4 days to go...

På praktiken, kan inte riktigt fatta att tio veckor flugit förbi så snabbt... Crazy banana. Iallafall är det kort dag imorgon, härligt. Fan, jag har liksom inte så mycket mer att skriva. Eller ganska mycket egentligen, men inget som passar sej i det offentliga lilla rummet. Lever typ i vakum nu, bara väntar på att tiden ska gå och vi ska börja leva vårt liv. Egentligen gillar inte jag att bara vänta, att skita i idag för vad som är imorgon eller övermorgon, men just nu får det vara så. Är mycket som ska fixas framåt, men det går så trögt med en seg blivande hyresvärd. Så jag föredrar att inte tänka på det, för en gångs skull lever jag på att "det löser sej". Orkade faktiskt att ta atg i en sak iallafall, nämligen att masa mej till biblioteket och rösta. Känns mycket bra, dra sitt strå till stacken och ta lite ansvar. För det tycker jag att det är. Många som klagar hit och dit men kanske inte gör så mycket åt det. Klappar mej själv på axeln.

That´s it.

God kväll!

På Fridas begäran sitter jag här och kollar på Greys, men vafan, det var väl inget att hurra för?;) Kanske kanske kanske är det så att det kommer. Ska Izzie kola vippen tro?

Annars så är läget stabilt. Bra eller dåligt vet ej. På fredag däremot blir det bra, då ska jag & Wille hänga på stan medan Sis är hos frisören och gör sej tjusig.

Okej okej nu börjar det arta sej här.

See you later!


Nu duger du...

Okej, nu spyr jag:

Känner lite att jag måste försöka hålla lite liv här, trots att jag knappt känner att jag lever. Jag gör det jag måste men fan inte mer, börjar bli alldeles för mycket, och klarar jag mej helskinnad ur denna fittperioden så är jag glad. Lite iallafall. Känner inte att jag har något att kämpa för, allt är så långt bort. Verkligen allt. Bara jag som är här, och alla dom andra är där borta. Fan, det är verkligen för mycket nu, orkar inte ens tänka på det. Men skitsamma, det går väl över. Om sisådär en månad eller två. Piece of cake. Not. Ibland tycker jag at det är lite uppochner när man inte kommer ihåg när man hade riktigt genomroligt sist, ni vet sådär så man känner sig glad rakt igenom och asgarvar spontant. Jag vet vad det är som gör att jag mår såhär, och jag vet att det bara är för en viss tid, men fan vad jobbigt det är när man är mitt i det. Och den som borde vara där för mej känns så jävla långt borta så det gör ont ibland.

Skitsamma.


Yes, I´m alive.

Tänkte sno en minut eller två från min dyrbara tid och uppdatera här lite. Då slog det mej att jag inte har så mycket att uppdatera om. Känns bra. Snart snart snart händer det däremot lite mer. Håll ut Pillis.

Vad har hänt sen sist då? Ett rejält fylleslag hos Möllers och, tja, det var väl det. Hittade några inte så nådiga bilder från det idag. Fyfan. Det värsta (bästa?) är att jag känner på mej att det kommer bli en och annan onådig bild ikväll med, när vi ska hem till Andyman som tydligen har ny kamera. Kul. Här gäller det att snoffsa till sej. Good luck med det.

Fylleslaget: (Sjukt fula bilder men nåt måste ju fan hända här)Vem fan är stadig på handen vid 3 snåret en lördagnatt?
Frida är på tigerjakt tror jag minsann.

Okej, sjukt fula bilder, men tycker det är lite roligt. Svettig och krullig lugg hade jag, men det skyller jag fan på kurragömman. Svettigt att krypa in på dom mest trånga och varma (?!) ställena.

Nu ska jag göra det omöjliga, nämligen göra mej urtjusig.

Ha en trevlig lördagkväll gott folk. Heja Sverige! Moskva suger fet balle, förstår inte hur ett samhälle så nära ens eget kan vara så sjukt inskränkt och förjävligt. Idag är vi alla gay, som Malena sa.

Home alone @ Möllerska residenset.

Tyvärr har jag lite svårt att njuta eftersom jag är sjuk. Fan jag gillar inte att vara sjuk. Ibland önskar man att man blir sjuk så man kan vara hemma och chilla, men fan, det är ju inte roligt att vara sjuk på riktigt. Tur att jag har min smått arbetslösa pajk som dräller omkring och kan åka och köpa nässpray och halsisar till mej.

Iallafall var det sjukt längesen jag var här, I know. Skitsamma tänker jag, man gör som man vill, right? Har varken tid eller lust. allt flyter på och jag börjar få lite examensångest. OM EN MÅNAD EXAKT TAR JAG EXAMEN. (Och ja, det behövs feta, kursiva och understrukna versaler för det känner jag). Har lite svårt att förstå det. En sak till som är lite svårt att fatta är att jag, Mr. M & Sörre snart flyttar till vår utomordentligt ljuvliga lägenhet mitt inne i stan. Från och med den första juli kommer jag och min lilla familj njuta av denna utsikt från vår balkong:Crazy bananas. Hur mysig lägenhet som helst, verkligen gammal charm och med lite färg kommer den bli ännu mer underbar. Så nu gäller det bara att hålla ut i en och en halv månad. Piece of cake eller?

Det var dagen ansträngning. nu ska jag gå och lägga mej. Kanske jag kan jobba imorgon? Just nu känns det tveksamt.

Puss&Kram!


RSS 2.0