Helgen i Halmstad, part 1.

Yes, nu tar jag tag i det här.
Är egentligen ganska trött efter en egentligen inte så jobbig dag i skolan, men wtf, första dagen liksom. Känns ganska okej, längtar lite tills det är examensdags nu, orkar egentligen inte plugga massa skit hit och dit just nu. Innan har jag alltid tyckt att det varit roligt att börja skolan igen, men njae, inte nu längre. Jobbig kurs just nu, tenta om två veckor, och ännu jobbigare är väl nästa kurs. Men men det är bara att bita ihop och hålla ut.

Iallafall så var vi ju i Halmstad i helgen, och i frdags var det dags för möhippa för lilla storasis. Träffade hennes polare, och åkte och överraskade Sara med en pimpad bil, konservburkar och skylt och hela baletten. Saras reaktion var nog den bästa på hela kvällen, sjukt överraskad och skraj, haha. Men det var ju inget att vara skraj för direkt. Först så var det drejning som stod på schemat:



Sen åkte vi in till stora staden då, och åt italiensk mat, galet gott och trevligt. Sen var det bowling, och tillsist en sväng på Bulls. Ganska lugn kväll om man säger så... Och tur var väl det, annars hade det gått illa på lördagkvällen.

Over and out / Fyllis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0