Gäsp.

Shajse, idag kan vi snacka om att vara uppe med tuppen. Klockan ringde 07:00  eftersom det ska komma några snubbar och fixa antennuttaget. Dom ska komma någongång mellan 7:30 och 17, härligt intervall. Nu känns det som om dom kommer komma hit sist, eftersom dom inte kommit än och vi är första lägenheten. Så då blir vi nog sist.

Annars så är allting bra. Plugget går framåt, kanske inte det bästa framåt, men framåt iallafall. Hoppas jag får mitt lilla tradera paket idag, mineralfoundation från i.d. minnsann. Spännande. Var och tränade igårkväll, och herregud vad det var jobbigt. Skivstång-spinning stod på schemat, och det känns i kroppen idag. Lite småschleten, härligt.

Nu har antennsnubbarna varit här efter många om och men, så nu är det klart. Gött. Faktiskt ganska bra att komma upp i tid, har fått en hel del pluggat redan liksom. Brabrabra.

Ikväll är det Frida-time, ska bli väldigt trevligt.

Nu är det promenad på G, och vi vet ju vad det betyder, eller hur Mr. M?;)

Puss&Kram!

Kommentarer
Postat av: Micke

Hemköp för att handla Cola! ;)

2008-10-23 @ 11:55:44
Postat av: frida

mmm nästan skadligt brun.. hade nog inte blitt det om maria hade trott på mig från början att ja kunde bli lika brun som sofie... o därmed va tävlingen igång!!! Men va roligt o komma hem när alla andra såg ut som spöken iaf =)

2008-10-26 @ 21:56:30
URL: http://dancerstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0