots att Mr. M kommer med en flyttlåda på fredag. Drar med Frida en sväng på stan idag, sätta sprätt på kosingen som jag inte har kanske...

Okej, är alldeles för uppstressad för att skriva mer. Ska snart säga adjö till min guldklimp Sören, stackars lilla Sörre som får vara ensam hela dagarna en stund framöver. Vill ju att mina killar ska följa med mej... Hur ska jag klara mej?

Byebye!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

YES! Kollade min deklaration nu, och tja, det är ett jävligt välkommet bidrag till PernillaKnutssonAB kan jag ju säga. Tjalalalalalalala:)

Känner mej lite pirrig i magen inför imorgon. Ska bli roligt att komma ner till Halmstaden och träffa Fiffi & co. Tråkigt att lämna Mr. M & Sörre hemma bara. Tofflig som man är.

Nu: Vänner med Mr. Mys. Är inne på sista säsongen och måste kolla klart innan jag sticker. Men det betyder att jag kommer att missa Desperate Housewives, men det är väl smällar man får ta. Särskilt när man är ihop med en skvallerkärring som bara snackar tele... Grrr.

Puss&Hej!

Yeey!

Äntligen är mitt examensarbete färdigt. Kan ni fatta? 10 veckors slit (?) är äntligen över. PJUH. Nu kan man vara lugn i sisådär tre vckor sen blir det väl att fixa till det lite, men för stunden är det färdigt!

Började packa ner lite prylar idag, ganska tråkigt faktiskt. Kom typ såhär långt:Räcker det?

Heltidsjobb.

Det var inte ett sånt här heltidsjobb jag ville ha ju. Halva denna dagen har nämligen gått åt till att söka lägenheter i Halmstads alla förbannade hörn. Är det ingen som har en central lägenhet i Halmstad att erbjuda mej? Kom igen för helvete! Bring it to me.

Andra halvan av dagen frukosterade jag med Annie De Luxe. Mycket trevligt. Mycket trevligt att vi ska ha sälle på bussen ner till Halmstad på onsdag. Mycket som är trevligt nuförtiden. En sak som inte är mycket trevligt är att jag har konstant ont i magen och är bajsnervös inför min första praktikdag. Tess lovade att det skulle gå bra, men jag är inte så säker;) Inte trevligt att jag har massor att göra imorgon, packa och plugga. Ingen rolig kombo när jag helst av allt vill ligga i soffan och inte göra ett skit.

Förresten skaffade jag twitter idag, men vafan är meningen med det då? Fattar inte det sköjiga så att säga.

Hur är det med er mina pälsklingar? På tal om pälsklingar så har Sörre gått bananas idag och igår. Verkar som om vi har ett litet pubertetsmonster på Pundargången.

Jag har återhämtat mej!

Efter en helt perfekt helg mår jag mycket bättre. Träffat underbara vänner och varit ute i solen en hel del. Kan inte bli bättre. Jag har kanske itne riktigt pluggat riktigt så mycket som jag borde, men huvudsaken är att jag mår bättre. Tid för plugg finns fortfarande kvar, så det är luuuugnt.

I torsdags var jag hemma hos fina Frida, åt pizza, spelade SkipBo och pratade gamla minnen. Kändes väldigt sorgligt att säga hejdå. Vi har kommit varandra väldigt nära på tre år, och jag gillar dej som fan, gumman. Självklart kommer vi ses så ofta vi bara kan, hoppas jag verkligen. Jag menar Halmstad-Helsingborg är inte långt. Men vi har ändå bott ganska nära varandra nu, träffats nästan varje dag i skolan och hittat på massa bus tillsammans. Kommer verkligen bli tomt.

I fredags var vi hemma hos Calle & Becca, käkade god mat och spöade skiten ur grabbarna i Pictionary och Alias. Ännu ett par härliga vänner som jag kommer sakna, men avstånd är inget nytt för oss, och jag vet att vi kommer att träffas ändå, right?

Igår var jag & Linda på Shopaholic, och grabbarna var visst på en mindre bra bankfilm. Ytterligare två überhärliga helsingborgare som det kommer att bli tomt utan. Trots att vi kommer att träffas ändå, så kommer man sakna vardagshänget när man känner för det liksom, om ni hänger med? Ska dit snart och äta smarriga våfflor, yummie:)

Imorgon är det Annie De Luxe tajm, min finafina Annie... Say no more.

Jag känner att jag har börjat ta farväl av staden. Tänker ofta att just hit kanske jag inte kommer fler gånger. Småställen som man varit på så gott som varje dag som man kanske inte kommer sakna, men som varit en självklarhet. Blir så nostalgisk och börjar tänka att vill jag verkligen detta? Men sen vet jag att jag verkligen vill det, men det klart jag kommer att sakna allt jättemycket. Även om vi kommer att åka hit då och då som kommer vi kanske aldrig mer att bo här. Göteborg kanske aldrig mer blir "hemma".

Gotta go.

Overload.

Efter en misslyckad tenta och andra jobbiga saker blev mitt system överhettat idag. Inget roligt alls, och jag känner mej helt slut på alla sätt och vis. Är så himla mycket på gång just nu och jag fick helt enkelt ett psykbryt. Stackars Mr. M som fick ta smällen, men hey, vad har man annars en fästing till? Känner mej som en stor skit och vill bara gå och lägga mig och aldrig mer gå upp typ. Men vafan, jag har vatt i knipa förr och det har jag klarat av, så det är bara att kämpa på som det käckt heter. Annars får jag flytta hem till min lilla mammsis, och bli försörjd av Lillebror, jag menar han har ju ingen annan att slösa sina pengar på så då borde det duga med en syster dyster?

Ska ta semester imorgon, vara ute och ta hand om lilla Pillis lite. Inte tänka på några måsten utan bara göra det jag vill. Antagligen kommer jag synas lite mindre här och förhoppningsvis lite mer i verkligheten. Låter bra i mitt huvud, vad tycker ni?

So long.


It´s ok.

Såhär i efterhand kan jag säga att dagen inte blev så illa som jag trodde. Funderade på att ta bort inlägget nedanför när allt löst sej, men jag tycker det är ganska B att ta bort inlägg när dom inte gäller längre. What´s done is done så att säga. Kort och gott: allt är bra. Hade en släng av ganska allvarlig tentaångest ikväll, men det löste sej på bästa sätt. Ringde min partner in crime Frida och hon lugnade mej. Mycket bra. Vad skulle jag göra utan henne? Hon är mitt neuroleptikum i dagsläget.

Efter CV pusslande med Mr. M ska jag krypa till kojs nu. Eller kanske inte krypa, men man säger väl så har jag för mej.

Godnatt:)


Inte många rätt idag.

Idag är ingen bra dag. Känner mej så jävla nere och det känns som om jag aldrig kommer komma vidare. Blev ledsen på riktigt, men det verkar inte som om det spelar någon roll. Hej hej hallå ego. Känner mej som en rutten skit som inte är värd något. Försöker och vill verkligen inte bry mej, för att det är en skitgrej för dej, men den tog där den skulle kan jag ju säga. Ta åt dej som fan av detta, fatta din jävla idiot.


Om och om igen.


Hej hej hallå PRESS.

Alltså nu börjar det bli jobbigt här, jobbigt på riktigt. Allt jag gör är förknippat med min jävla tenta. Pluggar jag inte tänker jag läkemedelskemi konstant. Tur att jag har min partner in crime, Frida. Funkar ganska bra att plugga över telefon, sisådär 4-5 timmar får vi nog ihop varje dag, tur att det inte är överdrivet dyrt att telefonera. Man har en sån otrolig press på sej så om jag inte bryter ihop innan onsdag är det ett under. Klarar jag tentan så ryker kanske den dära champagne flaskan, eller vad säger du Frida?

Mycket skönt att jag troligtvis har fått jobb över sommaren iallafall, i Halmstad. Men förstår inte riktigt att detta händer på riktigt. Allt snurrar så fort så jag vet inte. Bra eller dåligt, inte vet jag. Inget mer pluggande på väldigt länge, kan inte riktigt fatta att detta förhoppningsvis är sista gången jag sitter och hårdpluggar i väldigt många timmar dagarna innan tenta. Har man aldrig pluggat kan man nog inte förstå riktigt hur sjukt skönt det ska bli. Finns inte i min värld just nu. Hoppas man får en känning på onsdag av hur det gått, så man kanske kan hoppas lite iallafall.

Ett helt inlägg om tentan. Bra jobbat. Men då kanske ni förstår hur stor del av mitt liv det är just nu, sisådär 99 %. Resterande tid går åt till livsupphållande åtgärder just nu. Inget mer. Möjligtvis en omgång SkipBo eller två. Tycker bara det är tråkigt att man inte har någon att spela med som bjuder på motstånd, gick alldeles för lätt igår. Ingen sport. På tal om sport så kom min Älsk precis hem och... dom vann! FANTASTISKT bra jobbat. Kanske.

Puss&Hej!

Är det konstigt att man längtar hem ibland?


Lilla snuttplutt kröp ner bredvid mej på luftmadrassen imorse, mysigt.


Så fantastiskt gullig.

Har haft väldigt mysigt besök. Känns lite tomt och tråkigt nu när dom åkt. Men snart KANSKE vi kan träffas mycket, mycket oftare än innan. Ska bli så fantastiskt skönt att komma dom flesta lite närmare igen, och då menar jag inte bara geografiskt. Men jag vet verkligen inte. Allt känns väldigt rörigt och stökigt, vet varken fram eller bak. Stor grej det här, som alla har olika åsikt om. Men nu är det Jag, Mikael & Sören som bestämmer och det Vi gör är det som Vi vill och som är bäst för Oss. Menar inget illa till någon och tycker det är bra att alla säger vad dom tycker. Försöker att inte bli påverkad, och eftersom det är en stor förändring för Oss så måste vi får göra som Vi vill. För två år sedan trodde jag aldrig att jag skulle vilja flytta tillbaka till bajsstaden som jag kallade den. Men saker förändras. Nyhetens behag kan göra en nöjd ett tag, men nu vet jag vad som betyder något. Inte staden jag bor i, affärerna jag kan handla i eller klubbarna jag kan gå på och dansa hela natten. Det som betyder något för mej är de jag älskar och bryr mej om. I Göteborg finns några jag verkligen tycker om och bryr mej om, i Halmstaden finns många jag tycker om och bryr mej om. När vi nu har chansen att bryta upp och göra det vi tänkte göra om ett år, varför sitta här och vänta? Varken jag eller Mike har ett jobb, vi har ingen fantastisk lägenhet eller något annat som håller oss kvar, så egentligen är det bara att go for it. Hjärtat skriker och hjärnan funderar tyst. Snart kommer hjärnan och hjärtat komma överrens om samma sak, och det är att flytta. Inte minst för att jag vet att den som betyder allra mest för mej, och den jag ska leva tillsammans med i hela mitt liv kommer trivas bättre på en annan plats än här. Han med stort H har ställt upp för mej något enormt, inte för att jag tror han ångrar att han flyttade efter mej, men lever man tillsammans ska man ställa upp för varandra och det gör vi nu. Ibland känns det som ett misslyckande att flytta hem till "småstaden" igen, men jag tycker nästan tvärtom. Jag tycker att det är ganska starkt att veta vad man vill och se till att göra det. Många vet vad dom vill men gör inget åt det. Jag vill skaffa ett bra liv åt oss. Och jag har alltid vetat att det inte är i Göteborg.

En jävligt lång utläggning för en kanske inte världsavgörande sak, men i vår värld är den ganska avgörande. Känns skönt att få säga sin mening även om ingen läser den. Då finns den iallafall.

Ha en mysig lördag!

Go Sarah Dawn Finer;)

Snurrigt.

Trots att vi har förlorat två bollar idag, är det fler än någonsin i luften. Man kan ju få ont i magen av mindre. Jag som trodde vi hade allt ordnat hade visst inte det. Kanske, kanske, kanske blir det en flytt för oss inom det närmaste. Tillsammans kanske jag ska säga, så ingen missuppfattar. Jag vet varken hit eller dit, men på ett konstigt sätt känns det roligt och bra. Jag som saknat alla så himla mycket kanske inte behöver sakna alla något mer. Eller klart jag kommer sakna men det blir lite tvärtom. Har ont i magen och allt bara snurrar i huvudet.

Here we come:

Två bollar mindre i hushållet.

Två kvar. Tror jag. Stackars lilla älsklings fina Sören struttar runt här nu med en tratt runt huvudet. Går in i väggar och möbler och slokar med svansen. Kalla mej blödig men det gör ont i hjärtat att se honom sån. Självklart är det för hans bästa och jadijadi, men ändå tycker jag synd om honom. Vill bara att han ska vara som vanligt.


Ser han inte ynklig ut? Ser inte så mycket av hans ansikte, hade inte hjärta till att kötta upp en blixt i nyllet på honom när han är lite groggy.

Annars händer det inte mycket här. Var på bio igår, Män som hatar kvinnor, och visst den var bra. Lite jobbigt tycker jag att man visste precis vad som skulle hända eftersom det inte alls var längesen jag läste boken. Imorgon kommer la Familia på besök, och idag har jag förberett. Städat och handlat lite smarrigt. Var uppe med tuppen och hann med massor innan lunch. Lämnade av Sören hos fabror doktorn, handlade, var ute på min morgon promenad och städade. Bra jobbat right?

Bye Bye!

God Middag:)

Allt bra med er idag, mina vänner?

Här är allt okej, mycket med plugg hit och dit. Klarar jag av det här känns det som jag kan fixa vad som helst. Just nu känns det inte bra, varken tenta eller ex-jobb. Tyvärr.

Har varit ute på morgonpromenad, tvättat och nu är det lunchdags. Blev en smarrig och lätt lunch, jordgubbs, apelsin och banan smoothie. Blev riktigt god. Känner att jag inte har så mycket på hjärtat, är lite för sönderstressad psykiskt för att få ur mej något vettigt. Tyvärr.


Fick god hjälp med tvätten av världens sötaste.

Bara ibland.

Ibland kan jag tycka att det är lite svårt att plugga när en viss herre, helt ogenerat, lägger sig och vilar på mina papper och böcker. Men bara ibland.Annars händer det inte mycket här på Pundargången. Ska hem till Becca ikväll. Ska bli mycket trevligt, höra lite Stockholmsskvaller:) Och ikväll mina kära vänner, ikväll kommer den saknade fästingen hem. Alltså Mr. M om ni inte kopplade det. Ska bli så mysigt att slippa sova ensam nu på ett tag. Jag kan slå vad om att Sörre kommer att sova i vår säng inatt, nu duger det när Mr. M är hemma, men inte när jag är själv och behöver det som mest. Stackars mej. Eller stackars Sörre på torsdag, hehe. Men snart blir det andra bullar. Både för mej & Sören, ingen Pillis att busa med hemma på dagarna, och jag får sova alldeles ensam i Halmstad. Blir det för jobbigt kanske jag får krypa ner jämte Frida. Eller inte. Blir nog inte så populärt. Men shit, vi ska verkligen bo ifrån varandra i tio fucking veckor. Vill verkligen inte. En bra sak är att det snart är vår, och allt brukar ju kännas lite bättre när solen tittar fram. Försöker intala mej det allafall.

Me, Myself and Sörre.

Som vanligt kom Sören och traskade rakt över tangentbordet så nu ser det helt fucked-up ut och jag vetefasen vad det var för knapp han helt ogenerat tryckte på. Men hur som helst, det får väl gå. Har varit på intervju, som jag varken vet fram eller bak om, och nu tänkte jag plugga en massa läkemedelskemi. Fruktansvärt roligt, eller inte. Strukturer hit och dit, verkningsmekanism fram och bak. Hujedamej.

Sov helt konstigt i natt. Sörre bojkottade sängen när inte Kladden var där, så jag fick sova helt ensam. Lite elakt kan jag tycka, måste ju ta hand om mej när mannen i huset inte är här. Förresten är Sörre bara man ett par dagar till, på torsdag åker bollarna åt skogen. Ska bli skönt att förhoppningsvis slippa det eviga jamandet/skrikandet. Hoppas bara han är fit for fight tills på fredag, då halva familjen Knutsson-Turesson kommer på besök. Sara, Martin, Wille och Lilla Tias kommer och hälsar på mej och compani. Ska bli supermysigt. Grabbarna (dock inte Wille) ska på Pistvakt och jag, Sara & Wille ska vara hemma och ha det mysigt. Bygga en koja eller två och busa lite. Så då får vi hoppas att Sörre är pigg så han kan vara med och busa. Eller iallafall försvara sej. Men det tror jag inte behövs egentligen, Wille verkar inte vara så intresserad av tjock-katterna hemma hos Mamma så Sörre är nog inget undantag. Förutom att han är lite busigare än tjockisarna möjligtvis.Min lilla favoritbit. Herregud vad han fäller just nu, borsten blir full varenda dag, och ändå hamnar det mesta på golvet/soffan/sängen. Men det är det lätt värt, så himla mysigt att ha djur, fattar inte hur jag klarade mej utan det innan.

NU: Plugg, okej?

Mätt&TröttSå god min middag blev, är sjukt mätt och trött nu. Potatisen blev tusen gånger bättre när jag jorde den i ugnen istället för mikron, tar ganska lång tid men det var det verkligen värt. Goda grönsaker och lite bearnaisesås till, sitter fint i kistan.

Mår som en prinsessa, sitter i soffan, massa tända ljus och One Tree Hill på teven. Klarar mej ganska bra utan Mikey Boy, tycker ni inte? MEN bara för en liten stund. Okej? Inte åka iväg på det där viset mer, okej?

Vad hittar ni på ikväll mina vänner?

Saknar Kladden.Så då var man ensam. Lämnat av världens bästa Kladd på centralen och varit på Maxi lite. Känner mej lite ensam, och hur tofflig är jag egentligen inte när jag redan saknar Mike. Hade också velat åka till Stockholm och ha skoj. Men nej, här sitter jag, ska plugga hela veckan och dessutom ska jag på arbetsintervju imorgon. Kan det bli värre? Jepp, det kan det verkligen, klaga inte. Funderar på att skrota namnet Kladden, tycker det inte låter så positivt. Förslag på nya smeknamn mottages tacksamt. Ska snart fixa lite käk. Får passa på att äta sånt som Kladden inte gillar. Ikväll är det bakad potatis med grönsakswok som gäller. Kolla lite One Tree Hill och fixa lite mysigt här kanske. Fick massor av fina förlovningspresenter i Halmstad, världens bästa familjer har vi.

Puss&Kram


Söndag

Haft en bra helg?

Själv har jag haft en super trevlig, kanske lite hektisk, Halmstadhelg. I fredags var vi hos Frida & Patrik och softade. Roligt att ses efter en ganska lång tid. Igår var vi och hälsade på Mormor, äntligen:) Flängde runt lite till och sen drog jag mej tillbaka till landet och mamma. Träffade världens bästa William och chillade.
Mös med min "lilla" bortadopterade Maxwell.


Världens bästa Berra fyller 10 år idag! Firades med sång och paket, haha.

Eftersom Kladden var på flaskan igår, som vanligt, så fick jag köra hela vägen hem. Och snart ska jag tydligen skjutsa honom till tåget och sen blir det att åka till Maxi och handla käk. Fullt upp en söndag som denna. Men sen blir det lugna gatan när jag & Sörre är alldeles ensamma i TRE dagar. Hur ska vi klara oss?

Kram på er!

Hoppsan Hejsan.

Fastnade visst framför O.C, var ju inte riktigt meningen. Men äsh, vad gör det. Lite chill kan man unna sej i dessa stressiga tider. Idag är det Halmstad dags, ska faktiskt bli riktigt trevligt. Hem till Frida & Patrik ikväll och inspektera deras kök, hälsa på Mormor imorgon och sen hem till lilla Mamma och träffa Wille, wihoo:) Kommer bli en bra helg, behöver lite space från alla måsten och konstigheter härhemma.

Vad ska ni hitta på i helgen?


Varsågod.

Varsågod att sno all min energi. Jag har ju verkligen så jävla mycket av den varan just nu, så bara ta för dej. Någon annan som behöver? Varsågoda. Känn er som hemma.

Blir fruktansvärt trött ibland på personer som överför sina känslor på andra. Håll dem för dej själv, man mår inte bättre av att få någon annan att må sämre. Känns som lågstadie-fasoner, kasta lite sand i sandlådan och sno suddigummin från varandra. Fast utan sand och suddigummin. Och varför måste jag ta åt mej? Lilla jag i ett nötskal. Ibland vill man bara klippa av.

Var tvungen att vädra lite. Så nu är det borta, finns inte.


Annie de Luxe.

Är man skadad av uppsatsskrivande när man är tvungen att skriva upp stolpar om vad man ska blogga om? Minnet har liksom förkortats och jag kan numera bara ha en sak i huvudet åt gången när jag skriver. Kanske en inte så bra biverkan, är det något att ha med i slutsatsen tror ni?

I vilket fall som har jag varit på stan med finfina Annie idag. Hon hade massa fix och trix för sej till sin "nya" superfina lägenhet. Kommer bli urtjusigt om jag känner den damen rätt. Är så himla skönt att träffa henne, jag mår så bra då och jag känner mej bra som jag är. Alla borde ha en Annie, men min får ni inte;) Missuppfatta mej inte, ni är fler som får mej att må bra, men Annie har en speciell plats i mitt hjärta. Önskar att vi träffades oftare, mycket oftare. Hoppas på en pysseldag snart med bildfröken. Borde kunna lära mej ett och annat när det kommer till pyssel och sånt. Det är inte min starka sida direkt, haha.Snart ska jag krypa ner och kolla på O.C säsong 4. Den har jag längtat efter och äntligen är den min.

Kram på er!

Förresten är det någon idiot här på Pundargången som snott vår tvätt-tid. Tur att det inte var min tur att tvätta, nu får nämligen Kladden springa som en skållad råtta, fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka, ja ni fattar kanske.


Yeey!

Nu ska jag in till stan och träffa Äni de Luxe. Är sjukt sugen på Mix it, håller tummarna att hon också är det. För en annan börjar det dra ihop sej för lunch, uppe med tuppen idag med. Jobbat som en tok fram tills nu, och herrejösses vad det ger resultat. Är snart färdig. Kan ni fatta?!? Jag kan inte...

Vad hittar ni på en onsdag som denna?

Why baby, WHY?

Varför ska hemligheter vara så förbannat hemliga?

Skakar på huvudet.

Kladden & Jag.

Igår fick Mr. M ett nytt smeknamn, så jävla passande. Numera heter han Kladden. Så nu hänger ni med i svängarna när jag snackar om Kladden. Annars är det inte mycket som händer. Var mycket trevligt igår, var aningens övertrött, kanske därav det smått äckliga smeknamnet. Idag är det handledarträff, imorgon är det förhoppningsvis Annieträff och på torsdag är det förhoppningsvis bio. Så det var veckans planer. Helgen kommer att spenderas i Halmstad, äntligen är det dags att hälsa på min lilla Mormor.

Nästa vecka däremot är det storslagna planer. Är gräsänka måndag och tisdag, hur ska jag klara mej utan Kladden? Blir en liten uppvärmning på vad som komma skall kommande tio veckor. Fy fan. Ska på ännu en arbetsintervju på måndag. Bra att ha alternativ tänker jag. På onsdag är det dags att göra Sören till en mindre manlig sötnos. Får lite dåligt samvete när jag tänker på det, samtidigt som jag vet att det är ännu elakare att inte göra det, så får det bli. Sorry Sörre. Dessutom är jag förhoppningsvis färdig med mitt lilla examensarbete så jag kan börja plugga som fan på min kära läkemedelskemi. Måste klara den, finns inga alternativ.

Så det som händer mig under kommande två veckor kunde sammanfattas på typ fem rader, ja det känns bra. Man ska inte överanstränga sej hörrni.

Kram på er!


Buzzzzzzz....

Sådärjan, en måndag avklarad och det gick ju finfint. Har pluggat på som bara den och äntligen börjar jag se slutet på den mörka tunneln. Ska träffa handledar-Eva imorgon. Alltid lika trevligt, och hon är alltid lika hjälpsam. Vi gör det här tillsammans känns det som, och det känns jävligt skönt. Har varit galet trött efter Lund, tål nog inte riktigt Skåneland tror jag, det är nog lite för tufft för mej. Eller inte, haha.

Snart kommer Linda & Jompa hit. Ska spöa killarna i en omgång Buzz! Fixade hem nya frågor, och dom var ganska kniviga. Har bakat lite god kladdis dagen till ära. Punkt slut.

Vad ska ni hitta på en måndagkväll som denna?

Välkommen hem!

Tack. Pjuh. Okej. Hej. Lund. Igår åkte jag och Möller ner till Skåneland och Elin. Fest på kvällen med en salig blandning av folk. Nästan bara okända, allt från bibliotikarier till jag vet inte vad. Väldigt trevligt, mycket roligt att träffa gamla vänner som man ser alltför sällan, men som det ändå känns som om det var igår när man väl ses.


Elin i sin prickiga 16-årsklänning:)


Yeah man.


Sabine var där. Underbart roligt att träffas igen, var alldeles för längesen sist. En av dom vackraste personer jag vet.


Drack de sämsta drinkarna ever. Lunds uteliv är väl inget jag rekommenderar någon...


Hej.

Som ni såg var vi ute i Lund sen. Inget att hänga i granen kan jag ju säga. Men med gott sällskap så har man trevligt överallt. Idag har varit en ganska seg dag. Var och käkade kinesmat, och sen åkte vi hem. Tre timmars seg tågresa i aningens bakis-tillstånd är inget jag önskar någon. Så nu är det ganska skönt att vara hemma hos Sören, knoppar in tidigt ikväll känner jag.

Godnatt!

RSS 2.0